featured

Paykwik

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Paykwik gelişen teknoloji ve internetten yapılan online alışverişlerin artmasıyla avrupada yaygın olarak kullanılmaktadır. Almanya merkezli paykwik in resmi ortağı ve Türkiye distirbitörü olan www.paykwikstore.com siz değerli müşterilerimiz için en hızlı, en ucuz ve en güvenilir hizmeti 2016 tarihinden beri deneyimli kadrosuyla hizmet vermektedir. Paykwik kişisel bilgilerinizi asla istemez. Banka kartı veya kredi kartı kullanmanıza gerek yoktur. Para değerinin karşılığı euro cinsindendir. 14 haneli dijital kod dan oluşmakdır. 3. kişilerle asla bilgileriniz paylaşılmaz.

 

Paykwik nasıl çalışır ? Nedir ?

Paykwik ön ödemeli bir karttır. Kredi kartı ve banka kartı bilgilerinizi vermeden SSL sertifikalı güvenilir ve hızlı sitemizden ihtiyaçlarınız doğrultusunda miktarı belirleyebilirsiniz. www.paykwikstore.com deneyimli kadrosuyla bütün sorularınızı yanıtlamak için 7/24 hizmetinizdedir. Paykwik kartı kullananların en büyük avantajlarından biri gizlilik esasıdır ve kredi kartı ve banka kartı gibi hizmetleri alırken ödediğiniz komisyon ve bedelleri ödemezsiniz. Kartı kullanırken kişisel verilerinizi (adress, telefon vb.) kullanmanıza gerek yoktur. Kartın pin kodunu girmeniz yeterlidir.

 

Resmi Paykwik Siteleri

 

Google gibi arama motorları üzerinden Paykwik almak için arama yaptığınızda binlerce site görecekesiniz. Bunların bir çoğu ne yazık ki sahte sitelerdir. Paykwik APR resmi siteleri göstermektedir. Bu siteye baktığınızda hangi sitelerin gerçek olduğunu anlayabilirsiniz. Güvenilir paykwik siteleri www.paykwikstore.com gibi bu adreste görebilirsiniz. Resmi olmayan sözde paykwik sitelerini anlamanın en kolay yolu ucuz fiyattır. Bu paranıza mal olabilir. Lütfen paykwik almadan önce www.paykwikstore.com sitesini ziyaret ettiğinizden emin olunuz.

Ucuz Paykwik AL

 

Paykwik fiyatları güncel euro fiyatları üzerinden belirlenir. Bu noktada www.paykwikstore.com güncel kur fiyatlarını yakından takip eder ve müşteri memnuniyeti açısından en uygun fiyatı belirler. 10€ dan başlayan ve 1000€ ya kadar varan geniş fiyat yelpazesiyle hizmet vermektedir. En uygun ve ucuz paykwik fiyatları Türkiye resmi distürbitörü olan www.paykwikstore.com web sitesinden alabilirsiniz.

 

Paykwik al

 

Paykwik ucuz hızlı ve güvenilir bir şekilde almak için www.paykwikstore.com adresinden 7/24 online tecrübeli müşteri temsilcilerimizden ister sitenin online destek merkezinden istersenizden whatsapp hattından alabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!