featured

Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Seren Serengil: Yuva Yıkan Kadınlara Hemen Düşman Oluyorum!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Armağan Çağlayan Gör Beni Youtube programına bu hafta ünlü sanatçı, magazin yorumcusu, Nevin Teoman ile Öztürk Serengil’in kızı Seren Serengil konuk oldu. Seren Serengil Gülben Ergen kavgası nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Olaylı aşklarıyla, evlilikleriyle, Gülben Ergen’le kavgasıyla ve son olarak da Yaşar İpek ile olan olaylı evliliği ile gündemden düşmeyen Seren Serengil Armağan Çağlayan kanalında neler söyledi?

Armağan Çağlayan Gör Beni Yeni Bölüm Seren Serengil Açıklamaları

YouTube video

Armağan Çağlayan Seren Serengil Youtube programıyla gündeme oturdu. Seren Serengil kendisi ve hayatı ile ilgili merak edilenlere en içten şekilde yanıt verdi. Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtlayan Seren Serengil, Türkiye’nin magazin gündemine oturacak pek çok açıklamada bulundu. Armağan Çağlayan Gör Beni programıyla yine beğenileri kazandı. 3 Aralık 2020 tarihinde Armağan Çağlayan’ın 196sekiz kanalında yayınlanan program, üç günde 700 bin izleyiciyi aştı. Armagan Caglayan Gor Beni programı yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Seren Serengil: Hülya Avşar’ın Taktiğini Uyguluyorum

Seren Serengil Armağan Çağlayan tarafından yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı. Yaptığı televizyon programcılığı ve sunuculuğu nedeniyle kendisine atılan iftiraları ilk zamanlarda yorucu bulan Serengil artık daha profesyonel baktığını dile getirdi. Armagan Caglayan Gor Beni programında kendisine yöneltilen kötü eleştiriler ve yorumlar için ‘bunlar beni gündemde tutuyor’ algısına sahip olan Seren Serengil, ‘Hülya Avşar’ın taktiğini uyguluyorum’ dedi. Hülya Avşar’ın ortaya bir şey attıktan sonra bin kişinin cevap verdiğini ve bu durumun Hülya Avşar’ın işine yaradığını söyleyen Serengil, aynı taktiği uyguladığını Armağan Çağlayan Gör Beni programında açıkça belirtti.

‘Delilsiz Hayatta Konuşmam’

Yaptığı televizyon programı ve magazin sunuculuğu sebebiyle ağır eleştirilere, iftiralara uğradığının sinyalini veren Seren Serengil, Armağan Çağlayan Gör Beni programında Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtladı. Armağan Çağlayan, Seren Serengil’e insanları şikâyet etmenin dava açmanın yorucu olup olmadığını sorması üzerine Serengil şu yanıtı verdi:

‘Ben bir magazin programı sunuyorum. Önüme gelen bir haberi yapmak zorundayım. O haberi yaparken sana iftira atmıyorum. Çünkü delilsiz hayatta konuşmam.’

Son günlerde Seren Serengil Selin Ciğerci haberiyle gündeme gelmişti. Seren Serengil, Gökhan Çıra ile adı aşk dedikodularına karışan Melisa Emirbayer’in Selin Ciğerci tarafından tehdit edildiğini iddia etmişti. Olayın Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ve Melisa Emirbayer tarafından yalanlanması üzerine Seren Serengil, Emirbayer ile konuşmalarını medyaya vermişti. Armağan Çağlayan Gör Beni programında Serengil’in ‘kanıtsız konuşmam’ demesi, akıllara Selin Ciğerci olayını getirdi.

Seren Serengil: Değerli Bir Ailenin Çocuğu Olduğumu Çok İyi Biliyorum

Armağan Çağlayan Youtube Seren Serengil programında ailesi ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Yaptığı magazin yorumculuğu nedeniyle çoğu zaman ağır eleştirilere ve hakaretlere maruz kaldığını söyleyen Serengil, ağır eleştirilerin yalnızca kendisine değil; ailesine de sirayet ettirildiğinden dert yandı. Armagan Caglayan Gor Beni yayınında ‘Değerli bir ailenin çocuğu olduğumu çok iyi biliyorum’ diyen Serengil, bunun ve birçok farklılığının hazmedilemediğini söyledi.

‘Yuva Yıkan Kadınlara Hemen Düşman Oluyorum’

Armağan Çağlayan Seren Serengil için ailenin neden çok kutsal olduğunu sordu. Seren Serengil’in aldatan erkeklere kızmayıp kadınlara kızıyor olduğunun altını çizen Armağan Çağlayan’a Serengil, yaşamış olduğu travmalar ile cevap verdi. Babası Öztürk Serengil’in annesini, başka bir kadın için terk ettiğini Armağan Çağlayan Gör Beni programında ifade eden Serengil, kendi travmaları sebebiyle yuva yıkan kadınlara hemen düşman olduğunu söyledi.

‘Çocuğum Olmadı’

196sekiz kanalında Armağan Çağlayan Seren Serengil evliliklerine dair soru da sordu. Esprili bir dille, bir evliliğin kendisine ne kadara mal olduğunu soran Çağlayan’a Serengil oldukça uzun bir cevap verdi. Kendisini için evleneceği kişinin maddi durumunun hiçbir öneminin olmadığını vurgulayan Serengil, iyi yaşamayı sevdiğini ve kendisine vakit ayırabilecek birinin hayatında olması gerektiğinin altını çizdi. Armağan Çağlayan Gör Beni programında samimi açıklamalarda bulunan Serengil, Allah’ın kendisine güzel bir yaşam verdiğini söyledi. İstediği her şeye sahip olduğunu söyleyen Serengil, çocuğunun olmayışı hakkındaki düşüncelerini de şu cümlelerle paylaştı:

‘Çocuğum olmadı. Hep yapmaya çalıştım, üstüne gittim, yıllarca onu yaptım bunu yaptım; tek bu olmadı. En sonunda dedim ki kendi kendime Allah sana güzel bir yaşam verdi. Her şeyi de sana verseydi haksızlık olurdu. Bunu da vermedi.’

Seren Serengil: Mustafa Sandal Şarkıcı Olduysa Ben Hayli Hayli Olurum

Armağan Çağlayan Gör Beni programında Seren Serengil’e 16 yaşında assolist olmasını sordu. Türkiye’nin en genç assolisti olarak sahneye çıkan Seren Serengil ise sahneye çıkmasının, ünlü bir ismin; Öztürk Serengil’in kızı olmasına bağladı. Öztürk Serengil’in kızı Seren Serengil olarak Günaydın gazetesine çıktıktan sonra ünlü gazinocu Fahrettin Aslan tarafından annesinin arandığını söyleyen Serengil, kendisini assolist yapmak isteyen kişinin ünlü Maksim Gazinoları’nın sahibi Fahrettin Aslan olduğunu söyledi. Seren Serengil’in annesi Nevin Teoman ise bu duruma karşı çıkmış ve Serengil, eğitimine devam etmek üzere İsviçre’ye dönmüş.

İsviçre’de arkadaş grubunun içinde henüz ünlü değilken Mustafa Sandal’ın olduğunu söyleyen Seren Serengil, bir gün Mustafa Sandal’ın televizyonda şarkı söylediğini gördüğünde ise ‘Mustafa şarkıcı olduktan sonra ben hayli hayli olurum’ demiş.

‘Babama Biraz Kızgınım’

Armağan Çağlayan Gör Beni programını yaptığı 196sekiz kanalında Seren Serengil’e tüm yaşadıklarından dolayı kızgın olup olmadığını da sordu. Seren Serengil, bu soru karşısında Armağan Çağlayan’a ‘Biraz kızgınım’ cevabını verdi. Seren Serengil Armağan Çağlayan sorusu üzerine bütün erkeklere babasından yola çıkarak parmağını kaldırdığı cevabını da verdi.

Seren Serengil 196sekiz Kanalında Açıkladı: 5 Kardeşim Var

Seren Serengil Armağan Çağlayan sorularına tüm açıklığıyla cevap verdi. Babası Öztürk’ün Serengil’in, kendisini 5 yaşında iken bıraktığı için kızgın olduğunu açıklayan Serengil, Armağan Çağlayan’ın ‘Babanızın o evliliğinden çocukları var mı?’ sorusuna da cevap verdi. Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında Seren Serengil, babasının beş evlilik yaptığını açıkladı ve babasının son evliliğinden 3 tane Finlandiyalı kardeşlerinin olduğunu söyledi. Seren Serengil Gör Beni programında Armağan Çağlayan sorusuna karşılık olarak ‘Babamın son eşinden Finlandiyalı 3 tane kardeşim var, Finli. Onlar Finlandiya’da yaşıyorlar. Onları da çok seviyorum’ cevabını verdi. Ayrıca Serengil, annesi Nevin Teoman’ın ilk eşinden de 2 ablası olduğunu söyledi.

Armağan Çağlayan Sordu: Bu Piyasadan Arkadaşınız Var Mı?

Seren Serengil Armağan Çağlayan tarafından sorulan tüm sorulara tüm şeffaflığıyla cevap verdi. Çağlayan, Serengil’e içinde bulunduğu piyasadan arkadaşının olup olmadığını sordu. Serengil ise net bir şekilde ‘Yok ama Hülya Avşar’ı seviyorum’ cevabını verdi. Sevdiklerinin çok olduğunu söyleyen Serengil, arkadaşının hiç olmadığını söyledi.

Armağan Çağlayan Seren Serengil cevabından sonra Hülya Avşar’ı niye çok sevdiğini de sordu. Armağan Çağlayan Gör Beni konuğu Serengil ise ‘Çocukluğumdan beri tanıyorum onu çünkü’ cevabını verdi. Hülya Avşar’ın da Seren Serengil’i çok sevdiğini belirten Armağan Çağlayan’ın sözlerine Serengil ‘Aile gibi seviyorum onları. Ona birisi laf ettiği zaman ellerim çekiliyor’ yanıtını verdi.

‘Hülya Avşar 3 Ay Okul Veliliğimi Yaptı’

Seren Serengil Hülya Avşar ile ilgili bilinmeyen anılarını da Armağan Çağlayan 196sekiz Gör Beni programında anlattı. Yedi dersinden kırık not alması nedeniyle annesi Nevin Teoman’ın kendisine küstüğünü ve babasına göndermek istediğini söyleyen Serengil, eşyalarını toplayıp babası Öztürk Serengil yerine hayranı olduğu Hülya Avşar’ın evine gitmiş. Hülya Avşar da yaklaşık olarak Seren Serengil’in 3 ay boyunca okul veliliğini yapmış.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!