featured

2020-2021 Sezonun Dikkat Çeken Oda Halı Markaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük bir sezonu yarıladığımız şu günlerde yüksek tercih edilme oranları ile en çok dikkat çeken oda halı markalarını yakın markajımıza aldık ve ortaya çıkan tabloyu sizler için liste şeklinde sıralamak istedik. 

 

Gelin hep birlikte popüler halı markalarına bir göz atalım. 

 

Crea Halı 

 

Sezon boyu satışları ile kullanıcılardan gelen geri dönüşler ile öne çıkan Crea Halı, dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir marka olarak firmamızdaki yerini almaktadır. Bakalım sezonun devamında ortaya nasıl bir grafik çıkacak. Bizim öngörümüz yükselen bir grafik şeklinde olmaktadır. 

 

Metraj Halı 

 

Metraj Halı, İstenilen metrajlarda kesip gönderme ayrıcalığını da bünyesinde bulunduran bir markamızdır. Sezon boyunca çok sayıda siparişi ortaya çıkartarak müşterilerimizin yaşam alanlarına farklılık kazandırmaktadır. 

 

Luxess Halı 

 

Seçkin modelleriyle göze çarpan Luxess Halı, yine sezonun en çok tercih edilenleri olarak sitemizde çok fazla satışa neden olmuş bir markadır. Müşterilerimizden genel olarak olumlu geri dönüşler alınmaktadır. Sizlerde sezon boyunca çok satan bu markalı ürünlere sitemiz üzerinden göz atabilir, siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. 

 

Dolce Vita Halı 

 

Dolce Vita Halı ayrıcalığı ile sayısız sipariş oda halı aracılığı ile geçtiğimiz sezon boyunca yaşanmış bulunmaktadır. Sezonun devamında rakiplerinin önüne geçebileceği bir ivmeyi yansıtan Dolce Vita Halı, sizler içinde çok kaliteli halılar üretmektedir. Ürünlerini görmeden halı siparişi vermeyin diyebiliriz. 

 

Kreasyon Halı 

 

Kreasyon Halı, seçimlerin buluşma noktası olarak sezon boyu öne çıkan popüler bir marka konumunu kazanmış bulunmaktadır. Halıların üzerindeki desenler büyük bir beğeni toplamaktadır. Oda halı farkıyla avantajlı fiyat ayrıcalıkları ile satışa sunulmaktadır. 

 

Enti Halı 

 

Severek kullanılan halı modellerini tasarlayan Enti Halı, tercih edilen ve sezon boyu güzel geri dönüşler sağlayan popüler bir marka olarak sitemizdeki yerini almaya devam etmektedir. 

 

Flora Halı 

 

Sezonun bu gününe gelinceye kadar sitemiz üzerindeki gördüğü talepler sayesinde güzel tepkileri üzerine çeken Flora Halı, sizlerin zevklerine uygun modelleri de üretmeye devam etmektedir. Göz atmadan sakın halı siparişi oluşturmayın pişman olabilirsiniz 

 

Artemis Halı 

 

 Artemis Halı farkıyla çok sayıda siparişe imza atan oda halı, sayısız talebe en hızlı şekilde cevap verirken sezon boyunca sınırsız sayıda Artemis Halı modellerini yola çıkartmış bulunmaktadır. Sezonun kalan dönemlerinde de aynı başarıyı bu özel markanın ürünlerinde görebileceğimizi umut ediyoruz. 

 

Doğuş Peluş Halı 

 

Doğuş Peluş Halı, sizlerin beğenisini kazanabilecek seçkin bir marka olarak sitemiz üzerinde tüm sezon boyunca güzel bir satış ivmesi kazanmış bulunmaktadır. Severek kullanabileceğiniz değişik pelüş modelleri için sizlerde sitemiz üzerinde satışa sunulan Doğuş Peluş Halı markasını tercih edebilirsiniz. 

 

Halı markaları ve çok tercih edilen   modelleri bir bir sıralarken, sezon boyunca en çok satılan markalara da yazımızda yer verdik. Halı alışverişi yaparken göz önünde bulundurmanızda fayda var. Özel ürünlerini görmek ve satın almak için sitemize göz atabilirsiniz. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!