featured

Damla Safir Kolye | Mücevher Seçiminde Safir Kolyenin Avantajları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Safiye taşlar grubunda yer alan oldukça değerli ve bir o kadar da pahalı taş türüdür. Pahalı olmasından dolayı mücevherlerde kullanılır daha çok.

Safir taşlar rengi mavidir ve sadece Hindistan’ da elde edilen bir taş türü olduğu için fazla miktarda bulunmaz. Buda safiri daha değerli yapıyor. Gök yakut ismiyle de bilinmekte olan safir kütleler halinde çıkarıldığı için belirli işlemlerden geçtikten sonra kullanılır.

Mücevher Seçiminde Safir Kolye   

En değerli ve kıymetli taşlardan biri olan safir mücevherlerde kullanılır. En özel anları taçlandıran safir kolye hediye seçiminde oldukça başarılı bir seçimdir. 

Safir kolye kendine has eşsiz rengi ile göğün o uçsuz bucaksız görüntüsünü kendinde toparlamayı başarmıştır. Gök yakut ismini tamamıyla yansıtır ve gözleri üzerinde toparlamayı başarır.

Safir Kolyenin Avantajları

İnsanlar arasında ki bağı, yaydığı pozitif enerji sayesinde kuvvetlendirir. Safir kolye kalp sağlığını korur. Bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Herhangi bir safir taşı yanınızda bulundurmak daha fazla enerjik olmanızı sağlar.

İstediğiniz özellikte ürünlere ulaşmak https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-safir-kolyeler  bu siteye göz atabilirsiniz.    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!