featured

Botoks Uygulaması Mersin’de Karakucak Farkıyla Çok Daha Kolay!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Botoks yaptırmak isteyenlerin sayısı her geçen gün arttıkça botoks uygulamasına duyulan ilgi de haliyle artıyor ve insanlar araştırma yapma gereğinde bulunuyorlar. Biz de sizler için Karakucak Polikliniği ile görüştük ve botoks uygulamasına dair düşüncelerinize ve merak ettiklerinize yanıt verecek soruların cevaplarını paylaştık. İşte, detaylar!

 Botoks Uygulamasına Karar Verdim Peki Bunun İçin Uygun Muyum?

 Botoks uygulaması bir cerrahi müdahale olduğundan diğer cerrahi operasyonlar gibi dikkat ve özenle gerçekleştirilmeli. Bu sebeple uygulama öncesinde bu özen ve dikkat süreci başlamakta. Bunun ilk ayağını botoks işlemine uygunluk oluşturmakta. Bu adımda kişiler uzmanlardan yardım alabilecekleri gibi ufak bir araştırmayla da bazı sonuçlara varabilir. Belirtmek gerekir ki hamileler ve emzirme sürecindeki hanımefendiler bu uygulamayı yaptıramazlar. Kesin bir delil ve araştırma bu durumun aksini kanıtlamış olmasa da uzmanlar bu riskli durumdan kaçınmaktalar. Bunun yanında operasyonun yapılacağı bölgede cilt rahatsızlıkları bulunan kişiler bu uygulamadan kaçınmalıdır. Bunun dışındaki durumlarda da uzmanlar botoksa karar veren kişilere gerekli tetkikler ve sorularla yardımcı olarak botoksa uygunluk aşamasını dikkatle takip etmektedirler. Size düşen doğru merkezde doğru uzmanla bu işleme karar vermek ve uzmanın vereceği direktifleri titizlikle uygulamak. Bu şekilde arzu ettiğiniz sonuçlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu konuda tereddütsüz güvenebileceğiniz Karakucak, botoks Mersin denince akla gelen ilk firmalardan.

 

Botoks Sonrası Doğal Yüz İfadem Kaybolur mu?

 Botoks dendiğinde akla gelen ilk simalardan biri de ifadesinden sıyrılmış donuk suratlar. Bu tipte yüzler botoksla özdeşleşmiş durumda. Ancak bu durum sizi korkutmasın çünkü söz konusu yüzler ancak aşırı bir uygulamanın sonucu olarak ortaya çıkabilir. Size uygun miktarda uygulanacak dozla bu tarz bir sonucun doğması minimize edilir. Siz de uygulama sürecinde titizlikle tedaviyle ilgilenirseniz bu tarz bir sorunla karşılaşmazsınız.

 Bununla birlikte akla gelen bir diğer soru da botoks sonucu yüzün şişip şişmeyeceğidir. Bu da yukarıdaki örnekle benzer bir cevaba sahip. Bu uygulamaya ve doza bağlı. Kimsenin şişik bir yüz için botoks yaptırmayacağı düşünüldüğünde bu sorunun cevabı hayır olacaktır. Ancak başarısız bir uygulamanın sonucu olarak yüzde şişme durumu görülebilir. Bunun dışında böyle bir olumsuz sonuçtan bahsetmek imkansıza yakındır. Gönül rahatlığıyla bu süreci atlatabilir ve büyük olasılıkla bu dezavantajlarla karşılaşmazsınız. Ancak bunun ön koşulu doğru ortamı ve uzmanı seçmek, ardından süreci hassasiyetle takip etmek. Botoks Mersin ilinde Karakucak farkıyla çok daha kolay. Alanında uzman cerrahlarla bu süreci başarı ve memnuniyet garantisiyle atlatabilirsiniz.

 Eklemek istediğimiz bir diğer nokta da botoks ilacının güvenilirliği. Bilindiği üzere botoks ilaçları Sağlık Bakanlığı ve FDA onaylıdır. Bu sebeple herhangi bir tıbbi endişe yaşamaksızın botoks ilacını kullanabilirsiniz.

 Bir başka soru işareti olarak karşımıza botoks işlemi bırakıldığında uygulama bölgesinde görülebilecek sorunlar çıkar. Ancak bu konuda da herhangi bir endişe duymaya gerek yok. Çünkü botoks uygulaması yarım bırakılsa dahi daha az kırışıklığa sahip bir görünüm elde edilir. Başka bir deyişle tedavinin kazanımları korunur.

Botoks İşlemi Sonucu Yan Etki Gözlenir mi?

 Botoksun bir cerrahi bir işlem olduğundan bahsettik. Hal böyle olunca bazı yan etkilerin görülmesi doğal karşılanmalı. Bu yan etkiler günlük hayatın akışını zora sokacak derecede problemler doğurmaz. Oldukça hafif ve geçici yan etkilerdir. Bu yan etkileri şu şekilde sayabiliriz:

-Uyuşma Hissi

-Kanama

-Şişme

-Görme duyusunda eksilme

-Grip benzeri belirtiler

-Çok hafif mide bulantısı

-Yakın kaslarda geçici felç

– Ağız kuruması

 Bu yan etkiler daha da uzatılabilir ama dediğimiz gibi hafif ve geçici olduklarından günlük hayatın temposuna etki etmezler.

Dilediğiniz yöntemle dilediğiniz yüz hatlarına kavuşacağınız botoks uygulamasını Karakucak kalitesiyle yaptırmalısınız. Bunun için iletişim adreslerinden buraya ulaşmanız yeterli olacaktır. Ardından alanında yekin ve deneyimli uzmanların elinde botoks uygulamasını yaptırabileceksiniz.

Siz de botoks yaptırma kararı alırsanız botoks Mersin denilince akla ilk gelen firmalardan birisi olan Karakucak Polikliniği’ne ulaşabilir ve botoks yaptırabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!