featured

Sahil Güvenlik Komutanlığına Uzman Erbaş Alımı 2020 | Uzman Erbaş Başvuru Şartları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayınlanan Uzman Erbaş alımı 2020 detayları paylaşılırken, Uzman Erbaş başvuru şartları da yayınlandı. Uzman Erbaş alımı için 27 yaş sınırı belirtilirken, son başvuru tarihi 24 Aralık 2020 olarak ifade edildi. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı 2020 Duyurusunu Yaptı

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan duyuruda yaş sınır 27 olarak belirlenirken, askerliğini yapmış olmak da zorunlu bir şart oldu. E-devlet üzerinde yayınlanan Uzman Erbaş Başvuru sayfasını ziyaret edecek olan adaylar, işe alım süreci ile ilgili detaylı kılavuza www.sg.gov.tr adresinden ulaşabilecekler. 

Konuyla ilgili bilgi ve irtibat için ise hafta içi mesai saatlerinde olmak üzere (0312)4164560 numaralı telefon kullanılabilecek. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Başvuru Şartları Nelerdir

Uzman Erbaş olmak isteyen kişilerin bazı şartları karşılıyor olması zorunludur. Başvuru yapmak isteyenlerin şartları dikkatle okumaları gerekmektedir:

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmakErkek olmakEn az lise mezunu olmakAskerlik görevini tamamlamış olmak, ya da şu an görevde olmakAskerlik görevini devam ettirenler için kılavuzda yer alan nitelikleri karşılıyor olmakAskerlikten terhisin üzerinden 5 yıldan fazla bir zaman geçmemiş olmakOcak 2020 itibari ile 27 yaşını tamamlamamış olmak Söz konusu pozisyon için gerekli yazılı sınavları başarı ile geçmek, sağlık muayenesinden geçmiş olmak, fiziki yeterlilik sahibi olmak ve yüzme de dahil uygulamalı sınavlardan başarılı olmak ve mülakat sınavını geçmiş olmak. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından sevk edilecek hastanelerden “…….. Branşında Uzman Erbaş Olur” kararlı sağlık raporu almak, ayrıca branş/ihtisas özelliklerine göre gereken koşulları karşılamakGüvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almakAskeri öğrencilik ile herhangi bir şekilde ilişiği kesilmemiş olmakDaha önce Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında daha önce subay (yedek subay dâhil), astsubay (yedek astsubay dâhil), uzman jandarma ve uzman erbaş olarak ataması yapılmamış olmak 2020 Aralık tarihli Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımları Bilgilendirme Kılavuzu şartlarını karşılıyor olmak.  

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!