featured

Donald Trump: Görevi Biden’a Devredeceğim!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 yılının en önemli olaylarından biri olan ABD Başkanlık seçimleri sonuçlandı. ABD Kongresi yaptığı açıklamada Biden’ın 270’den fazla delege oyuna ulaştığını açıklayarak Demokrat Joe Biden’ı resmi olarak ABD Başkanı ilan etti. ABD eski Başkanı Donald Trump ise görevini sorunsuz bir şekilde teslim edeceğini dile getirdi. 

ABD Temsilciler Meclisi Olayları Dünya Gündeminde Büyük Yer Edinmişti

Dünyanın en büyük güçlerinden biri olan ABD başkanlık seçimleri sırasında olumsuz olaylar da yaşanmıştı. ABD Temsilciler Meclisi’nde oylama süreci başlamadan önce Trump taraftları kongre binasını işgal etmiş. Yaşanan olayda 4 kişi hayatını kaybetmişti. ABD Temsilciler Meclisi yaşanan bu olumsuz olaydan sonra çalışmaya ara vermişti. 2021 yılı ile birlikte ABD Temsilciler Meclisi çalışmaya başlarken, gözler meclise ve açıklamalarına çevrildi. 

ABD Kongresi Joe Biden’ı Başkan İlan Etti

ABD Kongresi, Demokrat Joe Biden’ın 270’ten fazla delege oyu aldığını ifade ederken, sayım devam etmesine rağmen oy çokluğunun Biden’da olduğunu açıklayarak Biden’ın zaferini ilan etti. ABD medyasında yer alan haberlere göre eski devlet başkanı Donald Trump:

“Görevi Joe Biden’a devredeceğim, 20 Ocak’ta sorunsuz bir geçiş olacak”

açıklamasında bulundu. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!