featured

Instagram Takipçi Nasıl Satın Alınır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 yılının son günleri yaklaşıyor, sosyal medya platformları ise her geçen günde daha önemli bir yere geliyor. Bunlar arasından da en çok tercih edilen instagram’dır. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarında instagram butikleri gibi sayfalara her gün yeni birçoğu ekleniyor.

İnstagramda Takipçi Artırmak Neden Önemlidir?

Siz de bu şekilde bir sayfa açmak istiyorsanız ilk olarak instagram takipçi satın almak isteyebilirsiniz. Neden derseniz, insanlar artık az takipçileri stalk hesabı sanıyor bu nedenle 1000 adetten fazla takipçiniz olursa takip ettiğiniz kişilerin sizi geri takip etme oranını da arttırmış olursunuz.

Peki nasıl instagram takipçi satın alınır ve türleri nelerdir kısaca açıklayalım.

Instagram Türk Takipçi

Instagram hesabınızın takipçileri daha gerçekçi görünsün isterseniz Türk gerçek takipçi paketlerine göz atabilirsiniz. Bunlar yabancı veya robotlara göre biraz pahalı olabilir ancak tamamıyla Türk kullanıcılardan oluştuğundan birçok kişi bu paketleri tercih etmektedir.

Instagram Türk takipçiler çekiliş hesaplarından yönlendirmeyle veya bedava takipçi arttırma uygulamalara girip yetki veren hesaplardan sağlanmaktadır. Her ikisine de kişiler fake hesaplarıyla da girebilmektedir bu konuda bazı siteler yanıltıyor ancak bir kısmı çok iyi olmayan hesaplar olabilmektedir.

Aktif Takipçi Daha Çok Beğenir Demeyin

Bir diğer konu ise aktif takipçiler, beğeni yaparlar gibi ifadeler kullanılıyor. Bunlar doğru değildir. Aktif kullanıcı olsa dahi beğeni, izlenme vs. çok az görülmektedir. Takipçi satın alıp instagram hesabınızın etkileşimini arttırmak çok mümkün gibi gözükmemektedir.

Bu nedenle Türk veya yabancı farketmeksizin instagram takipçi satın aldığınızda sadece sayı artışı olacağı, aktifliğin ise artmayacağını kabul ederek alışveriş yapmanızı önermekteyiz.

Instagram Bot Takipçi

Instagram bot takipçiler ise uygun fiyatlı olup isimleri genellikle rastgele oluşturulan, resimleri ve takipçileri az olan yapay zekayla açılmış hesaplardan oluşmaktadır. Bu takipçiler alınırken birçok kişi bunların sahipleri olmadığı için düşmeyeceğini, takibi bırakmayacağınız düşünüyor ancak instagram’da bu tarz takipçiler yasaktır.

Bu nedenle instagram genellikle bu tür takipçileri birkaç gün içerisinde kapatmaktadır. Kapatılan hesaplar da profilimizde gözükmeyeceğinden takipçi sayımız düşecektir. Instagram bot takipçi almak istiyorsanız bunları uzun süre kullanacağınız profiliniz için almanızı tavsiye etmiyoruz.

Güvenli Yoldan İnstagram Takipçi Satın Almak

Genellikle birkaç gün kullanılacak hesaplar veya hızlı şekilde reklam çıkıp satış yapmak isteyen kullanıcılar tercih etmektedir. Instagram Türk takipçi veya bot takipçi satın almak istiyorsanız https://instakip.com/instagram-takipci-satin-al/ adresinden satın alabilirsiniz.

Bu site yaklaşık 7-8 senedir aktif şekilde hizmet sağlamaktadır. Türk takipçilerin 1000 adet ücreti 25-75₺ arasında olmaktadir. Yabancı ve bot takipçilerin 1000 adeti ise 6 tl’den başlayıp 35 tl’ye kadar çıkmaktadır. Siz de ihtiyacınıza yönelik uygun gördüğünüz sayıda ve türde instagram takipçi satın alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!