featured

A Haberin Ekran Yüzü Cansın Helvacı Kimdir? Ayda Bebek Haberi Türkiye’yi Ağlattı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin kalbinin İzmir’de attığı 30 Ekim 2020 Ege Denizi depreminde İstanbul’dan İzmir’e giden ve kurtarma çalışmaları sırasında canlı yayın yapan Cansın Helvacı kimdir ? Başarılı sunucu nerelidir? Kaç yaşındadır? 

Cansın Helvacı Kimdir?

Canlı yayın haberleri, seçim anketleri, gece haberleri ve sıcağı sıcağına tartışmaları yerinden izlememizi sağlayan, başarılı sunucu Cansın Helvacı 1989 yılında İzmir’de doğmuştur. Selanik göçmeni bir anne babanın çocuğu olan Helvacı, ilk ve orta öğretim eğitimini İzmir’de tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ‘nden mezun olduktan sonra ilk profesyonel sunuculuk deneyimini HaberTürk ile yapan Helvacı, şimdilerde A Haber ekranlarında görüntülenmektedir. 

Cansın Helvacı Ağladı! Tüm Türkiye Ağladı!

YouTube video

30 Ekim 2020 İzmir depremi sonrası yaşanan acılı bekleyişte Helvacı, memleketi olan İzmir’de arama kurtarma çalışmalarını yerinden takip eden sunucular arasında yerini aldı. Ayda Bebek kurtulduğunda Cansın Helvacı ağladı. Türkiye Ağladı. İşte, o duygu dolu dakikalar. 

Cansın Helvacı HaberTürk Ekranlarında

Türkiye televizyonlarında hem güzelliği hem de hitap kaltiesi ile önde sunuculardan olan Cansın Helvacı, memleketi İzmir’deki depremi yerinden canlı olarak sunmuştu. Ayda Bebeğin göçük altından çıkarıldığı anları gözyaşları ile müjdeleyen Cansın Helvacı ağlama videosu ile Türkiye’nin kalbini fethetmişti. Başarılı sunucunun ilk profesyonel deneyimi ise HaberTürk ekranlarında gerçekleşti. 

A Haber Sunucusu Cansın Helvacı Kimdir ?

Başarılı, çalışkan ve azimli yapısı ile A Haber kanalına transfer olan Cansın Helvacı, burada Gece Ajansı ismindeki haber programının yanı sıra bir de hem hazırlayıcısı hem de sunucusu olduğu “Memleket Meselesi” programında çalışmaktadır. 

Ayda bebeğin enkazdan çıkarıldığı anları duygu dolu sözlerle ifade eden başarılı sunucu, bu sunumu ile Türkiye’nin en çok aranan sunucularından biri olmayı başardı. 

“Çok şükür bebeğimiz o noktan çıkarılıyor. Çok şükür çok şükür. Enkaz altından çıkarıldı. 91 saat sonra o mucize yaşanıyor. Allah’ım çok şükür. İnanın yaşananları anlatmak hiç kolay değil. Biz çok inandık ve çok bekledik. Herkesin duası kabul oldu”

sözlerini kullandığı canlı yayında izleyicinin kalbine dokunan Cansın Helvacı hem programları hem de sunuculuk hayatı ile peşinden gelen gençlere örnek olacak gibi görünüyor. 

Covid-19 Güncesi ile Cansın Helvacı Kimdir?

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ile mücadele sürecinde hem canlı yayınlar ile hem de Gece Ajansı programı ile bilgilendirme ve haber yayınları yapan Helvacı, bu süreçte Türkiye’ye büyük fayda sağladı. Covid-19 aşısı güncel durum bilgileri ve koronavirüsle mücadele sürecinde yapılması gerekenler ile ilgili çok sayıda haber yapan güzel ve başarılı virüsle mücadele sürecinde etkin rol oynadı. 

Cansın Helvacı Kabine Haberlerini İlk Verenlerden Oldu

Yaptığı program ve haber bültenleri ile siyasi haberleri de ilk veren kanallardan biri olan A Haber ekranlarında sunuculuk yapan Cansın Helvacı, siyaseti de evlerimize servis etti. Öyle ki dikkat çeken, anlaşılır ve bir o kadar açık anlatımı ile yaşanan siyasi olayları herkesin anlayacağı şekilde ifade etmeyi başardı. 

Uluslar Arası İlişkilerimizi Aktardı

Helvacı, sadece ülke içinde değil, Türkiye’nin diğer ülkelerle olan ilişkilerini de an ve an TV ekranlarına yansıttı. Başarılı sunumu, uzman konukları ve mükemmel değerlendirmelere elverişli programları ile adeta Türkiye’nin nabzını tuttu. 

Cansın Helvacı Evlendi mi?

Başarılı sunucu hakkında merak edilen bir diğer konu ise evlenip evlenmediği konusunda. Cansın Helvacı henüz evlenmedi. Cansın Helvacı boyu da merak edilen konular arasında yer alıyor. 31 yaşındaki güzel sunucu 1.76 boyundadır. 13 Kasım 2020 tarihine geldiğimiz bugün hala konuşulan bir dizi sunucu arasında yerini alan Helvacı, çok daha fazla başarıya adım atacak gibi görünüyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!