featured

Sanal Pos, Bireysel ya da Kurumsal Firmalar İçin; Weepay

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlerleyen ve gelişen teknoloji mobil cihazlarda pos sistemini weepay getirmektedir. Herhangi bir pos cihazı kullanılmadan cihaz ile birlikte işlemlerin, saniyeler içerisinde yapılmasını sağlar.

Mobil Pos İle Kısa Sürede Ödeme

Bir pos cihazına kart okutarak, ödeme yapmaya gerek kalmadan, mobil pos ile birlikte sağlanır. Cihaz, pos cihazı şeklini alarak ödeme gerçekleşir. Bu durum kısa bir süre içerisinde sağlanmaktadır. Mobil pos weepay  kullanıcıları ile artık daha da pratik bir şekildedir. Weepay, tarafından geliştirilen mobil pos, cihaza indirilerek kullanılmaya başlanabilir. https://weepay.co/MobilPos burada uygulama indirildikten sonra kişinin kullanıcı bilgileri güvenilir bir şekilde sisteme alınır. Herhangi bir alışveriş yapıldığında pos cihazı kart okutmak yerine mobil pos üzerinden ödeme sağlanmaktadır.

Weepay İle Güvenilir Pos Sistemi

Mobil pos yalnızca belli başlı telefonlarda değil her türlü marka telefonda kullanılmaktadır. Bu durum kesinlikle güvenilir olup, müşteriler de sıklıkla kullanılmaktadır. Pratik bir kullanım sunması, gün içerisindeki yoğun iş telaşında da vakit kazandırmaktadır. Sanal pos her türlü banka ile uyumludur. Böylelikle de ödemeler rahat bir şekilde yapılır. Sistem içerisinde kişilerin tekrarlı ödemeler de yer edinir.

Tekrarlı ödemeler, yine otomatik olarak kişinin hesabına tahsil edilir. Bu durumda sistemin güvenilir olduğuna bir örnektir. Basit ve oldukça kullanışlı bir sistem olmasının yanında yalnızca bireysel kullanıcılar için değil kurumsal firmalar için de kullanımda olmaktadır. Kurumsal firmalar, sistem üzerinden yapılan ödemeleri oldukça net bir şekilde görebilir. Ödemelerde bir hata olduğu takdirde yine bu sistemde görünmektedir. https://weepay.co/ sıkça merak edilenler için siteyi tercih edebilirsiniz.

Ticaretin Sanal Devri

Bireysel kullanıcılar kendi kişisel bilgilerini girip mobil posu belli başlı adımlar sonrasında güvenilir bir şekilde kullanır. Ödeme alınabildiği gibi tekrarlı ödemede sistemde bulunmaktadır. Kurumsal kullanıcılar ise firma içerisinde bulunan müşterilere yaptığı ödemelerin başarılı ya da başarısız olup olmadıklarını görmektedir. Sistem ara yüzü kesinlikle pratiktir. Sanal pos olmak ile birlikte e-ticaret sisteminde de kesinlikle müşterilerin memnuniyetle karşıladığı bir durumdur. Mobil pos ile ödemeler artık daha hızlı olmaktadır. Sanal posun ticarette kullanımıyla ilgili sorulara

https://weepay.co/blog/e-ticaret üzerinden cevap bulabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!