featured

Epsilos Profesyonel Hazır Web Sitesi Çözümleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 Web siteniz ya gerektiği kadarını verir ya da işletmenizin ufuklarını genişletir. Her işletme, kişi ve kuruluş, internet üzerinde daha fazla görünmek ve bulunmak ister. Ayrıca istisnasız herkes web sitesinin kendileri için prestij sağlamasını bekler. Epsilos, bu arayışta bulunanlar ve her sektörde firma için profesyonel hazır web sitesi çözümleri sunuyor. Eğer kaliteli bir web sitesi sahibi olmak istiyorsanız nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmelisiniz. 

 

İçerik Geliştirme

 

Başta metin içerikleriniz olmak üzere, verdiğiniz her hizmet, sizi ve firmanızı anlatacak her sayfa için detaylı dokümanlar hazırlamalısınız. Kullanıcı tarafından kolay anlaşılabilecek, dil ve imla kurallarına uyan zengin metinler yazmalısınız. Cümleler, mümkün olduğu kadar kısa olmalıdır. Vermek istediğiniz mesaj kullanıcı tarafından doğrudan anlaşılmalı, gereksiz tekrarlardan uzak durulmalıdır. Arama motorları tarafından daha kolay bulunmak ve arama sonuçlarında daha üstlerde yer almak için doğru anahtar kelimeler kullanmalısınız. Bu anahtar kelimeler, sayfanızdaki yazının uzunluğuyla orantılı olmalıdır. Aynı anahtar kelimenin çok sayıda tekrarı fayda sağlamaz. 

 

Metinler, bir arayüz tasarımcısı tarafından gözden geçirilmeli, tipografi ölçütlerine göre yeniden düzenlenmelidir.

 

Web sitenizde kullanacağınız görsellerin işinizi en iyi şekilde yansıttığından, çözünürlüklerinin ve ölçülerinin web standartlarına uygun olduğundan emin olmalısınız. Kullandığınız tema tasarımına uygun resimler kullanmalı, yerine göre stok görsellerden faydalanmalısınız. Eğer bir hizmetin elinizde yeterli nitelikte görseli bulunmuyorsa mutlaka stok görsel kullanmalısınız. 

 

İstekleriniz ile web standartları arasındaki farkı gözetmelisiniz. Bu konuda deneyimli arayüz tasarımcılarından destek almalısınız.

 

Sayfa Hiyerarşisi

 

Başta anasayfanız olmak üzere tüm içerik sayfalarınız konu bütünlüğüne sahip olmalıdır. Bir web sitesinde anasayfa, “dağıtıcı” görevi üstlenir. En üstten aşağıya doğru en önemli içeriklerinizi sıralamalısınız. Her içerik – ürün, mutlaka birincil ve ikincil öneme sahip konular içerir. Anasayfanızda yer verdiğiniz özet içeriklerden ve ana menü alanından iç sayfalara linkler oluşturulmalıdır. Bu sayede web siteniz için bir link zinciri kurmuş olursunuz. Arama motorları, web sitenizi taradığında bu bağlantıları takip ederek sayfalarınızı dizinlere ekler. Özel başlıklar, alt metinleri göz önünde bulundurarak sayfanızı hiyerarşik olarak kayıt altına alır. 

 

Tasarım Algısı

 

Eğer arayüz tasarımı konusunda yeterince deneyimiz yoksa bu konuda deneyimli birinden destek almalısınız. Web sitenizi “kendi zevkinize göre” dizayn ettirmek çoğu durumda daha kötü sonuçlara sebep olur. Bir tasarımda içeriğe vurgu yapan boşluklar önemli bir yere sahip olabilir. Buna “negatif alanlar” diyoruz. Hoşunuza gitmediğini düşünerek bir negatif alanın silinmesi veya başka bir içerikle doldurulması size fayda sağlamayacaktır. Bu durum tıpkı araçların aerodinamik yapılarıyla oynamaya benzer. Aracınızı çok alçaltıp ilk kasisin üzerinde kalmak istemezsiniz değil mi? Öyleyse mühendisin araç için yaptığı hesapları göz önünde bulundurmalısınız. 

 

Teknik Destek

Web sitenizin ilk yapılandırması, zaman içindeki değişiklik gereksinimleri ve oluşabilecek hatalar konusunda mutlaka teknik destek almanız gerekir. Sizi yarı yolda bırakmayacak, sizin için düşünecek ve üretecek çözüm ortağınız olmalı. Bu sebeple bir web sitesi almadan önce nasıl teknik destek alabileceğinizi öğrenmelisiniz.

 

Epsilos, profesyonel ekibi ile yazılım, tasarım, teknik destek konularında size en doğru ve uygun çözümü sunuyor. İhtiyacınıza ve sektörünüze uygun web sitesi temalarından birini seçerek aynı gün kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Ürünlerinizi ulusal ve küresel ölçekte sunmak üzere online satış sitesine ihtiyaç duyuyorsanız hazır e ticaret sitesi çözümlerini inceleyin. 

 

Arama motoru optimizasyonu (SEO) ve reklam yönetimi konusunda da analitik hizmetler veriyoruz.

 

Epsilos web sitesinde yer alan formları kullanarak veya telefon numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!