featured

Ağır Sözler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağır Sözler

Sevgiliye bazen ağır sözler söylenebilir. Kırılmalar hüzünlenmeler farklı sözlerin çıkmasına neden olabilir. Bunlar içerisinde ağır sözler öne çıkıyor. Bu sözler bazen sitemi bazen ayrılık acısının hafiflemesine yardımcı olur. Sevgilinize karşı siteminiz var ise bu sözler arasından seçim yaparak gönderim sağlayabilirsiniz. Ağır laflar insanın kalbini kırabilir. Eğer gerçek manada incinmiş veya kırılmış iseniz bu sözler size iyi gelecektir. Karşı tarafa göndererek siteminizi anlatabilirsiniz. Sevginin dilinde de yer alan bu ağır sözler aynı zamanda sevgi dilini de barındırıyor. Sizin için belirlediğimiz sözler arasından seçimler yapabilirsiniz.

Ağır Sözler

Sevmek bazen ağırdır. Herkes kaldıramaz. Sende kaldıramadın. Çünkü kalbinde sevgi değil onun yerine korkaklık var.

Seni sevdiğim kadar taşı duvarı sevsem. Yeşillenir bir umut verirdi. Senin kalbin öyle taş ki, bir kere bile cevap vermedin.

Hiçbir bahar yaşamadım. Çünkü bana baharı yaşatacak kadar Nisan yağmuru olamadın. Ya sevmeyi bilmedin, yada sevince geç kaldın.

Bırak umut vermeyi. Ya adam gibi sev yada seni sevmiyorum de git. Bunu yapacak kadar erkek ol yeter.

Seni seviyorum diyorsun. Hep yalan söylüyorsun. Seven insan böyle yapmaz. Sen daha ne yaptığını bilmiyorsun.

Sevmek çok kolaymış sanırdım. Hayat bizle oyun oynadı. Seveni melek sevmeyeni şeytan gösterdi. Meğer ikisinin tersi olduğunu sonradan anladım.

Garip dünyada başıma neler geldi. Hepsi de senin yüzünden oldu. Sevgi dedin, çıkar oldu. Aşk dedin adı menfaat oldu.

Bırak git başımdan. Rüzgarlara bıraktım sevgimi, nereye eserse oraya gidiyorum. Sensiz olayım da mutluluk senle kalsın.

Hayat bazen acımasız. Seviyorsun o seni sevmiyor. Elini uzatıyorsun tutmuyor. Sonra nerde bir pislik var ona gidip kapılıyor. Bunun da adına aşk diyor. Asıl aşk her gün rüyanda görüp o güldüğünde mutlu olmakmış ama bilmiyorlar.

Ben dün sevdim seni. Bugün ise nefret ediyorum. Sebebi ise çok açık. Çünkü sen aldatacak kadar düşebilen alçağın tekisin. Sana alçak lafı bile az.

Ne güzel günlerdi. Bir umutla başladı hüzünle bitti. Sana ağzıma geleni saymak istiyorum. Ancak kalbim izin vermiyor. Nedeni ise sevgi değil, sana olan acıma duygusu.

Bugünlerde geçecek biliyorum. Senin terk edişin çok acıttı kalbimi. Yüreğime batan bir bıçak darbesi gibi terk edişin. Ağlamıyorum sadece susuyorum.

Daha fazlası için https://www.eguzelsozler.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!