featured

Motosiklet Kask Fiyatları Ne Kadardır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IVS havalandırma sistemine sahip, modern tasarım ve konforlu kullanım detaylarıyla donatılmış kask modelleri, uygun fiyat seçenekleriyle sunulmaktadır.

Motosiklet Kask Fiyatları Nasıldır

Dışarıdaki etkilerin azalmasını, ön ve arka havalandırma panelleriyle üstün sürüş tecrübesi oluşturulmuştur. AGV, Shoei ve HJC kask fiyatları uygun seçeneklerle sunulmakta, konforlu ve güvenli sürüş garantisi verilmektedir.

1 – AGV Kask Modelleri ve Fiyatları

Kafa bölgesinde hava sirkülasyonunun üstün kalitede kullanılmasıyla, özel hava giriş ve çıkış kanalları oluşturulmuştur. AGV kask fiyatları, ekonomik seçenekler sunar, üst düzey bir yolculuk serüveni yaşatır.

Sökülebilir burun ve gözlük kısmıyla güneş, rüzgar ve yağmur etkilerine karşı sağlam duruş sergileyecek parçalardan oluşmaktadır. Kaslı görünüm ve kusursuz hatlarla bir araya getirilmiş özel dizayn etkisi yaratacaktır.

Sarsıntıya ve çarpmalara karşı yüksek koruma etkisini karbon ve EPS yapısından almaktadır.

Arka ve ön havalandırma delikleri uzun yolculuklara sahiptir.Güneş, rüzgar ve yağmur gibi dış etkilerin içeri sızmasına engel olacaktır.Aerodinamik performans sağlayacak, stabiliteyi yüksek tutacaktır.

2 – Shoei Kask Modelleri ve Fiyatları

 

İstikrarlı duruşu ve iç konstrüksüyonu sayesinde uzun süreli yolculuklarda güven sağlama kapasitesine sahiptir. Dış kabuk darbelere karşı yüksek koruma sağlarken, iç kısım süngerli ve sarsıntıya karşı dirençli bir duruş sergileyecektir.

Basınçsız duruşuyla özel sökülebilir parçaları bulunan modeller, uygun fiyat ve ekonomik seçenekler sunar. Shoei kask fiyatları IVS ve EPS yapısının bir araya geldiği 2 ve 4 boyutludur.

Dış etmenlere, gürültü ve güneş etkisine karşı dirençlidir.Kabuk profilinin spoyler etkisiyle yüksek performans sunacaktır.Yüz ve kafa hatlarını saracaktır.Çizilmez vizör ve güneş sperliğiAçılış sistemli özel tasarımlar

3 – HJC Kask Modelleri ve Fiyatları

HJC kask fiyatları, sektöre göre nispeten daha uygun seçenekler ve modellerle sunulmaktadır. IVS ve EPS etkili modeller, yanak pedleri ve güneş koruma siperliğiyle bir araya gelerek konforlu bir yolculuk etkisi sunar. Aynı zamanda çizilmez kask özelliğiyle çarpma ve sarsıntılara karşı ekstra sarsılmaz etkiyi sunacaktır.

Profesyonel sürüş tecrübesine sahip, havalandırma delikleriyle yanal optimize etkiyi bir araya getirmiş olan kask modelleri, hız ve sarsıntı doğrultusunda uyum sağlayacak yolculuklarınıza güven katacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!