featured

9 Adımda Ersin Korkut Filmleri ile Ailenizle Keyifli Zaman Geçirin

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir pizzacı dükkanından Tiyatroculuğa ve sonunda sinema filmlerine giden yolculuğu ile Ersin Korkut filmleri Türk sinemasında önemli bir yere sahiptir. İlk olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar programında adını duyuran oyuncu kendisini geliştirerek sinema alanında çok sayıda projede görev almıştır.

Ersin Korkut komedi filmleri ile sinema sektöründe yer alan ünlü bir oyuncudur. Komik bir mizaca sahip olmasının yanı sıra fiziksel olarak da buna uygun olması ünlü oyuncunun akılda kalıcılığını sağlamıştır. Kendisine gelen teklifler genel olarak komedi kategorisinde olduğu için ünlü oyuncu kendisini bu alanda göstermektedir. Ersin Korkut film ve dizileri ile oyunculuğunu geliştirerek bu uzun ve yorucu yolculuğuna devam etmektedir.

Sinemada Yayınlanmış Ersin Korkut Filmleri

14 yıla 13 proje sığdıran Ersin Korkut filmleri listesi oldukça uzundur. Ersin Korkut’un oynadığı diziler kadar, yer aldığı 9 ayrı film projesi de çok sevildi. 2005 yılında sinema sektöründe yer almaya başlayan Ersin Korkut, genç yaşlı herkesin ilgi odağı olmayı başardı.

1 – Organize İşler

de Yılmaz Erdoğan ile başlar. Ersin Korkut’un oynadığı filmler listemizin ilk sırasından Yılmaz Erdoğan’ın filmi olan Organize İşler yer almaktadır.

YouTube video

Geniş kadrosunun ve çok iyi bir prodüksiyona sahip olan film birbirinden değerli oyuncuları bir arada bulundurmaktadır. Ersin Korkut komedi filmleri arasında ilk sırayı elde eden bu film komedi türündedir. Korkut, film içerisinde de Ersin karakterine hayat vermiştir. Seneler önce oluşturulmuş filmin günümüz versiyonu izleyiciler tarafından büyük bir ilgi çekmiştir.

2 – Kutsal Damacana

Ersin Korkut filmleri arasında şüphesiz adını duyurmasında büyük bir etkiye sahip olan film Kutsal Damacana filmidir. Ersin Korkut oynadığı film ve dizileri arasında akıllara gelenler arasında listenin başında yer alan bu yapımda usta oyuncu Şafak Sezer de yer almaktadır.

https://www.youtube.com/watch?v=rJSL0_Wy49U

Filmin başrolünde yer alan Şafak Sezer ‘Fikret’ karakterine hayat vermektedir. Fikret, hayatı boyunca oluşturduğu düzeni değiştirip arkadaşı Asım ile farklılıklar yapmayı istemektedir. Asım karakterini ise Ersin Korkut canlandırır. İkili filmde yer alan papazın başına gelen olayı çözmeye çalışırlar. Ancak olaylar sanıldığından daha kolay gerçekleşir. Ersin Korkut filmleri izle araması ile karşınıza ilk çıkacak film olan Kutsal Damacana ile eğlenceli bir akşam geçirebilirsiniz.

3 – Neşeli Hayat

2009 yılında Ersin Korkut filmleri arasında yerini alan Neşeli Hayat filmi, komedi filmi kategorisinde yer alıyor. Ersin Korkut oynadığı filmler ve diziler arasında Yılmaz Erdoğan’ın etkisi olan bir diğer yapımdır.  Ersin Korkut komedi filmleri arasında da en fazla seyirci izlenmesinin olduğu yapıtlardandır. Konusu itibari ile alışkın olunan bir duruma bakış açısı getirilmiştir.

YouTube video

Neşeli Hayat filminde Yılmaz Erdoğan başrol oyuncusu olarak yer alır. Çok Güzel Hareketler Bunlar programından alışkın olduğumuz tüm oyuncular kadro içerisinde yer alır. Korkut, film içerisinde Yusuf Lokman Bal karakterine hayat verir.

4 – Çok Filim Hareketler Bunlar

Çok Güzel Hareketler Bunlar programının Çok Film Hareketler Bunlar olarak uyarlanması ile Ersin Korkut filmleri arasına bir yenisi eklendi. Film içeriği olarak diğer filmlerden ufak bir farklılık içermektedir. Programın skeç mantığının ilerletilmesi mantığında bir yapı ortaya koyulmuştur. Ersin Korkut filmleri izle kategorisinde de en çok araştırılan filmler arasındadır.

YouTube video

Çok Filim Hareketler Bunlar adından da anlaşılacağı üzere filme bir yorum getirilmiştir. Film baştan sona kadar bir konu üzerinde gerçekleşmiyor. Programda yer alan skeçlerin film hale getirilmesi mevcuttur. Kısa kısa skeçler izleyicilere sunulmuştur. Ersin Korkut komedi filmleri ile tekrar izleyici karşısına çıkarak yeni ve alışılmış karakterleri ile izleyicilerin beğenisine sunmuştur.

5 – Kutsal Damacana 3: Dracoola

Daha önce yer aldığı film ile Ersin Korkut filmleri arasında önem kazanan yapıtın üçüncü serisinde de yer alması seyirciler için sürpriz olmamıştır. Şafak Sezer ile daha önce yer aldığı filmin başarısı serinin devam etmesine yol açtı. Bu yapım, aynı zamanda Ersin Korkut filmleri izle şeklinde araştırmalar arasında da en çok bahsi geçilen filmlerden birisi oldu.

YouTube video

Ersin Korkut, Kara Fuat olarak filmde başrol görevini üstlenmiştir. Seneler önce tutuklayıp cezalandırdığı Vladimir, seneler sonra serbest kalmıştır. Vladimir zamanla insanların kanlarını emerek vampir olmuştur. Kara Fuat’ın soyundan olan herkesi yok etmek ve en son onu ortadan kaldırmak istemesiyle film şekillenmiştir. Kutsal Damacana 3 filmi, Ersin Korkut komedi filmleri arasında aynı zamanda başrol oynadığı filmlerden biridir.

6 – Patron Mutlu Son İstiyor

YouTube video

Tolga Çevik ile daha önce çalışma fırsatı bulan Korkut, Patron Mutlu Son İstiyor yapıtı ile Ersin Korkut filmleri arasında bir yenisini eklemiştir. Çevik’in ve Ezgi Mola’nın başrol olarak bulunduğu yapıt milyonlar tarafından izlenmiştir. İki aşığın hikayesini anlatan film birbirinden komik sahnelere yer vermektedir. Bu yapımın da diğer tüm projeler gibi Ersin Korkut film ve dizileri arasında önemi büyüktür.

7 – Ekşi Elmalar

Yılmaz Erdoğan önderliğinde oluşturulan film, Ersin Korkut komedi filmleri kategorisinin biraz dışında yer alarak farklılık oluşturmaktadır. Zaman zaman komik olayları yer alsa da temelde konu dram üzerine kuruludur.

YouTube video

Ekşi Elmalar oyuncuları arasında ünlü ve kaliteli isimler bulunmaktadır. Daha önce Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş karakterin ailesi, kızları ve başından geçen olaylar aktarılmaktadır. Duygusal bir film olan Ekşi Elmalar çok sayıda ödül de alması ile bilinmektedir.

8 – Kolonya Cumhuriyeti

Kolonya Cumhuriyeti filmi, Ersin Korkut filmleri arasında beklenen düzeyde seyirciye ulaşmayan komedi filmlerinden birisidir. Kolonya Cumhuriyeti, Ersin Korkut filmleri izle kategorisinde de internet üzerinden beklenen tepkiyi almamıştır. Oyuncu kadrosunda çok tanınan kişiler de yer almaması bunda etkili olmuştur.

YouTube video

Kolonya Cumhuriyeti filmi konusu ise bir ilçenin kaderinden bahsetmektedir. Belediye Başkanlığı seçiminde vaatlerde bulunan bir karakter zamanı geldiğinde bunları gerçekleştirmeye kalkar. Ancak istenmeyen durumlar gelişir ve ülkeden bağımsız hale gelirler. Bununla kalmayarak Amerika ile savaşa giren ilçeyi birbirinden komik olaylar beklemektedir.  

9 – Feride | En İyi Ersin Korkut Filmleri

Ersin Korkut yeni filmi olan Feride 2020 Türk Filmleri listesinde de yer almaktadır. Aynı zamanda bu yapıt Ersin Korkut son filmi olarak da bilinmektedir.

YouTube video

Ersin Korkut, Feride filmi projesinde büyük patron ve işverenlere kafa tutan bir karaktere can vermektedir. Korkut, filmdeki canlandırdığı karakter ile gizlice yaptığı çalışmalar ile iş dünyasında söz sahibi olmak istemektedir. Ancak bu sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Komedi filmi olarak yayınlanan yapıt 2020 itibari ile Ersin Korkut film ve dizileri arasında yerini almıştır.      

Türk sinemasının hem show hem de tiyatro oyuncusu Ersin Korkut filmleri arasında yer alan Organize İşler Bunlar Sazan Sarmalı, Parayı Bulduk, Dümdüzz Adam ve Bana Baba Dedi yapımları da oldukça dikkat çeken projeler olmuştur. Bir süre BKM ‘de teknik işlerde çalışan Ersin Korkut ilk tiyatro deneyimini Bana Bir Şeyhler Oluyor oyunu ile gerçekleştirmiştir. Ünlü oyuncunun 2021 yılında Eyvah Tatil filmi ile seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!