featured

Uygun Fiyatlı Diş Teli Tedavisi Dişlerinizi ve Cebinizi Korur

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diş teli tedavisinin fiyatı klinikten kliniğe, hekimde hekime, hastadan hastaya değişiklik göstermektedir. Bu yüzden diş teli fiyatları hakkında daha net bilgi sahibi olmak için bir diş hekimine görünmek gerekir. Hastanemiz uygun fiyatlı politikası sayesinde tüm hastaların erişimine açıktır. Bu sayede her bütçeden kişi, rahatlıkla Akvadent Diş Kliniğimizde diş teli tedavisi olabilir. Diş teli uzun süreli bir tedavi yöntemi olarak kullanılır. Bu nedenle düzenli kontrol gerektirir. Bu kontrollerin her birinde diş telinin bakımı yapılır. Daha uygun fiyatlı bir şekilde tüm bu hizmetlerden yararlanmak için diş kliniğimize gelerek bilgi alabilirsiniz.

Diş Teli Fiyatlarını Belirleyen Faktörler

Diş telinin iki çeneye mi yoksa bir çeneye mi uygulanacağı Hastanın tedavi ihtiyaçları ve bozukluk derecesi Tedavi edilecek diş ayrık ise ayrıklık miktarı Diş hastalıkları dışında çene hastalıklarının olması ve damağın gereğinden daha dar olması Diş teli tedavisinde kullanılan malzemelerin marka özellikleri Bu faktörler diş teli tedavisinin uygulanma süresini, fiyatını vb. etkilemektedir. Hasta evde kendi başına bu faktörleri tespit edemeyeceği bir diş kliniği tercih etmeli ve oraya gitmelidir.

Diş Teli Tedavisinin Süresi

Ortodontik tedavi (Diş teli ya da Invisalign tedavi) alan hastalarda tedavi süresi 6 aydan itibaren başlar ve 24 aya kadar sürebilir. Bir ortodontist tedavi sürenizi azaltabilir ve artırabilir. Ortalama olarak diş teli tedavinizin 15 ay sürebileceğini söyleyebiliriz. Fakat yine en doğru ve net bilgiyi alabilmek için bir diş hekimine görünmek gerekir. Akvadent Diş Kliniği çalışanı diş hekimleri bu konuda size oldukça profesyonel bir şekilde bilgi sağlarlar. Aynı zamanda diş teli fiyatları konusunda da tedavi süresi size bir fikir verecektir. İstanbul diş kliniği seçenekleri arasında gerek fiyatlarımızla gerek hekimlerimizle hastaların hemen her ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Yani bizim için önemli olan herkesin sağlıklı ve estetik bir gülüşe sahip olması. Bu nedenle önce hastamızı sonra da kendimizi memnun etmek istiyoruz.

Diş Teli Tedavisi Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

İleri yaşta ortodontik tedavi olmaz. Ortodontik tedavi çok ağrılıdır. Ortodontik tedavi pahalı bir yöntemdir. Erken yaşta ortodontik tedavi gereksizdir. Kötü göründüğü için tedavi edilmek istemiyorum. Diş hastanesi deyince içinize bir ürperti yayılabilir. Bu da işte diş uygulamaları konusunda hastalara verilmiş olan yanlış bir korkudur. Diş teli tedavisi söylenilenin aksine çok şiddetli ağrı veren bir tedavi değildir. Aksine diş teli tedavi sürecinden sonra elde edilen sonuca bakıldığında diş teli çok naif bile kalır. Bu yüzden diğer insanların sözlerine kulak asmak yerine bir diş hekimi ile görüşerek en doğru bilgiyi almakta yarar vardır.

Diş Teli Fiyatları İle İlgili Bilinmesi Gereken Bazı Noktalar

Diş teli fiyatları konusunda bu tedaviyi alacak hastaların bilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bunlar:  Tam maliyet anlaşması imzalandıktan sonra, insan hatası uygulamasından kaynaklanan sorunlar nedeniyle ek maliyetler ortaya çıkabilir. Yetişkinler için ortalama tedavi maliyeti, çocuklar için ortalama tedavi maliyetinden daha yüksektir. Uzman ortodonti seçimi çok önemli bir faktördür. Ortodonti karmaşık bir tıp alanıdır. Doğru bir tedavi yöntemi yoksa tecrübesiz bir ortodontist sizde şiddetli ağrıya neden olur ve dişlerinizde kalıcı hasar almasına ve ekstra maliyetlere neden olur. Akva Dent Diş Kliniği bu konuda hastaların mağduriyetini ortadan kaldırmak için özenle çalışır. Bu sayede hastaların her zaman daha masrafsız ve memnun bir şekilde hizmet almasını sağlar. Beylikdüzü diş kliniği arayanlar için hastanemize ulaşmak oldukça kolaydır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!