featured

Bitcoin Satın Alarak Geleceğe Yatırım Yapın

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Kripto paralar her geçen gün daha çok kişi tarafından yatırım aracı olarak kullanılıyor. Hisse senedi, döviz, altın gibi klasik yatırım araçlarına göre daha yüksek getirisi bulunan bitcoin, internet üzerindeki borsalarda işlem görüyor. Fiyat değişim oranının yüksek olması her yatırımcıyı cezbeden bir durum oluşturuyor. Piyasa analistlerine göre kripto paralar gelecekte değerlenmeye devam edecek. Bu sebeple bitcoin satın almaya fazla geç kalmamak gerekiyor. Güvenilir bir borsada işlem yaparak ilk yatırımınızı oluşturabilirsiniz. Bu doğrultuda ülkemizde güvenilir ve kaliteli hizmetlerini devam ettiren Cointral borsasını tercih ederek, hızlı takas yöntemini kullanabilir ve yatırımlarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Ücretsiz Üye Olun, Kazancınızı Ertelemeyin

Cointral platformuna ücret ödemeden kayıt olma imkânı bulunuyor. Web sitesinde bulunan kayıt ekranında hızlı bir şekilde üyelik işlemleri tamamlanabiliyor. Bunun için bir e-posta adresinizin olması yeterli olacaktır. E-mail adresinize gönderilen onay kodunu kayıt ekranına girdikten sonra üyeliğiniz onaylanıyor. Bundan sonrasında ilk yatırımınızı gerçekleştirebilmeniz için hesabınıza TL yüklemeniz gerekecek.

Havale Yöntemiyle Hızlı TL Yükleme

Hesabınızı oluşturduktan sonra internet bankacılığını kullanarak Cointral hesabınıza Türk Lirası yükleyebilirsiniz. Borsa tarafından verilen IBAN adresine yatırmak istediğiniz tutarı transfer etmeniz yeterli olacaktır. Bu transferde size özel verilen yatırım kodunu havale açıklamasında belirtmeniz gerekiyor. Hesabınıza yansıyan bakiyeyi kullanarak bitcoin satın al tercihinde bulunabilirsiniz.

Kredi Kartı ile BTC Alımı

Nakit kullanmak istemeyen kullanıcılar için kredi kartı yöntemiyle bitcoin alımı imkânı sunuluyor. Güvenilir bir ortamda kredi kartınız ile bitcoin alabilir, aldığınız btc’yi hızlı takasta kullanarak alt coinlere yatırım yapabilirsiniz.

Alt Coin Alımında Zengin Çeşitlilik

Kripto para piyasalarında yalnız btc ile işlem yapmanıza gerek yok. Cointral’de 200’den fazla alt coin bulunuyor ve her biriyle hızlı bir şekilde işlem yapabiliyorsunuz. Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Cardano, Ripple, Stellar gibi kripto birimleri alarak yatırımlarınızı çeşitlendirebilirsiniz.

Yüksek Komisyon Oranlarına Son

Kripto borsalarda her trade sonrası belirli oranda komisyon kesilir. Çoğu borsada alınan komisyonlar can sıkıcı niteliktedir. Ancak Cointral’de kesinti oranları yalnızca %0,10 seviyesinde. Cointral’in sağladığı bu avantajlardan faydalanabilmek için web sitesine kayıt olabilir, 1 bitcoin al işleminizi kısa sürelerde güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!