featured

Tao Tronics Sound Surge 85 Sizi Dış Seslerden Arındırıp Müziğin İçine Hapsedecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tao Tronics Sound Surge 85, bu ismi aklınızda tutmanız zor olsa da sizlere yaşatacağı hazzı hiç unutamayacaksınız. Kullanıcılarına büyük bir ses deneyimi yaşatmak isteyen Tao Tronics, kaliteyi uygun fiyatla buluşturuyor. 360 TL’den satışa sunulan bu kulaklık ilk bakışta kimseye güven vermese de kullananlar memnuniyetlerini bildiriyor.

Kulaklığı ilk görenler sade, düz ve plastik yapıda olmasından yola çıkarak verebileceği kaliteden emin olamıyorlar. Bu kulaklıktan dış gürültüyü engellemeyi ummadıkları gibi temiz bir ses sağlayacağından bile şüphe ediyorlar. Haksız da değiller! Çünkü görüntü bakımından ucuz ve kalitesiz bir ürün izlenimi veriyor. Fakat gerçekler kullanıldığı zaman ortaya çıkıyor.

Şimdi gelin sizinle fiyatı ve kalitesi ile insanları şaşırtan kablosuz Tao Tronics Sound Surge 85 isimli kulaklık ile tanıştıralım. Kullanan kişilerin hayret ettiği bu ilginç tasarımlı kulaklığı yakından inceleyelim.

Rahatsız Edici Sesler Dışarı Müziğin Ruhu İçeri

Sound Surge 85, ürünü eline alanların pek bir beklentiye girmediği, fakat kulaklarına taktıklarında kalitesine inanamadıkları bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Tüm ön yargıları yıkan bu kulaklık sunduğu özellikler ve kalitesiyle birçok kullanıcının beğenisini çoktan kazandı. Ön yargılara sebep olmasında fiyatının da etkisi var. 360 TL bandında satılan kulaklıklar günümüzde genellikle alt seviye kablosuz kulaklıklar olarak kabul ediliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=lF4ZmuAeIYY

Bu nedenle bu kulaklığın da fiyatından dolayı çok fazla bir şey vermesi beklenmiyor. Ama kulaklığın kulağa oturuşu, gürültü engelleyici özelliği, kablosuz ve Bluetooth özelliği oluşu ve ses kalitesi tüm düşünceleri bir anda siliyor. Bu özelliklere sahip bir ürünü bu fiyata alabilmek samanlıkta talaş tanesi aramakla eş değerdir.

YouTube video

Genellikle bu fiyat aralığında olan kulaklıklar tomurcuk olarak isimlendirilen kulaklık modelleridir. Ayrıca bu fiyat bandındaki kulaklıklarda şahane denebilecek seviyede bir gürültü engelleme özelliği de aranmamaktadır. İşte tüm bu olumsuzluklara cevap niteliğinde çıkartılan Tao Tronics Sound Surge 85 tüm ön yargıları yıkıyor.

Tao Tronics Sound Surge 85 Tasarımı

Ürüne karşı ön yargıların oluşmasında etkili olan bir diğer yönü ise tasarımıdır. Çünkü ürünün tasarımında iddiasız bir tutum sergilenmiş. Kulaklığın yapımında plastik bir yüzey tercih edilmiş. Kulak sürücüleri 40 mm den oluşuyor. Ayrıca kulağın denk geldiği yerler suni bir deri yastık ile kaplanmış. Tüm bu yönleriyle bakıldığında kulaklığın orta segmentte bir ürün olduğu düşünülüyor.

YouTube video

Fakat kulaklığı taktığınızda tüm bu olumsuz gibi görünen özellikler tüm fikrinizi değiştiriyor. Kulağınıza taktığınızdaki rahatlık sizi mutlu ediyor. Kulaklığın toplam ağırlığı 220 gram. Bu hafif kullanım avantajı sayesinde de rakiplerinin önüne geçiyor. Zarif tasarımı sayesinde kulağınızda çok hoş bir görüntü sergiliyor. Kulaklık sürücüleri dahil sadece kulağınızın çevresini kaplayacak bir büyüklüğü sahip.

Tüm bu özelliklere bakıldığında aslında şaşırtıcı bir durum yok. Hemen hemen herkes bu özelliklere tamam diyebilir. Kulaklığın asıl şaşırtıcı özelliği NFC anahtarı açıldığında ortaya çıkıyor.

Gürültü Engelleme Özelliği Mest Ediyor

Gürültü engelleyici kulaklık kullanımının hazzını daha önce kullanmış iseniz biliyorsunuzdur. Ayrıca bu özelliği sağlayan ürünlerin fiyatlarından da haberdarsınızdır. İşte bu nedenle 360 TL’ye satılan bu üründen yüksek kalitede bir gürültü engelleyici özellik bekleniyor. Ta ki kulaklığı kullanıp NFC özelliğini açana kadar.

Gürültü engelleyici özellik sizi dış seslerden hissedilir derecede soyutlamaktadır. Müzik açtığınızda ise bu özelliğin seviyesini çok daha iyi anlamaktasınız. Sadece müziğin ritmine kendinizi teslim ettiğinizde dışarıda olup bitenden haberiniz olmuyor.

YouTube video

Ürünün bu özelliği kullanıcılar tarafından çok büyük oranlarda beğenildi. Dış ortamlarda yapılan denemelerde yüksek oranlarda başarı elde edildi. Tüm sesler dışarıda kalmasa da çok büyük bir oranda gürültü kirliliğinden sizleri koruyor. Tiz sesler kulağınıza gelmiyor ve bu sayede çok daha temiz şekilde müzik dinleyebiliyorsunuz. Deneyim sayesinde tadılabilecek bu haz için gayet uygun bir ürün olarak gösteriliyor.

Tao Tronics Sound Surge 85 Müzik Performansı

Kulaklıklardan beklenen performans müzik dinleme sırasında bizleri uç noktalara taşımasıdır. Bu ürün bu noktada kendi segmetindeki kulaklıkların çizgisinde kalıyor. Üst düzey kulaklıklar gibi bir müzik performansı sağlamasa da kendi segmetine uygun bir kalitede müzik dinleme zevki sağlıyor. Müzik performansları arasında şu özellikler ön plana çıkıyor;

Canlı stereo ses sağlamaEnstrümanları farklı şekilde duyabilmeTok bas seslerini hissedebilme

Yüksek ve düşük frekanslarda müzik dinlediğinizde bir dinamizm eksikliği olduğunu tecrübeli kişiler hissedecektir. Bu kulaklık ile kusursuz bir müzik ziyafeti çekebilmek için mutlaka gürültü engelleyici özelliğinin kullanılması gerekmektedir.

Tao Tronics Sound Surge 85 Teknik Özellikleri

Kulaklığın gürültü engelleyici modu aktifleştirildiğinde pil ömrü kısalmaktadır. Eğer gürültü engelleyici kapalı ise 40 saat kadar bir kullanım avantajı sunulmaktadır. Eğer gürültü engelleyici özelliği açarsanız 25 saat kadar kullanım imkanı vardır. Bu da aslında normal bir zaman diliminde gayet kabul edilebilir bir zaman dilimidir.

Tao Tronics Sound Surge 85 45 dakikada şarj edilebilmektedir. Fakat acil dışarı çıkmak istediğinizde turbo şarj özelliğini kullanabilirsiniz. 5 dakikada hızlı şarj edilebilen kulaklık bu sayede 2 saatlik bir kullanım imkanı sunmaktadır.

Bu kulaklıkla telefon görüşmeleri de çok sağlıklı şekilde yapılabilmektedir. Oualcomm’un Vc 8.0 mikrofonu bulunmaktadır. Gürültü engelleyici özellikli bu mikrofon sayesinde çok gürültülü mekanlarda dahi bağırmadan iletişim kurabilirsiniz.

Tüm bu özelliklerine bakıldığında tam bir fiyat performans ürünü olan kulaklık fırsat ürünü olarak satın alınabilir. Tasarımı konusunda basit görünse de kullanım avantajları ve gürültü engelleme özelliği onu satın alınabilir yapıyor. Ayrıca bu fiyata bu özellikleri sunan başka bir kulaklık bulmakta çok zordur. Eğer kulaklık ihtiyacınız var ise birçok uzmanın önerdiği Tao Tronics Sound Surge 85 kulaklığını deneyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!