featured

Birevim ile İlgili Merak Ettikleriniz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Birevim; kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. Türkiye’nin her yerindeki tüketicilerin peşinatsız ev ve araba almasını mümkün kılar. Bunun yanı sıra, yıllar içerisinde vermiş olduğu hizmetlerini geliştiren Birevim; akıllı telefon, süpürge, akıllı saat, bilgisayar vb ürünlerin alınmasında da tüketicilere destek olmaktadır. Peki, Birevim’in sunmuş olduğu avantajlar nelerdir?

Birevim Nedir? Neler Vaat Eder?

Birevim sayesinde ayda 444 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma şansına erişebilirsiniz. Bunun yanı sıra, peşinat vermek zorunda değilsiniz. Sizi finansal açıdan çok zorlayacak faiz, vade farkı, kira yardımı, ara ödeme gibi hususların hiçbirisi Birevim’de yoktur. Satın almak istediğiniz evin değeri kadar ödeme yapıyorsunuz. Aylık ödeyeceğiniz taksit tutarlarınızı da kendiniz belirliyorsunuz.

Birevim; dünyanın başka hiçbir yerinde göremeyeceğiniz birlikte tasarruf anlayışı ile insanların taksitle ev veya araba sahibi olmasını mümkün kılmaktadır. Bu noktada, bir tüketici olarak borçlanmak zorunda değilsiniz! Yalnızca küçük tasarruflar ile hayalinizdeki eve veya arabaya kavuşabilirsiniz. Birlikte tasarruf finansı; tüketicilerin bireysel tasarruflarının kitlesel bir fon gibi yönetilerek kişilerin borçlanmadan ev veya araba sahibi olmasını mümkün kılan bir sistemdir.

Birevim; peşinatsız ev almak isteyen herkese kapılarını açıyor. 18 yaşın üzerindeki herkes bu sistemden faydalanabilir. Birevim; yalnızca çalışma bedeli almaktadır. Tüm hizmetlerini sunarken tüketicilerin haklarını hukuksal prosedürlerle güvence altına alır. Tasarruf sahiplerinden herhangi bir ek ödeme talep etmez. Yalnızca operasyonel giderlerin karşılanması ve hukuksal prosedürlerin en iyi şekilde yapılabilmesi adına bir kereye mahsus olmak üzere çalışma bedeli alır. Çalışma bedeli; tasarruf tutarının %6,9’u ila %12,9’u arasında değişiklik göstermektedir.

Birevim’in güçlü sermaye yapısı sayesinde tüketicilerin tüm tasarrufları güvence altına alınmaktadır. Türkiye’nin neredeyse her şehrinde şubesi olan Birevim’e ulaşmak son derece kolaydır. Birevim’in resmi internet sitesi üzerindeki formu doldurarak başvuru yapılabilir. Kişisel bilgilerin ve iletişim numaralarının verilmesinin ardından Birevim müşteri temsilcisi sizinle iletişim kuracaktır.

Taksitle ev almak isteyenler için en uygun çözümleri ayağınıza kadar getiren Birevim; uzun vade imkanı sunar. Bu sayede, tüketiciler, ödemelerini yaparken hiçbir şekilde zorlanmazlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!