featured

Online Batak Oyunları Oynama Sitesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batak Oyna – arkadaş toplantılarının vazgeçilmez bir oyunudur. 4 kişi ile oynandığı için 4 kişi mutlaka bulunmalıdır. Ücretsiz batak oyna sitemizde rakip aramanıza gerek kalmaz. Sitemize hemen giriş yaparak oyuna başlayabilirsiniz.

Klasik Batak Nasıl Oynanır?

Klasik batak oyunu 4 kişi ile ihale şeklinde oynanır. Elinizde ki kartlara göre ihale belirlersiniz. Eliniz hiç el almıyorsa pas dersiniz, ama el alırsanız batarsınız. Batak oyna ile kağıtlar oyunculara otomatik dağıtılır. Hangi kartı yere atacağınıza siz karar verirsiniz. MaksatBatak.Com batak oyna sitemizde batak oyunun her çeşidini oynamak mümkündür. Yere atılan kağıttan daha büyük bir kağıt atmak zorundasınız. Küçük kağıt atamazsınız, sistem buna izin vermez.

Gömmeli Batak Nasıl Oynanır?

Batak – Gömmeli batak 3 kişi ile oynanır. Fazla olan 4 kağıt kapalı şekilde yere konur. İhaleyi söyleyen kişi Elindeki işe yaramayan 4 kağıdı yere gömer ve yerdeki 4 kağıdı alır. Batak oyna ile rahatlıkla gömmeli batak oynayarak eğlencenin zirvesine çıkabilirsiniz. Batak sitemizde tüm oyunlar ücretsizdir. Gömmeli batağın eğlencesi yerden koz çıkabilme ihtimalidir.

Eşli Batak Nasıl Oynanır?

Batak Oyunu – çeşitleri içinde en zevkli olanıdır. Eşli batak sitemizde eşli batak oynarken sohbet imkanı da bulabilirsiniz. Eşli batakta ihale iki kişinin eli baz alındığı için yediden başlar. Batak oyunu ile eşinizin eli doğrultusunda koz belirleyebilirsiniz. İkinizin aldığı sayı doğrultusunda puan alırsınız. Koz maça olan batak türünde ise koz sürekli maçadır. Elinizde ki maça sayısı ne kadar ihale alacağınızı belirler. Tekli olarak oynanabildiği gibi eşli olarak da oynanır. Sitemizde batak oyununun her türü için farklı oyun odaları vardır. Sitemize girip davet bekleyebilir veya masa açarak arkadaşlarınızı siz davet edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!