featured

Tanıtım Yazısı Site Trafiğini Artırır mı? İnteraktifplus Seo Çözümleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde pek çok kişinin karşılaşmış olduğu seo uyumlu tanıtım yazısı hizmeti özellikle site sahiplerinin karşısına reklam olarak çıkabiliyor. Birçok kişi veya firma tarafından verilen bu hizmet eğer doğru bir şekilde yapılırsa kesinlikle site trafiğine olumlu bir katkıda bulunur. İnteraktif Plus da çeşitli web hizmetleri konusunda 11 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan sektöründeki öncü firmalardan birisidir. Bu zamana kadar çalışmış olduğu yüzlerce kişi ve firmanın internet sitesini üst noktalara taşımayı başarmıştır.

Seo hizmetleri, dijital pazarlama, Tv Reklamları, PR çalışmaları, sosyal media yönetimi ve en önemlisi tanıtım yazısı ile neredeyse her türlü sitenin değerini üst noktaya taşımıştır. Buna ek olarak ziyaretçi sayılarında büyük bir ivmelenme oluşturup Alexa Türkiye sıralamasında daha üst basamaklarda yer edinmelerine yardımcı olmuştur. www.interaktifplus.com.tr

İnteraktif Plus Hizmetleri Nelerdir?

Gökhan GÖKMEN ‘in kurmuş olduğu İnteraktif Plus’ın verdiği hizmetlere yakından göz atacak olursak benzer hizmetleri veren firmaların aksine her zaman kaliteyi ön planda tuttuğunu görebilirsiniz. Bu nedenle sadece tek seferlik işler yapmak yerine müşterilerini daha iyi bir konuma yükseltebilmek için gerekli olan bütün stratejileri belirleyip bunları uzun vadeli çalışmalar halinde hayata geçirir. Bu çalışmalar içerisinde dijital pazarlama gibi herhangi bir ürün veya hizmetin ilgili kişilere ulaşmasını sağlayan pazarlama araçları tercih edilebilir.

Diğer yandan blog, film, forum ve de yükselmeye ihtiyaç duyan neredeyse her kategorideki site için Türkiye’nin otoriter kurumlara ile çalışmalar yürütüp hızlı sonuçlar almayı başarır. Buna ek olarak İnteraktif Plus internet üzerinde markanızın olumlu bir etki bırakması için ihtiyaç duyabileceğiniz bütün çalışmaları da sizin için belirleyip hayata geçirir. Bu sayede sürekli reklamlar ile potansiyel müşteriler de bıkkınlık oluşturmak yerine iyi bir PR çalışması ile kullanıcıların markanızı sevmesi sağlanır. Dikkat çeken bir diğer kategori ise İnteraktif Plus’ın vermiş olduğu Seo hizmetleri olur. Böylelikle sadece kullanıcıların seveceği değil arama motorları ile de dost olan internet siteleri tasarlanır.

Neden İnteraktif Plus ile Çalışmalı ?

Herhangi bir mağaza veya firmadan hizmet almadan önce birçok kişinin aklına gelen ilk soru neden olacaktır. Söz konusu olan şey tanıtım yazıları ve seo hizmetleri olunca sizin de aklınızda bir soru işareti oluşabilir. Öncelikle İnteraktif Plus birkaç aydır ya da sadece birkaç yıldır bu hizmetleri veren bir firma değildir. Yaklaşık 11 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olup arama motorlarının bütün trendlerine, algoritmasına ve işleyişine hakimdir. Böylelikle yürütülen bütün çalışmalar sadece söz ile kalmayıp kısa süre içerisinde etkisini gösterir. Bu zamana kadar edilmiş olduğu tecrübelere dayanarak başarılı işler ortaya koyduğu için garantili hizmeti sizlere sunuyor.

İnternet Sitesinin Trafiği Nasıl Artar ?

Herhangi bir kurum, firma veya kişi için hazırlanmış olan internet siteleri ne kadar kaliteli olursa olsun trafik olmadıktan sonra hiçbir anlam ifade etmediğini siz de biliyorsunuz. İnternet sitelerinin trafiğini artırmak da bu nedenle oldukça önemli bir konu olup pek çok kişinin kariyer olarak belirlediği bir sektördür. İnternet sitesinin trafiğini artırmak için her ne kadar kısa süre içerisinde sonuç getiren yöntemler bulunsa da uzun vadede sitenin spam listesine alınması ve Google tarafından banlanmasını önlemek için bu yöntemler tavsiye edilmez.

İnteraktif Plus da söz konusu bu kestirme yöntemlerden tamamen uzak durup bir Google partneri olarak gerçekçi ve etkili yöntemler ile internet sitenizin trafiğini artırmayı tercih eder. Referans olarak nitelendirebileceğimiz tanıtım yazıları tam olarak burada devreye girip başarılı bir Seo çalışması ile buluştuktan sonra internet sitesinin trafiğinin nasıl arttığını siz de görebilirsiniz. Tabii bunu başarabilmek için Alexa sıralaması DA ve PA gibi önemli etkenlere de değinmemiz gerekir. Ayrıca tanıtım yazısı başlığı da dikkat edilmesi gereken unsurlardan bir tanesidir.  

DA ve PA Nedir ?

Domain otoritesi (DA) ve internet sitesinin kalitesi (PA) olarak adlandırabileceğimiz bu kavramlar bir web sitesi için en önemli unsurlar arasında bulunur. Alexa konusuna gelecek olursak dünya genelinde bulunan bütün internet sitelerini çeşitli algoritmalar ve hesaplamalar ile sıralamaya koyan bağımsız bir kuruluş olduğunu söyleyebiliriz. Yeni yapılmış ya da uzun süredir var olan internet siteleri de dahil olmak üzere bütün web sitelerinin bir DA, PA ve Alexa sıralaması gibi değerleri bulunur.

Bu değerler ne kadar yüksek olursa arama motorları tarafından oldukça sevilecekleri için trafikleri de bir hayli yüksek olacaktır. Basit bir örnek üzerinden ilerleyecek olursak günümüzde insanların dikkat süresi yaklaşık 3 saniyenin altına düşmüştür. Eğer şu anda okumakta olduğunuz bu makale ne kadar geç açılırsa kullanıcının siteden ayrılma olasılığı o kadar yüksek olacaktır. İşte bu gibi değişkenler bir internet sitesinin değerini doğrudan belirleyip ziyaretçi sayısına etki eder. DA, PA ve Alexa sıralamasını öğrenmek için kullanabileceğiniz en iyi yöntem İnteraktif Plus’ın geliştirmiş olduğu ücretsiz araçtan faydalanmak olacaktır.

DA ve PA Sorgulama Nasıl Yapılır ?

Eğer siz de DA sorgula ya da PA sorgula gibi araçları nereden bulacağınızı düşünüyorsanız yapmanız gereken tek şey İnteraktif Plus’ın geliştirmiş olduğu www.dapasorgula.com sitesini ziyaret etmek olacaktır. Burada aynı anda 5 farklı web sitesinin DA ve PA değerlerini öğrenebileceğiniz gibi spam skorlarını, backlink kıyılarını, bunların kalitesini ve Alexa sıralaması öğrenebilirsiniz. Göreceğiniz bu değerler sonucu izlemeniz gereken stratejiyi kolay bir şekilde belirleyebilir ve eğer profesyonel bir yardıma ihtiyaç duyuyorsanız İnteraktif Plus’ın vermiş olduğu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Tanıtım Yazısı DA ve PA Yükseltir mi ?

Gerçek dışı reklamlar veya tanıtımlar yapmak yerine sizi doğru bir şekilde bilgilendirecek olursak tanıtım yazısı al gibi hizmetlerden faydalanıp bir gün içerisinde bu skorların tavan yapması mümkün değildir. Diğer bir deyişle isterse tanıtım yazısı Google’ın kendisinden alınmış olsun DA ve PA değerleri bir gün içerisinde yükselmez. Peki tanıtım yazısı nedir ve ne işe yarar? Google ve diğer arama motorları sistematik ve kaliteli çalışmaları sever. Buradan da anlayabileceğiniz gibi tek seferlik yürütülen çalışmalar para israfından başka bir şey olmayıp stratejisi ve planlaması yapılmamış olan çalışmalar ne yazık ki sonuç getirmeyecektir.

Bu gibi durumlarda yapabileceğiniz en iyi şey ise bulunmuş olduğunuz sektörü tespit edip buna uygun çalışmalar yürütecek olan profesyonel firmalar ile anlaşmak olacaktır. İşte burada karşımıza İnteraktif Plus’ın bir alt markası olan www.tanitimyazisi.com.tr çıkıyor. Sistemimizde farklı seçeneklere sahip tanıtım yazısı paketleri vardır. Türkiye’nin en otoriter siteleri ile çalışmalar yürüten İnteraktif Plus bu markalar ile aranızda bir köprü görevi yürütüp Mynet, Onedio, Hürriyet, Haberler, Memurlar ve Neoldu gibi web sitelerinde yer almanızı sağlıyor. Haliyle bu tanıtım yazıları DA ve PA değerleri yüksek olan Alexa Türkiye sıralamasında ilk 500 içerisinde bulunan internet sitelerinde yer aldığı için daha fazla etki gösterir.

Bir Tanıtım Yazısı Nasıl Olmalı ? Tanıtım Yazısı Nasıl Yazılır ?

Tanıtım yazısı nasıl olmalı konusuna gelecek olursak sadece anahtar kelimelerin yoğun olarak kullanıldığı, okunması oldukça zor olan ve kullanıcıya hiçbir fayda sağlamayan içeriklerden oluşmak yerine tam tersi bir strateji izlenmesi gerekir. Yani anahtar kelimeler doğru ve stratejik bir şekilde konumlandırılıp semantik bir anlatım kazandırılmalı, okunması kolay ve de en önemlisi kullanıcıya fayda sağlamalıdır.

İşte İnteraktif Plus da tam olarak nitelikleri karşılayıp sadece tek seferlik hizmetler satan bir firma değil de sürekli çalışmak isteyeceğiniz, her çalışmada daha fazla fayda göreceğiniz internet çözümleri sunan önemli kuruluşlardan birisidir.

E-ticaret sitenizin arama motorlarında belli ürün aramalarında üst sıralarda çıkması İçin yine aynı şekilde tanıtım yazısı yazdırmanız, çok daha fazla satış yapmanızı sağlar. Bunun için sitelerden tanıtım yazısı almanız ve tanıtım yazısı yayınlama aşamasına geçmeniz web sayfanıza değer katar. Bir çok haber siteleri de aynı şekilde tanıtım yazısı alarak çalışmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!