featured

Abdurrahman Dilipak: ‘’Covid Diye Bir Şey Yok! 5G ve Benzeri Cihazları Durdurun Covid Biter’’ | Abdurrahman Dilipak Yazıları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abdurrahman Dilipak yazıları yine gündem yaratmaya devam ediyor. Kenevir ile ilgili söylemleriyle sık sık gündeme gelen, tartışmalara neden olan Yeni Akit Gazetesi’nin köşe yazarı Abdurrahman Dilipak, 16 Aralık 2020 tarihli köşe yazısında covid-19 salgın hastalığını bitirecek olan reçeteyi yazdı! Tanı kitlerini ve 5G cihazlarının durdurulması ile covid-19’un biteceğini söyleyen Dilipak, covid diye bir şeyin olmadığını da iddia etti. Abdurrahman Dilipak son yazısı ile corona virüs diye bir hastalığın olmadığını söyledi.

Dilipak: Covid Diye Bir Şey Yok

Abdurrahman Dilipak yazıları şaşırtmaya devam ediyor. Dilipak, 16 Aralık 2020 tarihli köşe yazısında tüm dünyayı etkisi altına alan, kitleler halinde ölüme neden olan koronavirüs salgını hakkında ilginç bir öneride bulundu. Tanı kitlerinin ve radyo dalgaları üreten 5G teknolojisinin durdurulmasıyla koronavirüsün biteceğini Abdurrahman Dilipak son yazısı ile iddia etti. Köşe yazarı, o düşüncelerini şu cümleler ile köşesine taşıdı:

‘’Aslında covid diye bir şey yok. RF ve mikro dalgaya maruz kalan canlı organizmalardaki reaksiyonla bildiğiniz ve her yerde her zaman yaygın olarak bulunan grib mikrobu buluşunca, kişide varolan sağlık sorunu ve hastalıkla birleşerek ölüme kadar giden ağır vakalara dönüşebiliyor. 5G ve diğer mikro dalga üreten cihazları durdurun covid biter.’’

Abdurrahman Dilipak, 5G Röle İstasyonları Kurulması Nedeniyle Koronavirüsün Yayıldığını İddia Etti!

Yeni Akit köşe yazarı Abdurrahman Dilipak yazıları çok konuşulmaya devam ediyor. Tüm dünyada etkili olan koronavirüs salgın hastalığının, kurulan 5G röle istasyonları nedeniyle artış gösterdiğini Abdurrahman Dilipak son yazısı ile iddia etti. 5G’nin insanlar ve hayvanlar üzerinde olumsuz etki yarattığını söyleyen Abdurrahman Dilipak, sinir sisteminde, böbreklerde, akciğerde, karaciğerde, beyinde ve kalpte sorunların çıktığını iddia etti. Covid diye bir hastalığın olmadığını, bunun insan eliyle gerçekleştirilmeye çalışılan bir soykırım olduğunu iddia eden Abdurrahman Dilipak, şu cümlelerle fikrini beyan etti:

‘’Böyle bir mikrop, böyle bir hastalık yok. Bu bir biyolojik ajan. Bunu üreten bir sistem de. Bu tarihin şahid olduğu en büyük komplo. İnsan eli ile gerçekleştirilmeye çalışılan tarihin en büyük soykırımı. En büyük felaketi. Global Great Reset’le başlayacak ‘yeni normal’ düzeni için bir Global Soykırım Projesi”

Abdurrahman Dilipak: Diyanet Eğer Aşı Konusunda Camilere Hutbe Yollarsa Hemen O Anda Camiden Ayrılırım!

Geçtiğimiz gün Abdurrahman Dilipak yazıları ile değil söylemleri ile de gündem olmuştur. Akit yazarı Abdurrahman Dilipak Youtube programında aşı konusunda açıklama yapmıştır. “Diyanet eğer aşı konusunda camilere hutbe yollarsa; hutbede ‘aşı olun’ derse hemen o anda camiden ayrılırım” diyen Dilipak, ülke gündeminde yer etmiştir.

Abdurrahman Dilipak Kimdir

Abdurrahman Dilipak yazıları ile dikkatleri üzerine toplamakta ve bu nedenle oldukça merak edilmektedir. Gündeme sıklıkla ‘kenevir’ ile gelen köşe yazarı, çeşitli mecralarda sürekli olarak kenevir üretiminin ve kullanımının yaygınlaşması için efor sarf etmektedir. Hem muhafazakar olması hem de kenevir üretim ve tüketiminde ısrarcı olması nedeniyle Abdurrahman Dilipak kimdir diye merak edilmektedir. Koronavirüse ilişkin yazılan Abdurrahman Dilipak son yazısı da gündem yaratmıştır.

Abdurrahman Dilipak kitapları olan, köşe yazarlığı yapan muhafazakar kesimin yakından tanıdığı bir isimdir. 1949 doğumlu olan Dilipak, Osmaniye Düziçi Haruniye’de dünyaya gelmiştir. Şu anda yazarlık ve gazetecilik yapan Abdurrahman Dilipak, 2013 yılında barış sürecinin yönetilmesi için hükümet tarafından ‘Akil İnsanlar Heyeti’ne alınmıştır. Asiye Turgut ile evli olan Dilipak, 4 çocuk babasıdır.

Abdurrahman Dilipak Twitter, Youtube ve benzeri kanallarda, katıldığı programlarda ve yazdığı köşe yazılarında okulda verilen eğitime karşı çıktığını defalarca dile getirmiştir. Günümüzde torunlarını yasal düzenlemeler nedeniyle okula göndermekte olduğunu söyleyen Dilipak, yasal zorunluluk olmasa okula göndermeyeceğini dile getirmiştir. Abdurrahman Dilipak Youtube programı olan Armağan Çağlayan’ın 196sekiz kanalına konuk olmuş ve düşüncesini açıklamıştır. Abdurrahman Dilipak kimdir diye araştırıldığında; muhafazakarlığı ön plana çıkmaktadır. Abdurrahman Dilipak yazıları ve söylemleriyle laiklik karşıtı olduğunu da defalarca belli etmiştir. Bu sebeple pek çok söylemi tepki toplamaktadır.

Abdurrahman Dilipak Eğitim Bilgileri

Abdurrahman Dilipak köşe yazıları ve söylemleriyle sıklıkla gündeme gelmektedir ve Abdurrahman Dilipak kimdir diye araştırılmaktadır. 1949 doğumlu olan Dilipak, 2969 senesinde Konya İmam Hatip Lisesi’nden mezun olmuştur. Lisans eğitimi için İstanbul’a gelen Abdurrahman Dilipak önce İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arap ve Fars Filolojisi bölümünde 2 yıl eğitim almıştır. Daha sonra da İstanbul Ticari İlimler Akademisi’ne giderek Gazetecilik Halkla İlişkiler Yüksek Okulu’na kaydolmuştur. 1980 yılında mezun olan Abdurrahman Dilipak köşe yazıları yazarak günümüzde adından söz ettirmektedir.

Abdurrahman Dilipak Kitapları

Abdurrahman Dilipak yazıları kadar Abdurrahman Dilipak kitapları da merak edilmektedir. Çünkü köşe yazarı her geçen gün farklı tartışmalara neden olacak söylemlerde bulunmaktadır. Muhafazakar olarak ön plana çıkan Dilipak, kimi zaman muhafazakar kesimin de tepkisini toplamaktadır. Tepki çeken söylemleri nedeniyle gündem sık yer edinen Abdurrahman Dilipak kitapları içinden bazıları şunlardır:

LaisizmBir Başka Açıdan KemalizmBir Başka Açıdan Çanakkale GeçildiCumhuriyete Giden YolNeden Şeriata KarşılarMenderes DönemiYağmalanan Ülke TürkiyeKırmızı Yeşil Anılarİhtilaller Dönemi

Abdurrahman Dilipak Yazıları

Abdurrahman Dilipak yazıları Yeni Akit Gazetesi’nde yayınlanmaktadır ve çoğunluğu tepki çekmektedir. Abdurrahman Dilipak son yazısı ile de tepki çekmiştir. Covid-19 diye bir hastalığın olmadığını iddia eden Dilipak, tanı kitleri ile 5G teknolojisinin kullanımının bırakılmasıyla çözümün sağlanacağını düşünmektedir. Abdurrahman Dilipak zamanda para basma makineleri durduğunda enflasyonun da duracağına inanmaktadır. Abdurrahman Dilipak yazıları kadar Twitter paylaşımları ve Youtube içerikleri de gündem yaratmaktadır. Özellikle laiklik karşıtı olduğunu her fırsatta dile getiren Dilipak, toplumun büyük bir kesiminin tepkisini çekmektedir.

Abdurrahman Dilipak Fatıma Zehra Dilipak

Abdurrahman Dilipak Fatıma Zehra Dilipak ile de gündeme gelmiştir. Çünkü Abdurrahman Dilipak kızı Fatıma Zehra Dilipak Katolik Teoloğu olduğu ile sosyal medyada yer etmiştir. Ancak Abdurrahman Dilipak kızı Fatıma Zehra Dilipak, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak prosedürler nedeniyle Viyana’ya söz konusu eğitimi almaya gidemediğini dile getirmiştir.

Abdurrahman Dilipak İstanbul Sözleşmesi

Abdurrahman Dilipak yazıları, Ak Parti çevresinden de zaman zaman tepki toplamaktadır. Muhafazakar kesimin yakından tanıdığı Dilipak İstanbul Sözleşmesi tartışmaları zamanında bir köşe yazısında ‘Akp’nin Papatyaları’ yazmış ve tepki toplamıştır. Abdurrahman Dilipak yazıları içinde hala bulunan o yazı nedeniyle, pek çok ilden Ak parti kadın kolları başkanı kınama mesajları yayınlamıştır ve Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Daha sonra Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak eşi Asiye Turgut, bir mektup kaleme almış ve Akp’li dostlarına suç duyurusu nedeniyle sitem etmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!