featured

Türk Telekom Sil Süpür Nasıl Yapılır? Sil Süpür Avantajları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sil süpür nasıl yapılır sorusunu genel olarak Türk Telekom operatörüne sahip olan kullanıcılar sormaktadır. Çünkü sil süpür kampanyası, Türk Telekom kullanıcılarına sunulan haftalık bir hizmettir. Bu operatör sahipleri, telefonlarına indirdikleri mobil uygulama sayesinde her hafta Cuma günü yapacakları giriş ile çeşitli avantajlar elde etmektedirler. Konuşma dakikası, internet kullanımı veya farklı mağazalarda indirim gibi hediyeler kazanmaktalar.

Peki, haftalık olarak çeşitli hediyeler ve avantajlar kazanılan sil süpür kampanyası nasıl yapılır? Bu kampanya nedir? Kimler bu kampanyanın avantajlarından faydalanabilir?

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası Nedir?

Türkiye’nin en büyük operatör firmalarından biri olan Türk Telekom, müşterilerine haftalık olarak çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Bu fırsatlar Türk Telekom hattına sahip olan tüm müşterilere eşit şekilde avantaj sağlamaktadır. İster faturalı hat sahibi olun ister faturasız hat sahibi olun bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=gtJEkbgI6hs

İstenilen tek şart bir Türk Telekom hattına sahip olmaktır. Daha sonra uygulama mağazasından indireceğiniz mobil uygulama sayesinde haftalık olarak hediyeler kazanabilirsiniz. Türk Telekom’un, aktif müşterilerine sağladığı bu hizmet her hafta Cuma günü tekrarlanmaktadır. Mobil üzerinden yapılan sil süpür hareketi ile sms, konuşma paketi veya internet paketi hediyeleri dağıtılmaktadır. Ayrıca uygulama üzerinden farklı mağazalarda indirim kuponları verilmektedir.

Sil Süpür Nasıl Yapılır?

YouTube video

Birçok Türk Telekom kullanıcısı kendilerine sunulan bu hizmetten haberdar değiller. Ya da haberleri olan kullanıcılar sil süpür nasıl yapılıyor bilgi sahibi değiller. Yazımızda tek tek her adımı anlatacağız. Bu adımları takip ederek her hafta dağıtılan hediyelerden, Türk Telekom müşterisi iseniz sizler de faydalanabilirsiniz.

1- Türk Telekom Online İşlemleri İndirin

Kampanyadaki ödüllere sahip olabilmeniz için sil süpür hareketi yapmanız gerekiyor. Bu hareketi yapabilmeniz için de akıllı telefonunuza mobil uygulamayı indirmelisiniz. Mobil uygulama, appstore ve google play store mağazalarından ücretsiz şekilde telefona indirilebilmektedir.

2- Uygulamaya Giriş Yapın

Mobil uygulamaya açarak giriş yapmanız gerekiyor. Giriş esnasında sizden cep telefonu numaranız istenecektir. Ayrıca bir şifre girmeniz gerekecek. Eğer şifrenizi bilmiyor iseniz şifre al sekmesinden sms olarak telefonunuza giriş şifresi gönderilmesini isteyebilirsiniz.

3- Hediye Paketi Sekmesini Açın

Uygulamaya giriş yaptığınızda hattınıza dair bilgi ekranını göreceksiniz. Bu ekranın sağ üst köşesinde hediye paketi sekmesi yer alıyor. Bu alana tıklayarak haftalık sil süpür nasıl yapılır adımlarına devam edin.

4- Size Özel Kampanyalara Tıklayın

Hediye paketine tıkladığınızda karşınıza size özel kampanyalar bölümü gelecektir. Burada sil süpür bölümünü göreceksiniz. Ona tıklayın ve bekleyin.

5- Sis Bulutunu Dağıtan Sil Süpür Nasıl Yapılır?

Sil süpür kampanyasını açtıktan sonra karşınıza bir sis bulutu gelecektir. Sil süpür tam da bu noktada yapılmaktadır. Parmağınız ile ekranda görülen sis bulutunu silin ve bekleyin. Yukarıdan aşağı düşen hediyeleri göreceksiniz. Bu hediyelerden birisi sis bulutu ortadan kalktıktan sonra sizin olacak.

6- Hediyeniz Hattınıza Tanımlandı

Sis bulutunu silip süpürdükten sonra o hafta kazandığınız hediyeniz ekranda görülecektir. Ardından da bir sms alacaksınız ve hediyenizin hattınıza tanımlandığı bilgisini göreceksiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

Sil Süpür Hangi Gün?

Türk Telekom’un, müşterilerine sunduğu bu fırsat, her hafta Cuma günü gerçekleşmektedir. Her Cuma günü mobil uygulamayı açmanız ve sil süpür nasıl yapılır başlığında anlattığımız adımları gerçekleştirerek hediyenizi almanız gerekiyor.

Sil Süpür Avantajları Nelerdir?

Türk Telekom hattına sahip kişiler kendilerine sunulan avantajlardan her hafta yararlanabilmekteler. Bu avantajlar arasında internet paketi, konuşma süresi ve sms paketi gibi fırsatlar vardır. Belirli bir sürede kullanılması gereken bu hediyeler ikinci kişilere devredilemez. Veya gelecek hafta kullanılmak üzere bekletilemez. O hafta kazandığınız hediyenin başlangıç ve bitiş tarihi sms olarak size bildirilmektedir.

Günlük, gecelik, saatlik ya da o hafta süresince çeşitli hediyelerin verildiği sil süpür kampanyasında;

5 GB’ta kadar internet100 DK konuşma süresi100 SMS gibi farklı seçenekler vardır. Sil süpür nasıl yapılır adımlarını gerçekleştirerek bu ödüllere sahip olabilirsiniz.

YouTube video

Kampanya kapsamında sunulan diğer avantajlara Türk Telekom mobil ve Türk Telekom online işlemler üzerinden ulaşabilirsiniz. Mobil ödeme, muud premium, yurt içi ve yurt dışı ödemeler gibi işlemlerin tümü telekom online işlemler ile yapılabilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!