featured

Christopher Nolan ın Son Filmi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tenet filmi içerisinde başarılı bir olay örgüsünü görebilmek mümkün oluyor. Sadece aksiyon olarak bakılmaması gereken bu filmde zaman karmaşası da farklı bir gözle ele alınabiliyor. Dünya genelini etkileyecek bir felaketi engellemek için bambaşka bir yol izleneceği  film izle arasında var olan bu proje içerisinde görülebiliyor. Zamanın terse döndürülmesiyle beraber etkili bir senaryo kendini gösterebiliyor. Sinema severlerin fazlasıyla ilgisini çekebilecek olan bu yapım, dikkatleri fazlasıyla üzerine çekti. Çekim aşamalarında dahi Christopher Nolan’ın bu projesi sık sık basında yer alan bir proje olarak kendini gösterdi. Sinemacılığın evrim geçirdiğini bir kez daha kanıtlayan yapımlar arasında da sayılan bir proje olarak da görülebiliyor.

Sinema severlerin kesin olarak tereddüt etmedikleri filmler arasında muhakkak yerli film izle kendini gösterebilecektir. Beyazperdede izleyicilerin takip etme şansına erişemediği bu yapım klasikler arasında şimdiden boy göstermeye başladı. Son teknolojinin sinema dünyasıyla buluşmasından ötürü dikkat çeken bir yapım olarak da kendini gösteren Tenet, oldukça etkili olarak sayılabiliyor. Öte yandan oyunculuklar da başarılı olarak adlandırılmakta ve olay örgüsünün seyirciye geçebilmesi noktasında da önemli bir noktada sayılabilecek detaylar arasında yer alabiliyor. Son derecede maliyetli bir yapım olduğunu ve bu projenin fazlasıyla dikkat çekecek noktalarda bulunduğu da dile getirilebiliyor. Film eleştirmenleri tarafından son derecede ideal bir proje olarak da görülebiliyor.

Kara Şövalye, Inception ve Interstellar gibi yapımları ortaya koyarak sinema sanatının ne kadar etkili olduğunu izleyicilere gösteren Christopher Nolan, alanında başarılı sayılı isimlerden bir tanesi olarak görülüyor. korku Film izle  arasında bir yenisini daha ekleyerek, bir kez daha sinema severleri şaşırtmayı başardı. Tenet adıyla vizyona giremese de sinema izleyicilerinde büyük bir yankı yaratan projenin altına imzasını attı. Bilimkurgu ve gerilim türündeki olay örgüsüne sahip bir yapım olarak kendini gösteren bu yapım, sinema severlerin ilgisini çekebilecek bir yapım olarak görülebiliyor. İzleyicilerin her zaman takdirini kazanabilecek ve kült film listelerinde yer alabilecek bir proje biçiminde de kendini göstereceğe benziyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!