featured

Astrolog Zeynep Turan 21 Aralık Kehaneti: 17-21 Aralık Arasında Dikkat! Satürn ve Jüpiter Buluşacak! 100 Yılda Bir Olan Gökyüzü Olayı Gerçekleşecek!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astrolog Zeynep Turan, Nur Tuğba ve Hakan Ural’ın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programına bağlandı ve yüzyılın kavuşumu için tüm burçları uyardı. Uzman Astrolog Zeynep Turan, yalnızca tek bir burç için değil; tüm burçlar ve tüm dünya için 17-21 Aralık sürecinin önemli olduğunu söyledi. Zeynep Turan 2020 17 Aralık’tan başlayarak 5 Ocak 2021 tarihine kadar etkili olacak olan süreç için yapılması gerekenleri canlı yayında duyurdu; sadece izleyin çünkü yapabileceğiniz bir şey yok! İşte Satürn Jüpiter kavuşumu, etkileri ve yapılması gerekenler…

Astrolog Zeynep Turan: Jüpiter ve Satürn’ün Buluşması 21. Yüzyılı Yeniden Doğuracak

Astrolog Zeynep Turan, katıldığı sabah programında astrolojik olarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Yalnızca burçlar değil; tüm dünya üzerinde etkili olacağı söylenen Jüpiter ve Satürn buluşmasının etkilerinden bahseden Turan, ‘’İki tane gezegen hizalanıyor. Hızları asla aynı değil. 21. Yüzyılı yeniden doğuruyor.’’ dedi. Gökyüzünde iki gezegenin ışıklarının birleşimin tüm din kitaplarında yer aldığını söyleyen Astrolog Zeynep Turan, bunun peygamberlerin haberciliği olduğunu da belirtti.

Pek çok doğa olayının yaşanacağını, yanardağ hareketliliklerinin olacağını, gezegenlerin algoritmasının değiştiğini ve insanların frekanslarıyla oynandığının altını çizen Turan, bu gezegenlerin birleşmesiyle toplumların yeni bir sürece gireceğini iddia etti. Astrolog Zeynep Turan, bu olaylar nedeniyle, Jüpiter Satürn gezegen hizalanması olayının burçlardan öte olduğunu ifade etti.

17-21 Aralık Neler Olacak?

Sabah programına katılan ve 17-21 Aralık Satürn Jüpiter birleşimin etkilerinden bahseden Astrolog Zeynep Turan, bu sürecin yalnızca burçlar üzerinde değil; tüm insanlığın üzerinde etkili olacağını söyledi. Sakin kalanın, sabırlı olanın ve daha önemlisi olanları izleyenlerin bu süreçten kazançlı çıkacağını söyleyen Turan, olacağını düşündüğü olayları da şöyle sıraladı:

Uydu düşmesiElektronik cihazların bozulmasıBaş ağrılarıSiyasal krizlerİstanbul’da enteresan olaylar olacakGerginlikSiber saldırılar olacakDevletlerin kozmik odası, bankaları ev özel bankaları sıkışacakKişilerde öfke patlamaları olacakDoğa olaylarıYanardağ patlamaları ve hareketlilikleri

Astrolog Zeynep Turan gerçekleşmesi beklenen bu olayların nedeninin ise gezegenimizin atmosferinde yaşanacak olan kayma olduğunu söyledi. ‘’Yaşadığımız gezegenin nabzı hızlanıyor’’ diyen Turan, ‘’İnsanların insanlığını göstereceği gün; bugün’’ sözlerini kullandı.

Astrolog Zeynep Turan: 100 Yılda Bir Olan Gökyüzü Olayı Gerçekleşecek!

Astrolog Zeynep Turan, Satürn Jüpiter kavuşumu olayının 100 yılda bir gerçekleştiğini de belirtti. 17 Aralık 2020’de başlayacak ve 21 Aralık 2020 günü saat tam olarak 23.40’ta gerçekleşecek olan Satürn Jüpiter kavuşumu için Turan ‘’Çok şey olacak bu gezegende. Bu gezegen bir sıçrayışta. Gezegenin içindeki manyetik alanlar karışıyor, frekanslarımız karışıyor’’ dedi.

Zeynep Turan: Birimize Değil; Hepimize Ne Olacak Günlerinden Geçiyoruz!

Satürn Jüpiter kavuşumu yaşanacağı 17-21 Aralık günleri için neler yapılabileceğini söyleyen Astrolog Zeynep Turan ‘’Dinlemeyi, sabretmeyi, affetmeyi, insancıl olmayı öğreneceğiz ya da zemheri günlerden geçeceğiz. Helalleşmeliyiz, birbirimizi affetmeliyiz’’ dedi. 17 Aralık ile başlayıp 21 Aralıkta gerçekleşecek olan gezegenlerin hizalanması olayı etkileri 5 Ocak 2021’e kadar sürecek.

‘’İzlemekten Başka Çaremiz Yok’’

17-21 Aralık Satürn Jüpiter kavuşumu olayı nedeniyle öncelikle doğanın sıkışacağını söyleyen Astrolog Zeynep Turan, insanalrın izlemekten başka çaresinin olmadığını söyledi. İnsanların elinde olmayan, insanların yönetebileceği bir durum olmadığına vurgu yapan Turan, bu süreçte önce doğanın konuşacağını söyledi.

Satürn Jüpiter Kavuşumu Olumsuz Etkilerinden Korunmak İçin Neler Yapılmalı?

Astrolog Zeynep Turan 2020 yılının son günlerinde gerçekleşecek olan, 100 yılda bir yaşanan doğa olayı için önerilerde de bulundu. Turan, bu süreçte ‘’Sabırlı olan, sakin olan ve en önemlisi izleyen kazanacak’’ dedi. Ünlü astroloğun tavsiyeleri ise şu yönde:

Öfkenizi kontrol edinSakin kalın5 Ocak 2021’e kadar büyük kararlar almayınDua edin5 Ocak 2021’e kadar acele etmeyinİradenizi kullanınKalbinizin sesini dinleyinİnançlarınızı iyi yönlendirin

21 Aralık 2020’de Neler Olacak?

Astrolog Zeynep Turan, 21 Aralık 2021 gecesi tam olarak saat 23.40’ta gerçekleşecek olan Satürn Jüpiter kavuşumu nedeniyle yaşanacak olan olayları da söyledi. ‘’2021’de var olmayı 21 Aralık’ta öğreneceğiz’’ diyen Turan özellikle 21 Aralık’ta siber saldırıların yaşanacağının altını çizdi. Dünyadaki pek çok devletin kozmik odaları, bankaları ve özel bankalarının sorun yaşayacağını da söyleyen Astrolog Zeynep Turan, Türkiye için de bu günün oldukça önemli olduğunu söyledi.

Dünyanın 21 Aralık 202’yi beklediğini söyleyen Turan, ‘’Ne olacaksa 21 Aralık’tan sonra olacak’’ dedi. Zeynep Turan’ın iddiasına göre bu günü en çok devlet adamları, derin devlet ve siyasal sistemler bekliyor. Çünkü tarihte de Satürn Jüpiter kavuşumu günü, toplumları ve insanları yönetmek için kullanılmış.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!