featured

En İyi Tablet Markaları Hangileridir | 2020 Yılının En İyi Tablet Fiyatları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsan yaşamının son derece hızlandığı, yanımızda taşımak zorunda kaldığımız eşya miktarının ise arttığı son yıllarda en iyi tablet markaları tarafından üretilen cihazlardan birine sahip olmak mecburi hale gelmiştir. Dünyanın her bir yanında uzaktan çalışma yönteminin kullandıldığı ve bunun için internet ile  çalışmanın zorunlu olduğu bugünlerde ihtiyaç duyulan en önemli şey ihtiyacımızı karşılayacak ve uzun süre bize yoldaşlık edecek bir cihaza sahip olmaktır. İşte, en iyi tabletler ve fiyatları !

Çok Satan En İyi Tablet Markaları Hangileridir

Dünyanın her yerinde milyonlarca insanın kullandığı ve en çok satılan tablet markaları bazı ortak özelliklere sahiptir. Her biri diğerlerine oranla çok daha kolay kullanılabilirdir. Telefon kullanır gibi kullanabileceğiniz bu cihazlarda bir bilgisayar konforunu da hissedersiniz. Hemen her işinizde kullanabileceğiniz en iyi tablet markalari aynı zamanda kolay da taşınırlar. İşte, son yılların en çok satan en iyi tablet markaları!

1 – Apple iPad Pro | En İyi Tablet 2020

Dünyanın en çok satılan en iyi tablet 2020 sıralamasında ilk sırada yerini alan Apple iPad Pro modeli, en iyi tablet fiyatları listesinde oldukça yüksek fiyatlı olanlar arasındadır. 5200 ile 5800 TL arasında değişen fiyatları, satıcı firmaya göre şekillenmektedir. Türkiye’nin en çok satan tablet markaları arasında yerini alan Apple iPad Pro ile cihazınızda taşıdığınız her bilgi ve belge güven içinde saklanır. Yüz tanıma sistemi sayesinde güvenli internet kullanımı imkanı da bulacağınız, bu cihaz, A12X Bionic işlemcisi ile çok hızlıdır.

YouTube video

Apple iPad Pro ile dünyanın en iyi tablet markaları arasından birine sahip olan kişiler aynı zamanda muhteşem bir fotoğraf makinesine de sahip olmuş demektir. Üstün kamera özellikleri ile 12 megapiksel sensörü, HDR, panorama ve seri çekim modu bulunduran bu tablet ile ister kendinizi isterseniz kendinizle birlikte çevrenizdeki her şeyi görüntüleyebilirsiniz.

4K video kaydı yapabilen bu cihaz ile Adobe Photoshop gibi işlemci ve RAM gerektiren programları da rahatlıkla kullanabilirsiniz. En iyi fiyat performans Tablet 2020 listelerinin de zirvesinde yer alan bu model, yüksek fiyatına rağmen hemen her alanda kullanılabilmesi ile çokça tercih edilmektedir.

2 – Apple iPad 10.2

YouTube video

7.5 mm kalınlığı ile oldukça özel bir tasarıma sahip olan Apple iPad 10.2 ile dilediğiniz her işlemi yapabilirsiniz. 2019 yılında üretilen bu model, hali ile oldukça da yüksek fiyatlara satılmaktadır. Dünyanın en çok satılan en iyi tablet markalari arasında ikinci sırada yer alan bu model, profesyonellerin en önemli tercihlerinden biridir. 10.2 inç ekran boyutu ile günlük kullanımda da sıklıkla tercih edilen bu modele sahip olmak için 3 bin TL ödemeniz gerekecek.

3 – Huawei MediaPad T5 | Çok Satılan En İyi Tablet Markaları

YouTube video

Son yılların en çok satılan tablet bilgisayarları arasında yer alan Huawei MediaPad T5, beklenenin aksine daha kalın bir tasarıma sahiptir. Bu yönü ile çocuklu evlerin en çok tercih ettiği en iyi tablet markalari arasında yerini alan Huawei, 10.1 inç boyuta sahiptir.

2 bin TL civarında bir fiyata sahip olan bu cihaz, en iyi tablet fiyatları arasında da yerini almaktadır. RAM bellek ve depolama alanı ile profesyonel bri cihaz olmasa da son yılların en çok satın alınan modellerinden biri olmasını sağlayan şey dünyada hızla uzaktan eğitim yöntemine geçilmiş olması olmuştur.

4 – Samsung Galaxy Tab S6 | Şık Ama Pahalı En İyi Tablet Markalari

Türkiye’de en çok tercih edilen elektronik cihaz markalarından biri olan Samsung tarafından üretilen bu tablet modeli, hem günlük hem de profesyonel kullanıma uygundur. 15 saatlik batarya ömrü ile uzun çalışma saatlerine eşlik eden bu cihaz, 6 GB RAM ve 256 GB dahili hafızaya sahiptir. Snapdragon 855 işlemciye sahip olan bu model, tam bir canavar makinedir. Android işletim sistemine sahip en iyi tablet markaları arasından bir cihaza sahipseniz, ister oyun oynayın; isterseniz tasarım yapın.

Samsung tablet modelleri arasında yüksek fiyatlı bir model olan Samsung Galaxy Tab S6 4000 TL ile 4500 TL arasında bir fiyata sahiptir. Bu yönü ile daha çok profesyonel kullanım amaçlı tercih edilen bu cihaz maalesef ki en ucuz tablet fiyatları arasında yer almıyor.

5 – Samsung Galaxy Tab S5e | En İyi Tablet Markaları

Günlük kullanıma daha uygun bir cihaz arıyorsanız, 10.5 inç büyüklüğündeki bu cihazı tercih edebilirsiniz. Ama unutmayınız ki, bu cihaz da her Samsung ürün gibi en iyi tablet fiyatları arasında yer almıyor. Sahip olduğu özellikler de göz önünde bulundurulduğunda daha çok öğretim ya da günlük uygulamalar için tercih edilebilecek olan bu cihazın fiyatı 4 bin TL çevresinde gezinmektedir.

Samsung Pen desteği olmayan bu cihazı kullanmak için biraz çaba sarf etmeniz gerekiyor. Telefonlarınız ile senkronize edebileceğiniz bu cihazla telefonunuzda yaptığınız her işlemi yapabilirsiniz. Bu yönü ile oldukça kullanışlı olan Samsung Galaxy Tab S5e iş yerinde size profesyonel bir şekilde destek olacak, diyemiyoruz.

6 – Huawei MatePad Pro | En İyi Fiyatlı En İyi Tablet Markaları

YouTube video

10.8 inç boyutundaki Huawei MatePad Pro, en iyi tablet fiyatları listesinde kendisine yer edinse de tasarımı ile çok da beğenilen bir model değildir. Daha çok uzaktan eğitim ve temel işlevler için tercih edilen bu model, pandemi sürecinde satın alınan dayanıklı cihazlar arasında yer almaktadır. Süper Hızlı Şarj Desteği ile yedek bilgisayarınız olarak kullanabileceğiniz bu modelde 6 GB/8 GB RAM ve 128 GB/256 GB depolama alanları bulunuyor. Bir MatePad Pro cihaza sahip olmak istiyorsanız, 5 bin TL ödemeniz gerekiyor.

7 – Lenovo Tab M10

YouTube video

Türkiye’de en çok satan bilgisayar markaları arasında yer alan Lenovo, bu tablet modeli ile en iyi tablet markaları listesinde yer almaya hak kazanıyor. Şık görünüşü, 480 gram ağırlığındaki kasası ve uygun fiyatı ile Türkiye’de en çok satan tablet markaları arasında ilk sıradadır.

Öyle ki bir Lenovo Tab M10 sahibi olmak için 1500 TL vermeniz yeterli olacaktır. Fakat yine bir Apple iPad Pro teknik özelliklerini taşımasını bekleyemezsiniz. Oldukça başlangıç seviyesine uygun bir modl olan Lenovo Tab M10 ile öğretimi destekleyebilir, günlük kullanım sağlayabilir ya da oyun oynayabilirsiniz. Fakat tasarım yapamazsınız.

8 – Samsung Galaxy Tab Active Pro

YouTube video

15 saatlik pil ömrü ile tam bir güç canavarı denebilecek olan bu cihaz ile yine günlük işlerinizi yapabilirsiniz. 64 GB RAM belleği ile daha çok kolay kullanım işler için tercih edebileceğiniz bu cihaz dünyanın en çok tercih edilen en iyi tablet markalari ve modelleri arasında yerini alıyor.

9 – Huawei Mediapad T3 | En Uygun Tablet Markaları

1300 – 1400 TL arasındaki fiyatı ile 1000 TL tablet tavsiye 2020 listelerinde yer alan Huawei Mediapad T3 bir fiyat performans cihazıdır. En iyi tablet fiyatları arasında yerini alan bu cihaz, dünyanın en iyi tablet markaları ya da modelleri arasında yer almaz. Fakat sahip olduğu 16 GB disk alanı ile EBA için hangi tablet önerisi listesinde yerini alabilecek bir cihaz olduğu da söylenebilir.

10 – Casper Via S38 | En Ucuz En İyi Tablet Markaları

Dünyanın olmasa da Türkiye’de en çok satılan en iyi tablet markalari arasında yerini alan Casper tarafından üretilen bu model, bir fiyat performans cihazıdır. Günlük kullanım için uygun olan bu cihaz ile hızlı işlem yapabilir, film izleyebilir, oyun oynayabilirsiniz. Bir Apple tablet bilgisayar kadar yüksek özelliklere sahip olmasa da EBA ve uzaktan eğitim sitelerine hızla giriş yapan bu en iyi tablet modelleri arasındaki cihazla aynı anda çok sayıda işlem yapabilirsiniz. 

YouTube video

315 gram ağırlığındaki Casper Via S38 8,0 inç ekran büyüklüğüne sahiptir. Bu yönü ile hemen her yere taşıyabileceğiniz bir bilgisayara sahip olmuş olursunuz. 1100 ile 1300 TL arasında değişen fiyatı ile en iyi tablet fiyatları arasında bulacağınız bu cihaz EBA içi hangi tablet önerisi daha iyidir, sorusunun cevabı olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!