featured

Astrolog Hande Kazanova Jüpiter Satürn Kavuşumu Haftasını Anlattı | Hangi Burç Nasıl Etkilenecek | 21-27 Aralık Haftası Burç Yorumları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astrolog Hande Kazanova, 17 Aralıkta başlayan ve 21 Aralıkta tam olarak gerçekleşecek olan Satürn Jüpiter kavuşumu olayının burçlar üzerinde nasıl bir etki yaratacağını anlattı. Hande Kazanova ile astroloji yorumları Youtube kanalında bilgiler veren astrolog, çoğu konularda parasal konularda dikkat edin diyerek uyarılarda bulundu. Etkileri 5 Ocak 2021’e kadar devam edecek olan Jüpiter Satürn kavuşumuna oldukça az bir zaman kaldı. İşte Astrolog Hande Kazanova ile haftalık burç yorumları ve tüm burçların Jüpiter Satürn kavuşumu olumsuz etkilerinden korunması için yapması gerekenler…

Astrolog Hande Kazanova 21 Aralık Kış Gün Dönümü ve Satürn Jüpiter Kavuşumu Yorumu

Astrolog Hande Kazanova, 21 Aralık gününün her yılın önemli günlerinden biri olduğunu söyledi. Kış gün dönümü olan 21 Aralık’ın, Güneş’in 0 derece ile Oğlak burcuna geçmesinin her zaman önemli olduğunu dile getiren Kazanova, 21 Aralık için ‘dünyanın en karanlık gecesinin temsili’ dedi. Youtube kanalında astrolojik yorumlar yapan Astrolog Hande Kazanova, Jüpiter’in şans getiren, geliştiren, bollaştıran, büyüten bir gezegen olduğunu, Satürn’ün ise azaltan, daraltan, az ve öz ile yetinmeyi öğreten, zorunluluk ve yaptırımlarla insanların hayatını yoluna koymasını sağlayan gezegen olduğunu söyledi. Bu iki gezegenin ışıkları, 21 Aralık gecesi Satürn Jüpiter kavuşumu ile buluşacak ve tüm burçların 20 yıllık yaşamına etki edecek. 21 Aralık gecesi, Jüpiter ve Satürn 0 derece ile Kova burcuna geçecek.

Oğlakların Zamanı Başlıyor | İş Ekonomi ve Finans Önem Kazanıyor

21 Aralık gecesi yani en karanlık gecede Güneş’in 0 derece ile Oğlak burcuna geçeceğini söyleyen Astrolog Hande Kazanova tüm burçların, çalışkanlığı, pratikliği ve sorumluluklarıyla bilinen oğlak burçları gibi hareket etmeyi öğreneceğini ve bardağın boş tarafını daha çok göreceğini söyledi. Satürn Jüpiter kavuşumu nedeniyle tüm burçlar için iş, finans ve ekonomi daha çok ön plana geçecek. İşte 21-27 Aralık haftalık burç yorumları yapan Astrolog Hande Kazanova yorumları…

1-  Koç Burcu

Koç burcu ve yükselen koçlar, haftaya olumsuz enerjilerle başlayacak. Koç burcu ve yükselen koçlar için bu haftanın baları, organize olmak anlamında zorlayıcı olabilir ancak Salı günü itibari ile bu olumsuzluk kırılıyor ve her koç ve yükselen koçlar kendi şartlarını oluşturmaya başlayacak. Astrolog Hande Kazanova, Satürn Jüpiter kavuşumu nedeniyle koç burcu ve yükselen koçların geleceklerini, vizyonlarını geliştireceklerini söyledi. Koçlar için kendilerini gelecek için planlayacağı 20 yıllık bir süreç başlıyor. Ancak Koçların ve yükselen koçların, Mars ve Pluto’nun karşı karşıya gelmesinden dolayı Çarşamba günü dikkatli olması gerekiyor.

2-  Boğa Burcu

21-27 Aralık burç yorumları doğrultusunda Boğa burcu ve yükselen boğalar, sosyal çevre ilişkileri ön planda olarak başlangıç yapacak. Astrolog Hande Kazanova, pazartesi gününe hızlı başlangıç yapacak olan boğa ve yükselen boğaların Salı ev Çarşamba günlerinde daha kendi hallerinde olacağını söyledi. Satürn ve Jüpiter kavuşumu nedeniyle boğalar ve yükselen boğalar için kariyer ve iş alanlarında fırsatlarla dolu 20 yıllık süreç başlıyor. Ayrıca 20 yıllık süreçte, boğa ve yükselen boğaların anne tarafıyla ilgili gelişmeler yaşaması da söz konusu.

3-  İkizler Burcu

21-27 Aralık haftası, ikizler burcu ve ikizler yükselen için kariyer ve iş konularında yoğun olarak başlayacak. Bu haftanın başında ikizler burcunun etrafından olup bitenler, kendilerinin hiçbir işi olmasa bile vaktini alacak. Ayrıca bu hafta, ikizler ve yükselen ikizler için anneleri ile paylaşımlarının yoğun olduğu bir hafta olacak. Astrolog Hande Kazanova, Jüpiter Satürn kavuşumu konusunda ikizler ve yükselen ikizlerin önümüzdeki 20 yılında seyahat, eğitim, gelecek ve yurtdışı alanlarında başlatacaklarını ve hızlı ilerlemeler kaydedeceğini söyledi.

4-  Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen yengeç burcu, 21-27 Aralık haftasına dış ortamlardan alacakları önemli haberlerle başlıyor. Bu hafta hareketli bir hafta yaşayacak olan yengeçler göz önünde olacak. Yengeçler, hareketi bir haftada aynı zamanda agresif bir yapıya da sahip olacak. Ayrıca bu hafta yengeçlerin sevdikleri insanlarla iletişimine de dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü Astrolog Hande Kazanova yorumuna göre bu hafta yengeçlerin, sevdikleri kişiler ile anlaşması hiç de kolay olmayacak. Satürn Jüpiter kavuşumu, yengeçlerin ortak para alanlarında başlangıç yapmasına neden olacak. 20 yıllık süreçte yengeç ve yükselen yengeçler para, borç, borç yapılandırma ve miras gibi konularda ön planda olacak.

5-  Aslan Burcu

Astrolog Hande Kazanova, aslan burcu ve yükselen aslanların haftaya ortak para işleri ve para ödemeleri ile başlayacağını söyledi. Aslanlar Salı ve Çarşamba günleri daha fazla geleceğe dönük işlerle uğraşacak. Satürn ve Jüpiter kavuşumu, aslanları ilişkiler alanında etkileyecek. Aslanlar, 20 yıllık süreç boyunca özel hayatlarına yönelik olarak adımlar atacak. Aslan ve yükselen aslan burçları, 20 yıllık süreç boyunca ilişkiler konusunda şanslı olacak.

6-  Başak Burcu

Başak burcu ve yükselen başaklar haftaya ilişkiler odaklı olarak başlayacak. 21-27 aralık haftası burç yorumları doğrultusunda başaklar, pazartesi günü ilişkiler gününde sevdikleriyle vakit geçirecek. Salı var Çarşamba günlerinde ise başaklar parasal konuların üzerine daha fazla yoğunlaşacak. Jüpiter Satürn kavuşumu nedeniyle başakları iş, hizmet ve sağlık alanlarında 20 yıllık bir sürece girecek.

7-  Terazi Burcu

Terazi burcu ve yükselen teraziler haftaya iş, hizmet ve sağlık konularında ön planda olarak başlayacak. Astrolog Hande Kazanova, terazi burçlarının dışarı çok fazla işleri yoksa bu hafta dışarı çıkmamalarını tavsiye etti. Çünkü bu hafta teraziler hasta olmaya ve mikrop kapmaya meyilli. Salı ve Çarşamba günü haftalık burç yorumu doğrultusunda teraziler hareketlenmeye başlıyor. Satürn Jüpiter kavuşumu nedeniyle 20 yıllık sürecini teraziler aşk evinde başlatacak. Terazilerin hayata aşkla bakacağı 20 yıllık bir süreç başlıyor.

8-  Akrep Burcu

Akrep burcu ve yükselen akrepler 21-27 aralık haftasına aşk hayatı meselelerinin yoğunluğu ile başlangıç yapıyor. Astrolog Hande Kazanova, akrep burçlarının ve yükselen akreplerin yaşamsal motivasyonunun yüksek olacağını söyledi. Salı ve Çarşamba günlerinde ise akrepler için günlük rutin koşuşturmalar başlayacak. Satürn Jüpiter kavuşumu nedeniyle akrepleri 20 yıllık süreçte ev, yuva ve aile gelişmeler ve değişimler bekliyor.

9-  Yay Burcu

Astrolog Hande Kazanova, yay burcunun ve yükselen yayların 21-27 aralık haftasına ev, aile ve yuva konusunda başlangıç yapacağını söyledi. Yay burcu ve yükselen yaylar 21-27 Aralık haftasına bu konularda ağırlıklı başlayacak ama Salı ev Çarşamba günlerinde daha dışarıya dönük bir süreç yaşayacak. Satürn Jüpiter kavuşumu yay ve yükselen yayları, yakın çevre, akraba ve iletişim konularında etkileyecek. Yayların yakın çevresi 20 yıllık süreç içinde oldukça önemli olacak. Ayrıca yaylar için 20 yıllık süreçte iletişimsel konular önem kazanacak.

10- Oğlak Burcu

21-27 aralık haftalık burç yorumu doğrultusunda oğlak burcu ve yükselen oğlaklar, haftaya yakın çevresinden gelecek güzel bilgilerle başlayacak. Pazartesi gününü biraz sıkışık olarak atlatacak olan oğlaklar, Salı ve Çarşamba günlerinde daha çok aile konularla ilgilenecek. Oğlak burçları için Satürn Jüpiter kavuşumu para evinde gerçekleşecek. Oğlak burçları için 20 yıllık süreçte parasal konular ön planda olacak. Oğlak burçları, parasal ev ticari konularda hareketlilik yaşayacak ve şanslı olacak. Kısacası; oğlakların zamanı başlıyor.

11- Kova Burcu

21-27 Aralık haftasına kova burcu ve yükselen kovalar maddi konuların gündeme gelmesiyle başlayacak. Ancak kovalar, maddi yanılgılara düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Salı ve Çarşamba günleri ise kovalar, iletişim konularının daha çok önem kazandığı bir sürece girecekler ve kovalar yakın çevreleriyle olan bağlantılarını kuvvetlendirecek. Jüpiter Satürn kavuşumu ise kova burcunun 20 yıllık sürecini ağırlıklı olarak hayat evinde etkileyecek. Kova ve yükselen kovalar, hayatlarını yeniden ele alıp yapılandıracaklar ve kova burçları adeta yeniden doğacak. Astrolog Hande Kazanova, yeni yılın en fazla şansa sahip olan burcu kova olacak yorumunu yapıyor.

12- Balık Burcu

21-27 Aralık haftasına balık burcu ve yükselen balıklar belirsizlik ve karmaşıklıklarla başlayacak. Sürekli değişiklik yapma isteğinde bir hafta yaşayacak olan balık ve yükselen balıklar Jüpiter Satürn kavuşumu olayından ise daha çok 12.evinde etkilenecek. Balıklar 20 yıl boyunca kadersel olaylarla karşılaşma durumlarında olacak. Astrolog Hande Kazanova, balık burçlarının yurtdışı bağlantılarının yoğunlukta olduğu bir döneme gireceğini dile getirdi.    

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!