featured

Pod Mod Satışı Yapan Yerler; Mix Aroma Sepeti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Normal sigara yerine elektronik sigara kullanımı günümüzde giderek daha yaygın bir kullanımını ortaya çıkarmaktadır. Geleneksel yöntemlerin yerini tutmasıyla beraber bu alanda kullanımı görülen cihazlarda da yenilikler ve farklı aromatik tatlar ortaya çıkmaktadır. Bu sayede sigarayı daha farklı bir boyuta taşıyan yenilik keyif sevenlerin karşısına bulunur ve kullanılır.

E-Sigara Kullanımında Yenilikçi Üyesi Pod Mod

Giderek daha fazla kitle tarafından tercih edilmeye başlayan pod mod elektronik içicilerin karşısına daha küçük ve kullanışlı bir cihaz olarak çıkar. Deneyim şartlarında farklılık yaşatmayı seven ürün daha hafif olması sebebiyle birçok ortamda taşıma faaliyeti de kolay olur.

Bu durum dışında salt likitlerin tek kullanılması cihaz özelliklerinde görülebilen detaylardır. Baz olarak nikotin kullanılmasından ziyade nikotin tuzu pod modlarda kullanımı görülür. Bu cihazları kullandığınızda nikotin tadını daha fazla hissetmenize vesile olur.

Pod Mod Sigaralar Nasıl Kullanılır ?

Farklı markalara göre kullanım özelliklerinde değişim yaşansa da temel durumda farklılık gözlemlenmez. Çoğunlukla birçok pod mod cihazı 1,5-2 ml arası kartuş kapasitesine sahiptir. Ayrıca bu cihazlar genellikle USB ile kolaylıkla şarj edilebilmektedirler.

Şarjı dolu olarak gözüken cihaz içerisine salt likit doldurularak kullanılır. Likidin dolumu yapılacak kartuşun yerleştirilmesinin ardından nefes almanızla beraber içiminiz başlar. Özellikle sigara bağımlılığından kurtulmak isteyenler için son derece ideal bir seçenek olan bu cihaz sigara gibi kötü bir kokuya neden olmaz.

Pod Mod Avantajları Nelerdir ?

Hızlı şarj edilebilme özelliği ile sizin yaşayacağınız keyifli zamanları azaltmayan bu cihazlar daha fazla nikotin deneyimini yaşamanıza da fırsat verir. Kolay taşınması ile istediğiniz her an ve her yerde içiminizi gerçekleştirebileceğiniz gibi çoğunlukla tek kullanımlık likit özelliği ile kullanabilmeniz mümkündür.

Yeniden kartuş dolumu yapılmadığı için de çok daha pratiktir. Tank dolumu özelliği bulunan cihazlar sızdırma gibi herhangi bir sorun çıkarmadan uzun bir süre boyunca kullanabilmenizi sağlar. Kesintisiz bir şekilde buhar keyfinizi sürdürebilmenize olanak sağlayan yapısı ayrıca buhar oranının düşüklüğünü ile daha az rahatsızlık vererek kullanımını yaşatır.

www.mixaromasepeti.com Alışverişin Tek Adresi..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!