featured

Rüyada El Öpmek Ne Demek? Rüyada El Öpmek Ne Anlama Gelir? Rüyada El Öpmek Rüya Tabirleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada el öpmek farklı anlamlara gelmektedir. Rüyada kimin elinin nasıl öpüldüğü, rüya tabirinin farklılaşmasına neden olmaktadır. Genel rüya tabirlerine göre rüyada el öpmek nedir, ne anlama gelir sorularını bu yazımızda yanıtladık. İşte rüyada el öpmek neye gelir sorularının cevapları…

Rüyada El Öpmek Rüya Tabirleri

Rüyada el öpmek rüya tabirleri incelemesi yapıldığında; rüyada el öpüldüğünün görülmesinin anlamları genel olarak hayırlıdır. Rüyasında el öptüğünü gören rüya sahipleri, yapılan rüya tabirlerine göre kısa zaman içerisinde bereket içinde olacaktır. Bir başka rüyada el öpmek rüya tabirleri yorumlarında da rüyasında el öptüğünü gören kişiler çocuk sahibi olacaktır.

Kısacası rüyada el Öpmek, hayırlara delalet eder. Rüyada el öpmek rüya tabirleri incelendiğinde bazı rüya tabircilerinin başka yorumlarıyla da karşılaşmak mümkündür. Örneğin; kimi rüya tabircilerine göre rüyada el öpüldüğünün görülmesi, rüya sahibinin itibar göreceğine dalalet etmektedir.

1.  Rüyada Yaşlı Teyzenin Elini Öpmek

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek, rüya sahibinin büyük işlere atılacağına ve bu işlerde başarı sağlayacağına işaret etmektedir. Rüya tabiri yapan kişilere göre rüyasında yaşlı bir teyzenin elini öpen kişiler, girdikleri her işte başarı sağlayacaktır. Ayrıca bu rüya, hayırlı haberlerin geleceğinin de habercisi olmaktadır.

Eğer rüya sahipleri rüyada ölmüş yaşlı teyzenin elini öpmek ile ilgili bir rüya görmüşler ise; bu da başarılı olacaklarına işaret etmektedir. Ayrıca bu rüyayı gören kişiler bol bol dua alacak, isteklerine ulaşacak ve girdikleri her işte başarıyı sağlayacaklardır. Dolayısı ile rüyada el öpmek ve yaşlı birinin elini öpmek oldukça hayırlara vesile bir durumdur.

2.  Rüyada Birinin Senin Elini Öpmesi

Rüyada birinin senin elini öpmesi, rüya sahibinin sayılan ve sevilen biri olma yolunda olduğunun habercisidir. Bu rüyayı gören kişiler huzurlu bir hayata sahip olacak ve güzel bir yaşamın tadını çıkaracaktır. Ayrıca bu kişiler kısa zaman içinde toplumda sözü dinlenen insan konumuna gelecektir. Rüyada el öpmek kadar rüyada birinin senin elini öpmesi de oldukça olumlu yorumlanmaktadır.

3.  Rüyada Bir Erkeğin Elini Öpmesi

Rüyada bir erkeğin elini öpmesi, rüya sahibinin mutluluğuna delalet etmektedir. Rüyasında bir erkek tarafından elinin öpüldüğünü gören kişiler, şimdiye kadar hiç ulaşamadığı kadar büyük rahatlığa ulaşacaktır. Rüya sahipler, hem duygusal hem de düşünsel olarak rahatlığa erişecektir. Rüyada el öpmek genel olarak zaten olumlu tabirlere sahiptir fakat erkek tarafından elinin öpüldüğünü gören kişiler için yapılan yorumlar rahatlığa, mutluluğa ve huzura işaret etmektedir.

4.  Rüyada Babaannenin Elini Öpmek

Rüyada babaannenin elini öpmek, rüya sahibi kişilerin rakipsiz bir hale geleceğine işaret etmektedir. Bu rüyayı gören kişiler eğer geçmişte maddi bir kayıp yaşamış ise kısa süre içerisinde bu maddi kayıplarını karşılayabilecektir. Ayrıca rüyasında babaannesinin elini öptüğünü gören kişiler refah seviyesini de oldukça yükseltme şansına sahip olacaktır. Rüyada babaannesinin elini öptüğünü görmek aynı zamanda sevilen kişilere sürpriz yapılacağına da işarettir.

5.  Rüyada Dayının Elini Öpmek

Rüyada dayının elini öpmek, aile büyüklerine karşı saygı ve sevginin artacağına işaret etmektedir. Eğer bu rüyayı gören kişilerin akrabalık bağları iyi değilse; aile bağlarının güçlendirilmesi gerektiği anlamına ulaşılmaktadır. Rüyada el öpmek ve bu elin dayıya ait olduğunu görmek aynı zamanda kolay aşılabilecek sorunlarla karşılaşılacağına da işaret etmektedir.

6.  Rüyada El Öptürmek

Rüyada el öptürmek genel olarak çalışma hayatı olan kişiler için iş yaşamındaki yükselişi işaret etmektedir. Rüyasında elinin öpüldüğünü gören kişiler ayrıca karşılaştıkları zorluklara da kolaylıkla göğüs gerebilecektir. Rüyada el öpmek rüya tabirleri araştırması yapıldığında, elini öptüren kişilerin devlet makamında söz sahibi olma şansına da sahip olacağı belirtilmektedir.

7.  Rüyada El Öpmek Sarılmak

Rüyada el öpmek sarılmak, hayır ile yorumlanır. Kişinin bu rüyayı görmesi, bereket ile de tabir edilir. Bir kişinin elini Öptüğünü ve sarıldığını gören kişiler eğer ticaret ile uğraşıyorlar ise de ticari hayatlarında başarıyı sağlayacaklardır. Dolayısıyla rüyada el öpmek ve sarılmak; rüya sahiplerinin yüksek bir refaha sahip olacağı anlamına gelir.

8.  Rüyada El Öpmek Bayramlaşmak

Rüyada el öpmek bayramlaşmak, rüyayı gören kişinin hayatının en mutlu dönemine gireceğine yorumlanmaktadır. Bu kişiler, mutlu olmak için çok çaba sarf etmiştir ve artık çabalarının karşılığını almanın vakti gelmiştir. Rüya sahiplerinin verdiği emek yakın zaman içinde karşılık bulacaktır ve mutlu, huzurlu günler yaşanacaktır. Bayramlaşmak dinimizde de istenilen bir şey olduğu için rüyada el öpmek ve bayramlaşmak, oldukça hayırlı bir rüya olarak bilinmektedir.

9.  Rüyada El Öpmek Para Almak

Rüyada el öpmek para almak eğer eli öpülen kişi bir devlet insanıysa; çalışılan sektörde yüksek başarı kaydedileceğine işaret etmektedir. Bu rüya, rüyayı gören kişilerin makam ve mevki sahibi olacağına işaret etmektedir. Rüyasında elini Öptüğünü ve para aldığını gören kişiler bolluğa erişecek ve maddi açıdan refaha ulaşacaklardır.

10.              Rüyada Ölmüş Birinin Elini Öpmek

Rüyada ölmüş birinin elini öpmek, olumsuz olarak yorumlanmaktadır. Bu rüyanın sahipleri Ölmüş birinin elini öpüyorlarsa genel olarak; gerçek yüzünü kimseye göstermeyen kişiler olarak bilinmektedir. Rüyada el öpmek ve bu kişinin ölü biri olması, rüya sahibinin çevresindeki insanlara gerçek yüzünü göstermediğini işaret etmektedir.

11.Rüyada Eşinin Elini Öpmek

Rüyada eşinin elini öpmek rüya sahibi olan kişinin aile içinde huzuru bulacağına işaret etmektedir. Bu kişiler eğer ailede huzursuzluk yaşayan kişiler ise kısa sürede dilediği mutluluğa ve huzura erişecektir. Ayrıca eşler arasındaki bağ da güçlenecektir. Rüyada el öpmek ve eli öpülen kişinin eş olduğunun görülmesi aynı zamanda bir yolculuğa çıkılacağının da habercisi olmaktadır.

11.              Rüyada Yaşlı Birinin Elini Öpmek

Rüyada yaşlı birinin elini öpmek, hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır. Rüyasında erkek ve yaşlı olan birinin elini öptüğünü gören kişiler kısa bir zamanda mülk sahibi olacaktır. Eli öpülen kişi yaşlı bir kadın ise; sadakat ve sevgi ile yorumlanmaktadır.

12.              Rüyada Tanımadığı Birinin Elini Öpmek

Rüyada tanımadığı birinin elini öpmek, rüya sahibi olan kişinin çevresi tarafından sık anılır olduğunu işaret eder. Bu kişiler, çevresinde bulunan insanların sevdiği ve değer verdiği bir kişidir. Bu sebeple rüyada el öpmek ve bu kişinin tanınan biri olması; olumlu olarak yorumlanmaktadır. Ayrıca tanıdık birinin elini Öptüğünü gören kişiler, bir yakınına yardım edecek ve onun hayır duasını alacaktır.

13.              Rüyada Sevgilinin Elini Öpmek

Rüyada sevgilinin elini öpmek, sevgiliye karşı hassasiyet gösterildiğinin işareti olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu rüyayı gören kişiler sevgililerini saf ve temiz duygulara seviyordur. Rüyada el öpmek yorumlarında saflık ve temizlik barındıran rüya türlerinden bir tanesi de budur. Bu rüyayı gören kişilerin sevdiklerine besledikleri tüm duygular tamamıyla gerçektir.

14.              Rüyada Babanın Elini Öpmek

Rüyada babanın elini öpmek, yaşanan sıkıntıların son bulacağının habercisidir. Rüyasında babasının elini öptüğünü gören kişiler hayatlarında bazı değişiklikler yapacaktır. Bu kişilerin hayatları da büyük ölçüde değişecektir. Rüyada annenin elini öpmek tabiri de babanın elini öpme tabirinde olduğu gibi sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada El Öpmek Diyanet Yorumları

Rüyada el öpmek Diyanet yorumlarına bakıldığında da hayırlara vesile bir rüya olarak karşımıza çıkmaktadır. Rüyada el öptüğünü gören kişinin evlat sahibi değilse ya da evlat sahibi olmak istiyorsa; evlat sahibi olacağına işaret etmektedir. Ayrıca rüyada el öpmek, rüya sahiplerinin belalardan da uzak kalacağına yorumlanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!