İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?
İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?

Faizsiz Ev Almak İçin Krediye Gerek Yok!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Faizsiz ev alma fikri size de imkansız gibi geliyor olabilir! Birçok kişinin bildiği gibi ev sahibi olmak isteyen insanların finansal destek arayışlarındaki tercihi konut kredisi oluyor. Konut kredisi ile satın alınmak istenilen evin yalnızca yüzde 70’lik veya 75’lik kısmı için finansal destek almak mümkün! Bir başka deyişle, geri kalan bedeli tüketicinin kendisinin geri ödemesi gerekiyor. Bunun yanı sıra, faiz oranları yüzünden konut kredisi almanın zannedildiği kadar avantajlı olmadığını söylemeliyiz. Çünkü, ev tutarının neredeyse iki katından fazlasının geri ödenmesi söz konusu oluyor. Buna ek olarak, konut kredisi almak için evin banka tarafından ipotek altına alınması da şart! Bir başka deyişle, tüketiciler, tüm bu sebeplerden dolayı faizsiz ev almak istiyorlar.

Destekevim ile Faizsiz Ev Almak Mümkün!

Destekevim; ev sahibi olmak isteyenlere tasarrufa dayalı faizsiz finansman sağlamaktadır. Bu noktada, Türkiye’nin her yerinden insanlar Destekevim’e katılabilirler. Destekevim tarafından sunulan yöntemlerden faizsiz olarak faydalanabilirler. Tüketiciler; gelir durumlarına göre istedikleri kampanyaya katılabilirler.

Destekevim; diğer organizasyonlara kıyasla tüm hizmetlerini faizsiz sistem üzerine kurmuştur. Bunun yanı sıra, katılım bedeli dışında tüketicilerden herhangi bir maddi talepte bulunmaz. Aylık taksitlere kira yardımı adı altında ekstra bir maliyet eklenmez. Bu tür detayların her birisi katılım sözleşmesinde belirtilmektedir. Tüm bunlara ek olarak, Destekevim; tüketicinin ev alma sırası geldiğinde onu hiçbir şekilde bekletmez. Sırası gelene evi teslim edilir. Destekevim ile faizsiz ev almak son derece avantajlıdır. Çünkü, kişinin borcu, vadesinden çok daha önce bitmektedir.

Destekevim’e katılmak isteyen tüketicilerin aklında peşinat verme zorunluluğunun olup olmadığı yer almaktadır. Bu noktada, Destekevim’de herhangi bir peşinat zorunluluğunun olmadığını söylemeliyiz. Ancak, peşinat verildiği takdirde ödemeler normalden de önce bitecektir. Bunun yanı sıra, faizsiz ev almak kadar Türkiye’nin her yerinden beğendiğiniz evi de satın alma şansı sizlere sunulmaktadır. Destekevim ile ilgili merak edilen bir diğer husus ise ara ödemenin zorunlu olup olmadığıdır. Herhangi bir ara ödeme zorunlu değildir. Ancak, ara ödeme yapılırsa teslimat tarihi daha öne çekilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!