featured

Rüyada Kan Görmek Ne Anlama Gelir | Rüyada Kan Görmek Rüyayı Bozar mı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada kan görmek genel olarak olumsuz olarak yorumlandığı bilinmektedir. Ancak rüyada kan görmek diyanet yorumlarına bakıldığında bazen olumlu anlamlara da gelebilmektedir. Rüyasında kan gören kişiler eğer fakir ise zenginliğe, zengin ise de zenginliğe işaret etmektedir. Sık görülen rüyalar arasında yer aldığı için rüyada kan görmek ne anlama gelir diye araştırılmaktadır. Fakat rüyada kan görmek ne demektir yorumları, rüyanın görülme şekline göre değişmektedir. Bu yazımızda rüyada kan görmek neye çıkar sizler için listelenmiştir.

Rüyada Kan Görmek Rüyayı Bozar mı

Rüyada kan görmek rüyayı bozar diye merak edilmektedir çünkü halk arasında rüyada kan görüldüğünde bozulduğu söylenmektedir. Rüyanın bozulması da rüyanın geçersiz olduğu anlamına gelmektedir. Yani bazı rüya tabirleri yorumcularına göre rüyasında kan gören kişiler, rüya tabiri yorumlarına bakmamalıdır çünkü artık bu rüya geçersizdir. Ancak yine de rüyada kan görmek ile ilgili pek çok rüya tabiri bulunmaktadır. Genel olarak da olumsuz durum ve olaylara delalettir.

1-  Rüyada Başkasında Kan Görmek

Rüyada kan görmek, varlık içinde olanların yokluğa düşeceğine, yokluk içinde olanların da varlığa ulaşacağına işarettir. Rüyada başkasında kan görmek tabiri de; rüya sahibinin birisine zarar verebileceğine işarettir. Bu nedenle bazı rüya tabiri yorumcularına göre rüyasında başkasında kan gören kişilerin hareket ve davranışlarına dikkat etmesi gerekmektedir.

2-  Rüyada Cinsel Bölgede Kan Görmek

Rüyada cinsel bölgede kan görmek, rüya sahibinin içinde bulunduğu zor durumdan çıkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, maddi zorluk çekiyorsa maddi anlamda rahatlığa ereceğine işaret eder. Rüyasından cinsel bölgesinden kan geldiğini gören kişiler, istek ve arzularına kısa zaman içinde kavuşacaktır yorumları bazı rüya tabiri yorumcuları tarafından yapılmaktadır.

3-  Rüyada Vajinadan Kan Gelmesi

Rüyadan vajinadan kan gelmesi, rüyayı gören kişinin gerçek hayatında önemli işlere girişeceğine ve önemli adımlar atacağına işarettir. Ayrıca bazı rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kan görmek ve bunun kanın vajinadan gelmesi; rüya sahibinin hatalarından dönmesi, kötülüklerden sıyrılıp iyiliklere yönelmesi olarak yorumlanır.

4-  Rüyada Başkasından Kan Aktığını Görmek

Rüyada kan görmek ancak bu kanın başkasından aktığını görmek, rüya sahibinin bir başkasının kalbini kırabileceği olarak yorumlanmaktadır. Genel olarak bir yaradan kan akması; şer olarak yorumlanmaktadır. Rüyada başkasından kan aktığını görmek, rüya sahibi için oldukça hayırsız bir rüyadır. Çünkü bu rüya, rüya sahibi için kötü günlerin habercisi olarak yorumlanmaktadır.

5-  Rüyada Adet Kan Görmek

Rüyada adet kan görmek, rüya sahiplerinin kötü davranışlar içine gireceğine delalettir. Bu rüya, rüya sahibi için ilerleyen günlerde zorluk yaşayacağı anlamına da gelmektedir. Eğer rüyada olması gereken zamanın dışında bir zamanda adet olduğu görülüyorsa bu da; rüya sahibinin her gün, bir önceki günden daha fazla işler yapacağı anlamına gelmektedir.

6-  Rüyada Kan Kusmak

Rüyada kan görmek ve kan kusmak, rüya sahibinin bir sırrının ifşa olacağına işaret etmektedir. Eğer rüya sahibi bir sırrını bir başkasına vermiş ise o kişiye oldukça dikkat etmelidir. Bazı rüya tabiri yorumcularına göre bu hayırlı bir rüyadır ve rüya sahibini uyarıcı bir özellik taşımaktadır. Rüyada kan kusmak, rüya sahibinin yakın zaman içinde alim veya oldukça bilgili bir kimse ile tanışacağına da tabir edilir.

7-  Rüyada Kan İçmek

Rüyada kan içmek, rüya sahibinin gıybet günahını işleyeceğine ve haram mala delalet eder. Bazı rüya tabiri yorumcularına göre rüyasında kan içtiğini gören kişiler şüpheli yani haksız kazançla elde edilmiş bir mala sahip olacaktır.

8-  Rüyada Verdiğini Görmek

Rüyada kan verdiğini görmek, rüya sahibinin içinde bulunduğu kötü bir durumda bir kişiden yardım alarak kurtulacağına işaret eder. Rüyasında bir başkasına kan verdiğini gören kimsenin yakın zaman içinde feraha ve refaha ulaşacağı yorumu yapılmaktadır. Rüyasında kan verdiğini gören kimse kötü günleri geride bırakıp güzel günlere adım atacaktır. Rüyada kan görmek, bir başkasına kan verdiğini gören kişiler için hayır anlamına gelir.

9-  Rüyada Kan Kuyusuna Düşmek

Rüyada kan kuyusuna düşmek de haram yolla elde edilmiş olan mal mülk ile tabir edilmektedir. Rüyasında kan kuyusuna düştüğünü gören kişiler hak etmedikleri mal ve mülke sahip olacaktır. Eğer rüya sahibi bulunduğu yerde kan dolu bir çukur görülüyor ise orda kan dökülecektir.

10- Rüyada Kanlı Gömlek Görmek

Rüyada kanlı gömlek görmek, rüya sahibinin unutamayacak kadar kötü bir olay yaşayacağına delalet etmektedir. Ayrıca bazı rüya tabiri yorumcuları, rüyada kanlı gömlek görmeyi; rüya sahibinin sevdiği bir kişiden ağır sözler duyacağı anlamına da gelmektedir. Rüyada kanlı elbise görmek anlamı ise farlı şekillerde yorumlanmıştır. Bazı rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kanlı elbise görmek ve giymek; rüya sahibinin bir iftiraya uğrayacağına delalettir.

11- Rüyada Burnun Kanadığını Görmek

Rüyada burnunun kanadığını görmek, rüyada kan görmek olumsuz anlamlarının aksine olumlu bir anlam taşımaktadır. Çünkü rüyada burnun kanadığının görülmesi; iyi olayların yaşanacağına işarettir. Rüyasında burnunun kanadığını gören kişiler rüyada kan görmek nedir diye merak etmektedir. Bu kişiler için rüyada burnun kanaması, burunda kan damlası görmek; murada ermek anlamına gelmektedir. Ayrıca rüyasında burnunun kanadığını gören kimse dertlerinden kurtulacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!