featured

Birtep İş Modeli Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Birlikte tasarruf ve ticaret ekonomisi platformu olarak bilinen Birtep; evini veya arabasını kısa sürede elden çıkarmak isteyen tüketicilere hitap etmektedir. Bir başka deyişle, Birtep sayesinde sıfır veya ikinci el olmasından bağımsız olarak her türlü evinizi veya arabanızı kısa sürede satabilirsiniz. Birtep’in sunmuş olduğu bu çözüm; yalnızca Türkiye’de değil dünyada da benzersiz olmasıyla öne çıkmaktadır.

Birtep; yalnızca evini veya arabasını satmak isteyenlere değil uygun fiyatlarla ev veya araba almak isteyenlere de hitap etmektedir. Birtep sayesinde alıcılar; hiçbir şekilde faiz ödemeden, peşinat ödeme zorunluluğu olmadan ve kendi bütçelerine uygun aylık taksitlerle ev veya araba alma şansına erişirler.

Birtep Sisteminin Özellikleri Nelerdir?

Birtep; hem alıcılar hem de satıcılar için son derece uygun şartlar barındıran bir sistemdir. Birtep sistemine alıcı ve satıcı dışında emlak aracıları ve danışmanlar da dahil olabilir. Çözüm ortaklığı programını tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kişiler; portföye dahil ettikleri konutların hızlı bir şekilde satılmasıyla kar elde ederler. Birtep’in farkları bununla sınırlı değil! Konut ortaklığı metodu ile Birtep konutlarına yatırım yapanlar kısa süre içerisinde kazanç elde edebilirler.

Birtep iş modelinin doğru bir şekilde ilerlemesi için paydaşların bir araya gelmesi gerekir. Bu sayede, sunulan fiyat avantajı ile beraber alıcılar uygun şartlarla konut alırken satıcılar ise başka bir yerde bulamayacakları fırsatlarla konutlarını elden çıkarırlar. Birtep iş modelinin merkezini kurumsal ve bireysel satıcıların yanı sıra çözüm ortakları oluşturmaktadır. Birtep portföyünde hem sıfır hem de ikinci el araç veya evler bulunmaktadır. Birtep portföyü içerisinden istenilen ev veya araba satın alınabilir. Bir başka deyişle, bu konuda herhangi bir sınırlama bulunmaz. Ancak, alıcıların ihtiyaç duyduğu finansman ise Birtep’in anlaşmalı olduğu tasarruf kurumu ve yatırımcılar tarafından sağlanmaktadır.

Birtep; iş modeliyle ülke ekonomisi için son derece faydalı bir çözüm sunmaktadır. Birtep piyasasında hem alıcıların hem de satıcıların var olması ciddi bir denge unsuru olmaktadır. Birtep sayesinde tüketicilerin değişken piyasa koşullarından etkilenmesinin önüne geçilmektedir. Sonuç olarak, peşinatsız ev alma veya faizsiz araba alma noktasında Birtep’i seçebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!