featured

Özel Sipariş Nişan Pastası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En özel günlerinizden biri olan nişanınız için dilediğiniz şekil ve içerikte nişan pastalarımız ile hizmetinizdeyiz. Lezzetli ve aynı zamanda görsel açıdan da oldukça tatmin edici pastalarımız ile mutluluğunuzun bir parçası olmak için çıktığımız yolda, müşteri memnuniyeti ilk hedefimizdir. Kaliteli malzemeler kullanarak sağlıklı üretime önem vererek, dilediğiniz şekilde kişiye özel pasta üretimi gerçekleştirmekteyiz. Nişan pastalarında farklı konseptlere göre, butter cream pastalar veya şeker hamuru ile süslenmiş pastalar oldukça sık tercih edilmektedir. Pastanın içeriği ise sizin damak zevkinize uygun olarak hazırlanmaktadır. Ayrıca nişanınızın yapılacağı alanın süslemesine uygun şekil ve renklerde pasta tasarlanması da mümkündür. Ankara butik nişan pastası üreten Pucake, ayrıca diğer özel günleriniz için de farklı şekillerde butik pasta hizmeti vermektedir. Tüm siparişlerinizde tamamen sizin zevk ve tercihleriniz dikkate alınarak pasta üretimi gerçekleştirilir. Pastanızın üretim aşamasında mutlaka siparişinizin gidişatı ile ilgili bilgi verilir ve onayınız alınır. Meyve içerikli pastalar için mevsim meyveleri tercih edilerek lezzetin en üst noktalara çıkması sağlanır. Çikolatalı pastalar için ise kendi üretimimiz çikolatalar kullanılmaktadır.

Pucake Butik Pastanemizde Verdiğimiz Hizmetler

Pucake ailesi olarak bir çok farklı Butik Pasta Ankara hizmeti vermekteyiz. Butik pastanemizde, söz, nişan, dün pastaları ve tüm diğer pastacılık hizmetleri hizmetleri verilmektedir. Nişan pastası tasarımı konusunda karar veremeyen müşterilerimiz için web sitemizi ziyaret etmelerini önermekteyiz. Pucake web sitesinde daha önce yapılmış olan nişan pastalarının görsellerine ulaşabilir ve nişan pastanızın tasarımı konusunda fikir edinebilirsiniz. Kullanılan her ürün kendi üretimimizdir ve temiz içeriklidir. Size ve sevdiklerinize farklı ve enfes lezzetler sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Pasta veya kurabiye siparişlerinizde içeriği ve dış tasarımı tamamen sizin istediğiniz şekilde tasarlanmaktadır. Doğum günü, söz, nişan ve diğer özel günleriniz için hazırladığımız pastaların dış tasarımlarında isteğiniz durumunda şeker hamuru veya jel kullanılabilmektedir.

Nişan Pastası Fiyatları

Nişan pastası fiyatları, üretilen pastanın özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Pastada kullanılan malzemeler, pastanın tasarımı, büyüklüğü ve süslemesine göre fiyatlar değişebilmektedir. Pasta siparişleriniz için fiyat almak adına, pucake.com web sitemizden iletişim numaramızdan veya whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca web sitemizde üretimini yaptığımız ürünlerin görsellerine ulaşmanız da mümkündür.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!