featured

En İyi Demet Akalın Şarkıları | Gönlümüzde Bahar Çiçekleri Açtıran Atarlı 15 Demet Akalın Şarkısı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demet Akalın öylesine güzel çalışmalar hazırladı ve hazırlamaya devam ediyor ki, cemrelerden sonra bahar geldiğini haber veren işaretçi gibi artık! Demet Akalın şarkıları akıllarda öylesine yer eder ki genç yaşlı ayrımı çoğu zaman bu ezgilerde olmaz! Havalar biraz ısınsın karşımıza ilk çıkan tabloda, caddelerden geçen arabalarda çalan unutulmaz Demet Akalın şarkıları! Üstelik yaş ayrımı da ortadan kalkmış…

Bir bakarsınız ki o yaz herkes bir Demet şarkısı ile kendini ayrı bir köşeye savurmuş. Nasıl yapıyor bilmiyoruz ancak her şarkıda yaza damga vurduğu açık ve tartışılmaz.

Pandemi sürecine gelene kadar okullarda yapılacak gösterilerin, mezuniyet ya da açılış törenlerinin, her türlü eğlencenin açılış ve kapanış şarkısı mutlaka Demet Akalın şarkısı olarak karşımıza çıkmıştır.

Hatta olay daha da abartılmış kına gecelerinde gelin ve nedimelerinin de Demet Şarkıları ile doyasıya eğlendiği de gözlerden kaçmamıştır. Yıllardır bir yazımız daha yoktur ki Demet’siz bir şarkı listemiz olsun. Peki sizin aklınızda en çok yer eden Demet Akalın şarkısı hangisi?

En çok dinlediğiniz dinlerken sesini açmayı bırakın komple apartmanı inlettiğiniz Demet Akalın şarkısı hangisi? Demet Akalın ’ın müzik piyasasına girdiği günden bugüne müzikteki ritmini arttırarak geldiği yolda bakalım hangi unutulmaz şarkılar yer alıyor? Buyurun başlayalım!

Atara Atar Mesajların Dile Geldiği En İyi Demet Akalın Şarkıları

En iyi Demet Akalın şarkıları dediysek öyle sıradan bir listeden bahsetmiyoruz onu belirtelim. Demet Akalın tarzı ve popülerliği ile her daim gözler önünde malumunuz. Ancak en büyük farkı “laf sokucu sözler kapak sözler” konusunda oldukça başarılı olması. Zaten gençlik aleminin Demet ablası konumunda olan ünlü sanatçı gençlere aslında şarkıları ile başarılı şekilde “kapak nasıl yapılır?” gösteriyor.

Kesinlikle bu konuda favori sanatçı desek yanılmış olmayız. Atara atar gidere gider derken “ Demet Akalın Giderli Şarkılar ” serisi ile de zaten ne kadar duygusal olduğunu eğlencenin de aslında duygusal bir dışa vurum olabileceğini hepimize kanıtladı.

Demet Akalın şarkıları sözleri ile aslında açık mesaj verme konusunda oldukça iyi. Üstelik her şarkısı ayrıca üstün başarı! Gelelim bahar çiçeklerini açtıran içimizde kelebek uçuşturan Demet Akalın şarkıları listesine!

1- Ömer Topçu ft. Demet Akalın- Oh Olsun!

YouTube video

Atar demiştik değil mi? Demet Akalın çatlayanlar patlayanlar desek şarkıyı daha net hatırlarsınız.

Çatlayanlar patlayanlar kıskananlar bi dursun!Aşkımız ona buna kapak olsun gelene de geçene de ders olsun…Ders olmazsa oh olsun!

2- Demet Akalın Çalkala

YouTube video

Demet Akalın Çalkala şarkısı 2015 yılının ve sonrasının bombası adeta! Şarkıyı 2015 yılı yazında hayatın her dakikasında dinlemek mümkündü. 2015 yazı = Çalkala desek yeridir! Üstelik şarkı öylesine bir yer etti ki gece kulüpleri, kafe barlar derken kına gecelerine kadar yol aldı! Her türlü eğlencenin de en çok aranılan şarkısı oldu.

3- Demet Akalın Nazar

YouTube video

4- Demet Akalın Evli Mutlu Çocuklu

YouTube video

5- Demet Akalın Koltuk

YouTube video

Diyelim ki birçok söylemek istediğiniz şey var da bir türlü dile getiremiyorsunuz… Açın bu şarkıyı biraz da ses verin… Mesaj yerine ulaşır!

6- Demet Akalın Türkan

YouTube video

7- Demet Akalın Gölge

“Işığından Ne Hayır Gördük ki etmesin üstüme gölge!” Savaşta bile söylenmez desek yeridir. Ama Demet Akalın bunu güzelce dile getirmekte oldukça başarılı.

YouTube video

 Üstelik şarkı ritmi öylesine yerinde ki zaten 2015 yılı yazında bu durumu hepimiz fark edip şarkıyı son seste dinlemiştik.

8- Demet Akalın Rekor

YouTube video

9- Demet Akalın Mucize

YouTube video

10- Demet Akalın Giderli Şarkılar

YouTube video

11- Demet Akalın Nostalji

YouTube video

12- Demet Akalın Şarkıları Ben Fero

Ben Fero ismini tanımazken herkesin Demet Akalın arabaya bindim yürü bakalım diye arattığı şarkı elbette Ben Fero Demet Akalın şarkısı.

Şarkı 2019 yılına damga vuran rap şarkısı. Büyük küçük herkesin ufak da olsa sözlerini ezberlediği bu şarkı ile Demet Akalın pop müzik sonrasında Rap alemine de adım atmış oldu…

13- Demet Akalın İlahi Adalet

YouTube video

14- Demet Akalın Pırlanta

 

YouTube video

Bonus | Demet Akalın Duygusal Şarkıları – Demet Akalın Nasip Değilmiş!

Demet Akalın ile Özcan Deniz’in seslendirdiği Nasip değilmiş şarkısı 2014 yılına damgasını vuran en güzel eserler arasında yer aldı.

O günden bu yana Demet’in duygusal şarkıları dendi mi içimizde çalan şarkı mutlaka bu eser. Öylesine güzel derinlemesine sözleri var ki sevip de kavuşamayanların, ayrılık acısı çekenlerin, severken dile getiremeyenlerin dinlerken efkara boğulduğu o şarkı!

YouTube video

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İçinde İzmir Geçen Şarkılar

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!