featured

Çukur Yeni Oyuncu Gelecek mi | Çukur 4. Sezon Oyuncuları Kimlerdir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yılların en çok takip edilen mahalle savaşları konseptindeki dizilerden Çukur 4. Sezon oyuncuları kimlerdir, Çukur yeni oyuncu listesinde kimler yer alıyor? 2020 Çukur yeni oyuncu gelecek mi?

Çukur 4. Sezon Yeni Oyuncuları Kimdir ­| Çukur Yeni Oyuncu Gelecek mi

Çukur yeni oyuncu listesinde yer alan 3 ünlü isim, diziye renk katacak gibi duruyor. Dizinin en sevilen oyuncularından biri olan Azer Cihangir Ceylan Çukur dizisinden ayrılarak yeni bir projeye imza attı.  Yeni Çukur dizisi oyuncusu listesinde İrem Sak, Mustafa Avkıran ve Suna Yıldızoğlu gibi isimler yer alırken, Çukur Yeni Sezon oyuncuları isimleri büyük bir dikkat çekti. İşte, Çukur 4. Sezon oyuncuları ve detayları…

Çukur Yeni Oyuncuları Listesi | 4. Sezon Çukur Yeni Oyuncu Kim

Basında paylaşıldığı ilk günlerden itibaren büyük bir ilgi toplayan Çukur’a yeni gelen oyuncu 2020 listesi, hem dizinin hem de yayınlandığı Show TV ekranlarının en çok tartışılan konusu oldu. Çukur dizisini oyuncuları ile çokça beğenen ve takip eden seyircileri, Çukur 1. Sezon oyuncuları arasında yer alan Azer Cihangir Ceylan ayrılığına çok üzüldü. Yeni projesi ile ekran karşısına çıkacak olan Ceylan, şimdilerde Show TV Alev Alev dizisi ile seyirci ile buluşuyor. İşte, Çukur yeni sezon oyuncuları listesi!

1 – Irem Sak – Seren | Çukur Yeni Oyuncuları 

YouTube video

Ekranların sevilen karakterlerinden biri olan İrem Sak, Çukur kadrosuna Arık Böke Erdenet ‘in kuzeni olarak geliyor. Çukur yeni oyuncuları listesinde şüphesiz ki en dikkat çekici isimlerden biri olan İrem Sak dizinin Seren karakterine can veriyor. Daha çok sinema sektöründe yer alan İrem Sak filmleri ile dikkat çeken bir oyuncu olarak tanınmaktadır. İşte, İrem Sak filmleri ve dizileri.

İrem Sak Filmleri

Çukur yeni oyuncuları arasındaki, ekranların en sevilen isimlerinden olan İrem Sak filmleri ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Şimdilerde Çukur Seren olarak izlediğimiz İrem Sak en çok da sinemada tanınıyor. İşte, İrem Sak Filmleri:

MartıCici BabamDüğüm SalonuÖlümlü DünyaDedemin FişiDönerse Senindir

İrem Sak Programları

YouTube video

İrem Sak programları söz konusu olduğuna dikkat çeken ilk yapım 5’er Beşer ismindeki komedi şov programıdır. Güzel oyuncunun ikinci şov programı İnsanlar Alemi ve son programı ise Ali Sunal tarafından sunulan Güldür Güldür Show ‘dur.

İrem Sak Dizileri

Güzel ve başarılı oyuncu İrem Sak dizileri ile de sosyal medyada en çok konuşulan ünlülerden olmayı başarmıştır. İşte, İrem Sak dizileri:

Yalan DünyaŞen YuvaHayat GibiÇukur

2 – Mustafa Avkıran – Cengiz Erdenet | Çukur Yeni Oyuncuları 

Çukur dizisi oyuncuları arasında yeni isimlerden biri olan Mustafa Avkıran Çukur Cengiz Erdenet karakterine hayat vermektedir. Yeni Gelin oyuncuları arasında adından sıklıkla konuşturan usta oyuncu Mustafa Avkıran diziye Çağatay ve Arık Böke’nin babası rolünde giriş yapıyor.

Mustafa Avkıran Dizileri

YouTube video

Çukur yeni oyuncuları arasında şüphesiz ki büyük ilgi çeken Mustafa Avkıran dizileri ile büyük ilgi topladı. Genellikle ağa ya da ağır baba rolünde gördüğümüz Avkıran Çukur yeni sezon ile bizlerin karşısına yine ciddi bir rol ile çıkıyor. İşte, Mustafa Avkıran oynadığı diziler listesi!

Şimdiki Aklım OlsaydıEşkiya Dünyaya Hükümdar OlmazFilintaAyaşlı ve KiracılarıAzizeKarakolYeni GelinKuzey GüneyYaprak DökümüKöpekEzo GelinKurşun KalemKayıt DışıYılan HikayesiKöstebekAteşten GünlerZontellektüel AbdullahÇukur

Mustafa Avkıran Filmleri

Dizi sektörünün en sevilen ağa karakterlerine can veren Mustafa Evkıran filmleri ile de dikkat çekiyor. İşte, en güzel Mustafa Avkıran filmleri:

MutlulukKaçışDelibalYol AyrımıAv Mevsimi

3 – Çukur Yeni Oyuncuları : Suna Yıldızoğlu 

Çukur yeni oyuncuları arasında yer alan bir yıldız isim daha Suna Yıldızoğlu oldu. Başarılı ve popüler oyunculardan biri olan Suna Yıldızoğlu, Çukur dizisi karakterleri arasındaki Barış Arduç’un annesi rolü ile karşımıza çıkıyor. 11 yaşından bu yana oyunculuk yapan başarılı oyuncu Suna Yıldızoğlu Zeki Alasya, . Cüneyt Arkın ve Kemal Sunal gibi isimlerle rol almıştır.

Suna Yıldızoğlu Dizileri

Çukur 4. Sezon oyuncuları arasında yerini alan Suna Yıldızoğlu oynadığı diziler ile dizi dünyasında en sevilenlerden biri oldu. İşte, Suna Yıldızoğlu dizileri :

Eskici BabaYalan mı?ElifYerden YüksekEşref SaatiKüçük BeslemeSara ile MusaBizim TakımKopuk DünyalarBir Adam Yaratmak

Suna Yıldızoğlu Filmleri

Dizinin en sevilen yüzlerinden olacağı tahmin edilen Suna Yıldızoğlu oynadığı filmler hangileridir? En güzel Çukur Suna Yıldızoğlu filmleri hangileridir:

Yıkılmayan AdamGol KralıSokaktaki AdamYerden YüksekYalanEşref SaatiTarzan RıfkıKürtajKul SevdasıNokta ile Virgül Paldır KüldürŞıpsevdi

 Çukur Oyuncuları Arasından Ayrılan İsimler Kimlerdir?

Çukur yeni oyuncuları listesinde yer alan 3 isim dizinin geleceği için büyük öneme sahipken, diziden ayrılan isimler de oldukça dikkat çekiyor. Barış Arduç ve Azer Cihangir Ceylan, 4. sezon Çukur yeni oyuncular listesinde yer almıyor. İşte, bu sezon diziden ayrılan isimler. 

 Azer Cihangir Ceylan

Sosyal medyada Azer Cihangir Ceylan hangi dizide oynayacak sorusu gündeme gelirken, Alevlerin Ardından yeni dizi projesi olarak bilinen Alev Alev ile seyirci karşısına çıktı. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Zuhal Olcay, Cem Bender ve Berkay Ateş gibi isimlerin yer aldığı Alevlerin Ardından Ay Yapım projesi ile ekran karşısına çıkan Azer Cihangir Ceylan dizide Ömer karakterine can veriyor. 

Barış Arduç : Çukur 4. Sezon Oyuncuları

Listemizin son sırasında, 4. sezon Çukur yeni oyuncuları arasında Gupse Özay evliliği ile gündemde olan Barış Arduç yer alıyor. Çukur 4. sezon oyuncuları arasında yer alan ünlü isim, Ekim 2020 sonunda diziden ayrıldı. Daha önce Kuzgun ile seyirci karşısına çıkan Arduç yeni dizide de uzun süre kalmayı başaramadı. 

Barış Arduç Dizileri

Genç kızların sevgilisi Barış Arduç Kiralık Aşk dizisi ile yakaladığı ivmeyi sonraki dizilerinde maalesef ki yakalayamadı. İşte, Baruş Arduç oynadığı diziler:

Küçük Hanımefendi CenkDinle Sevgili HakanPis Yedili SinanBenim İçin ÜzülmeBugünün SaraylısıRacon: Ailem İçinKiralık AşkKuzgunÇukur

Barış Arduç Filmleri

Dizi dünyasında çok sayıda projede yer alan Barış Arduç Çukur yeni oyuncular listesinde yer bulurken, oynadığı sinema filmleri ile de oldukça konuşuldu. İşte, Baruş Arduç filmleri:

Sadece Sen EminMutluluk Zamanı MertDeliha Cemil

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!