featured

İç ve Dış Mekanlarda Led Ekran Seçimi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Led ekran teknolojileri, günümüzde gerek açık alanlarda gerekse kapalı alanlarda en çok tercih edilen reklam seçeneklerinden biridir. Açık havada gezmeyi seven insanlar olduğu gibi zamanının büyük bir kısmını AVM gibi kapalı alanlarda geçirenler de oluyor.

Led ekranlar ise  iç mekanların ve dış mekanların reklamcılık alanında daha kullanışlı olabilmesi için tercih ediliyor. Herkesin dikkatini çekmeyi başaran bu dev ekranlar, gerek ekran çözünürlüğü gerekse boyutlarıyla ilgi odağı oluyor.  İç mekanlarda kullanılan led ekranlar, hem ortamın renklenmesine hem de hareketlilik kazanmasına yardımcı oluyor.

Dış mekanlarda tercih edilen led ekranlar genellikle şehir merkezleri, konser alanları, stadyumlar, gösteri merkezleri gibi alanlarda kullanılır. Bir marka ya da firmanın hedef kitleye kendisini kanıtlayabilmesi için tercih edebileceği en etkin pazarlama seçeneklerinden biridir. Marka imajı için de oldukça önemli bir konuma sahip olan led ekran teknolojileri, günümüzde birçok işletmenin tercihi olmayı başarıyor.

Türkiye’nin en büyük led ekranı Fenova Teknoloji tarafından Kayseri’de 312 m² olarak yapıldı. Alanında uzman ekibiyle, Türkiye’nin en büyük led ekranını üreten Fenova, sizleri ihtiyaçlarınıza en uygun üstün performanslı led ekranlarla buluşturuyor.

Led Ekranlar Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Dış mekanlarda tercih edilen led ekranlar, daha büyük boyutlarda üretilmektedir. Metrelerce uzaklıktan da fark edilebilecek şekilde tasarlanan dış mekan led ekranlar, olumsuz hava koşullarına da oldukça dayanıklıdır. Yağmur, kar, dolu, sis gibi olumsuz hava şartlarında da performansından bir şey kaybetmeyen led ekranlar, uzun ömürlü reklamcılık seçeneklerinden biridir.

İç mekanlarda tercih edilen led ekranlar ise, dış mekan led ekranlara kıyasla daha küçük boyutlarda üretilir. Talep edilen boyutlarda üretilen iç mekan led ekran modelleri, genellikle insanları ürünler ve kampanyalar hakkında bilgilendirmek için tercih edilir. Oldukça hafif bir yapıya sahip olan iç mekan led ekranlar, rahatlıkla taşınabilir ürünlerdir. Yüksek görüntü kalitesi sunarak, üstün performans sağlar.

Enerji tüketimi hususunda da oldukça ekonomiktir. Reklam ve tanıtım alanında en çok tercih edilen teknolojilerden biri olan led ekranlar, günümüzde pek çok sektörde tercih edilir. Sadece mağazacılık alanında değil; konser alanlarında, gösteri merkezlerinde, hastanelerde ve trafikte sıklıkla tercih edilmektedir.

Led Ekran Tercih Etmenin Avantajları

İç mekanlarda tercih edilen görüntüleme sistemleri her zaman beklenen verimliliği sunmayabilir. Görüntü kalitesinde istenen performansı elde edebilmek için özel olarak üretilen iç mekan led ekranlar tercih edilmelidir.

Led ekranlar diğer ekranlara kıyasla, görüntüyü yüksek görüntü kalitesiyle yansıtır. Gerek gün ışığında gerekse karanlıkta yüksek performans gösteren led ekranlar, iç mekanlarda da en çok tercih edilen görüntüleme teknolojilerinden biri olmayı başarır.

Led ekranların en önemli avantajlarından birisi de istenilen boyutlarda üretilebiliyor olmasıdır. Standart inç değerlerine sahip led ekranları satın almanıza gerek kalmadan, istediğiniz boyutlarda led ekranların üretilmesini talep edebilirsiniz. Bu açıdan da kullanıcılar istedikleri ebatlarda led ekranları kolaylıkla sipariş edebilmektedir.

Belirlenen led ekran ölçüleri led ekran üreticilerine iletilir ve led ekranların üretim işlemi gerçekleştikten sonra hızlıca montaj işlemleri yapılır. Dayanıklı ve hafif malzemeden üretilen led ekranların taşınma işlemi de oldukça pratiktir. Led ekranların uzun süre kullanımda ısınmaması da en önemli özelliklerinden biridir. Böylelikle led ekranlar 7 gün 24 saat sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!