featured

Iphone Müzik İndirme Nasıl Yapılır? 8 En İyi Iphone Müzik İndirme Programı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Iphone müzik indirme programları IOS kullanıcıları tarafından en çok merak edilen konuların başında geliyor. Çünkü her iphone sahibi bilir ki yüksek güvenliğe sahip iphone telefonlara bir şey yüklemek o kadar kolay değildir. Her dosyayı desteklemeyen ve diğer telefonlarla etkileşimi sevmeyen bir model olarak piyasada yer edinmiştir.

Müzik dinlemek bir ihtiyaçtır. Farklı modlara göre dinlediğimiz müzikler bizi bulunduğumuz ortamdan soyutlar. Yolculukta, yürüyüşte, sporda, piknikte, evde, cafede hemen hemen aklınıza gelebilecek her yerde müziğe ihtiyaç duyulur. Eğer yanınızda sesi güzel bir arkadaşınız yoksa en yakın arkadaşınız telefonlarınız olmaktadır.

Telefonlar sayesinde dilediğiniz yerde müzik dinleme fırsatı bulabilmektesiniz. Geliştirilen farklı müzik uygulamaları sayesinde en eski müzikten en yeni hit şarkılara kadar her şarkıyı dinleyebilmektesiniz. Bazı müzikleri de telefonunuza indirerek internetin olmadığı her yerde müzik zevkine devam etmek istersiniz.

Iphone Müzik İndirme Programları 2021

Iphone kullanıcıları müzik indirmek istediklerinde farklı programlar kullanıyorlar. App Store tarafından sağlanan bu programları kullanan kullanıcılar farklı özellikleri ve kriterleri ön planda tutuyorlar. Bu kriterler arasında programın içeriği, sağladığı avantajlar, müzik yoğunluğu, üyelik türü ve abone ücreti gibi farklılıklar yer alıyor.

Biz de bu yazımızda IOS kullanıcıları için kullanışlı olan 8 en iyi iphone müzik indirme programları listesini hazırladık. Ücretli ve ücretsiz şekilde kullanabileceğiniz bu programlar sayesinde dilediğiniz yerde müzik dinleyebilir ve sevdiğiniz parçaları telefonunuza indirebilirsiniz.

1- Musify

https://www.youtube.com/watch?v=BeDXvub2kH8

App Store mağazasından ücretsiz şekilde indirebileceğiniz Musify ücretsiz sunduğu hizmetler sayesinde birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Ayrıca çevrimdışı özelliği sayesinde internetin olmadığı ortamlarda da müzik dinleme fırsatı sunuyor. Musify sayesinde Iphone marka telefonlarınıza rahatlıkla müzik indirebilirsiniz.

Musify İndirme Linki

2- Music Downloader Player

https://www.youtube.com/watch?v=cs2pxr2Gg-4

Ücretsiz bir müzik indirme programı olan Music Downloader Player, kullanıcılarına hızlı ve rahat bir kullanım sunuyor. Ayrıca program içerisinde FM radyo özellinin yanı sıra çalınan müziği tanıma gibi özellikler de bulunuyor. Karanlık mod ile kullanmak isteyenler için karanlık teması da mevcuttur.

Music Downloader Player İndirme Linki

3- Freegal Music

YouTube video

Müzik listesi 7 milyon civarında olan Freegal Music ile dilediğiniz şarkıyı kolaylıkla telefonunuza indirebilirsiniz. Uygulamanın sunduğu müzik yanındaki indir butonu hizmeti sayesinde tek tıkla müzikler telefonunuzda. Bu hizmetleri ücretsiz olarak sizlerle buluşturuyor.

Freegal Music İndirme Linki

4- Apple Music

Apple Music, 30 milyondan fazla kullanıcısıyla iphone müzik indirme programları arasında en çok kullanılan uygulamalar arasındadır. Canlı radyo dinleme özelliği sayesinde de birçok kişi tarafından tercih edilir. İndirdiğiniz müzikleri başkaları ile paylaşmanıza olanak sağlar. IOS 8.2 ve sonrasını kullanan kullanıcılar için uygundur.

Ücretli bir müzik indirme programı olan Apple Music uygulamasını ilk 3 ay ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Daha sonra ise öğrenciler için abonelik ücreti 6.99 TL ve bireysel abonelik için 13.99 TL ödeme yapmanız gerekecek.

Apple Music İndirme Linki

5- Deezer

https://www.youtube.com/watch?v=ZmkbR_rFndQ

Ücretli bir uygulama olan Deezer Türkiye’de her geçen gün kullanıcı sayısını artırmaktadır. Geniş müzik listesi sayesinde tercih edilen Deezer aylık 17.99 TL ile hizmet veriyor. Premium üyelik alan kullanıcılar dilediği şarkıyı dinleyebilmekte, indirdiği müzikleri çevrımdışı şekilde her alanda kullanabilmektedir.

Deezer İndirme Linki

6- SoundCloud

Trend müzikleri ve trend müziklerin farklı versiyonlarını kaçırmak istemeyenlerin bir numaralı müzik uygulamasıdır. Tarzınıza göre oluşturabileceğini çalma listesi ile sevdiğiniz tüm müzikler her zaman sizinle olacaktır. 26.99 TL’den başlayan fiyatlarla Premium üyelik açarak sevdiğiniz şarkıları telefonunuza indirebilirsiniz. Ayrıca kendi müziklerinizi de uygulamaya yükleyebilirsiniz.

SoundCloud İndirme Linki

7- Youtube Music

YouTube video

Youtube Music uygulaması piyasaya girdikten sonra birçok kullanıcı tarafından beğenilen bir müzik uygulaması oldu. Premium üyelik alan kullanıcılara reklamsız şarkı dinleme keyfi sunmaktadır. Ayrıca Premium üyeler müzik indirme, ekran kilitli iken müzik dinleme gibi özelliklere sahip oluyorlar. 34.99 TL ödeme karşılığında bu özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Youtube Music İndirme Linki

8- Spotify

YouTube video

En iyi iphone müzik indirme programları arasında en popüler olan uygulamaya geldik. Spotify, dünya çapında kullanılan ve milyonlarca şarkıya ev sahipliği yapan bir programdır. Ücretli bu uygulama sayesinde dilediğiniz her yerde müzik dinleyebilirsiniz. Ücretsiz versiyonunda reklamlar ve sınırlı özellikler sunulmaktadır.

17.99 TL ücrete sahip aboneliği olan kullanıcılar müzik indirme, çevrimdışı müzik dinleme ve müzik indirme avantajlarına sahip oluyorlar.

Spotify İndirme Linki

https://www.youtube.com/watch?v=DimXAlNQrYs

Listede yer alan müzik indirme programları arasında android telefonlar için uygun olanlar da vardır. Bunun için Google Play Store mağazasına girerek listede yer alan uygulamalardan telefonunuza uygun olanı indirebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!