featured

Hayvan İsimleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşmiş Milletler Çevre Koruma Programı’nın yapmış olduğu yeni araştırmaya istinaden yer yüzünde yaşayan canlı sayısı 8 milyon 700 bin olduğu açıklanmasına rağmen hepsinin tanımlanmasının bin (1000) yılı bulabileceği söylenmektedir. Hayvan isimleri kategorisinin ne kadar zengin bir kaynak olduğunu buradan çok iyi anlıyoruz. Genel kültürünüzü geliştirmekte yararlı olacak hem de harf üzerine oynanan oyunlarda size yardımcı olacaktır.

Hayvan isimleri sitesinde çok sayıda hayvanların A’dan Z’ye alfabetik isimleri liste halinde sizlere sunulmaktadır. Memeli hayvanların, deniz canlılarının, balıkların, kemirgenlerin, sürüngenlerin ve böceklerin yer aldığı hayvan isimleri listesinde daha önce hiç duymadığınız, görmediğiniz bir çok hayvan ile tanışmaya ne dersiniz. Özellikle çocuklar için oldukça yararlı olacağı aşikar.

Hayvan İsimlerini ve Türlerini Öğrenin

Alfabetik hayvan adları listesinde çok sayıda hayvan isimleri, türleri ve bazılarının özelliklerine yer verilmektedir. Daha yeni açılmasına rağmen en kalabalık hayvan isimlerine sahiptir site konumunda yer alıyor. Ayrıca gün geçtikçe yeni hayvan isimlerine yer vermeye de devam etmektedirler. İsim şehir oynayan gençler için yada hayvanların isimlerini merak edenler için son derece yararlı içerikler yer alıyor.

Hayvan Sesleri

Hayvan isimlerin den hariç bir çok hayvanın çıkardığı gerçek sesleri de burada duyabilirsiniz. Kedi, köpek, keçi, yılan, aslan, kartal, kurbağa, fil, timsah, yarasa, maymun, albatros, yalıçapkını, baykuş gibi bir çok türe ait gerçek hayvan sesleri Hayvanisimleri.net üzerinden dinleyebilirsiniz.

Harf Sayısına Göre Hayvanlar

Harf sayısına göre hayvan isimleri nelerdir sorusuna cevap arayanlar için de oldukça yararlı olan bu sitede “3 harfle başlayan hayvanlar” 4 harfli hayvanlar, K ile başlayan 5 harfli hayvanlar, 6 harfli hayvan adları gibi sıralamalar da mevcuttur. Hayvan severler için oldukça faydalı olacak bilgilere burada ulaşmanız mümkün.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!