featured

En İyi 7 Otomatik Hayvan Besleyici | Akıllı Evcil Hayvan Besleyici Ürünleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatınızın vazgeçilmez parçalarından biri can dostlarınız evcil hayvanlarınız olduğunda, otomatik evcil hayvan besleyici olarak adlandırdığımız bir yardımcı makine çok işinize yarayacak! Uzun iş seyahatlerinde ya da evinize gelemeyeceğiniz günlerde yakın dostlarınızın aç kalmadığından emin olmak için bu akıllı evcil hayvan besleyici ürünleri tercih edebilirsiniz. Böylece dostlarınız aç ya da susuz kalmaz, gereğinden fazla mama bırakarak, onların bir anda çok fazla yemek yemesine neden olmazsınız.

En İyi 7 Otomatik Hayvan Besleyici Modeli

Günümüzde hiçbir hayvan dostu, kendilerine arkadaşlık eden bu sevimli evcil hayvanları uzun süre yalnız bırakmak istemez. Fakat bazı durumlarda evcil hayvanlarımızı evimizde günlerce bırakmak zorunda kalabiliriz. Bu gibi durumlarda onların sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için yeterince doyuyor olmaları gerekmektedir. İşte, en iyi akıllı evcil hayvan besleyici ürünü!

1 – PetSafe

Adından da anlaşılabileceği gibi evcil hayvanlarınızın yaşamlarını koruyan bu otomatik hayvan besleyici ürün, düşük gıda kontrolü yapan bir modeldir. Kedi ve köpekler için otomatik mama yenileme özelliği olan bu ürün ile can dostlarınız için 12 saate varan beslenme saatleri programlayabiliyorsunuz. Bu akıllı evcil hayvan besleyici ürün ile dostunuza aynı anda 4 ayrı bardakta mama da verebilirsiniz. 15 dakikalık ara ile ard arda yemek de programlayabilirsiniz.

2 – PetSafe 5 Meal

YouTube video

PetSafe tarafından üretilen bir diğer otomatik hayvan besleyici model olan PetSafe 5 Meal ile aynı anda 5 fincan büyüklüğünde mama servisi yapılabilmektedir. Programladığınız süreye uygun bir şekilde verilen mama porsiyonları ile hayvanlarınızı ister evinizde isterseniz iş yerinizde besleyebilirsiniz.

3 – Cat Mate

İçerisinde bir soğutucu bulunduran Cat Mate ile sadece kuru değil ıslak mama servisi de yapabilirsiniz. Siz evinizde yokken kedileriniz kuru mamaya tabi olmasın, ıslak mamalardan da yeme şansı bulsun istiyorsanız, bu ürün tam da size göre. Eğer besleyici makinenizin ıslak mama muhafazasını doğru ve sağlıklı bir şekilde yapmasını istiyorsanız, birkaç saatte bir soğutucu bölüme buz poşetleri yerleştirmelisiniz. Uzun süre evinizde olmayacaksanız, bu işlemi yapma imkanınız da olmayacaktır.

4 – SureFeed

32 kediye kadar besleme imkanı sunan SureFeed akıllı evcil hayvan besleyici ürünü, kullandığı çip ya da radyo frekansına göre besleme işlemi yapıyor. Her kedi için ayrı beslenme düzeni oluşturabileceğiniz bu ürün, can dostlarınıza en az sizin kadar iyi bakacaktır.

5 – Wopet | 20 Bardaklı Otomatik Hayvan Besleyici

Tek seferde 20 bardak yemek servis edebilen bu makineye her gün yemek doldurmak zorunda değilsiniz. İstediğiniz zamana programlayabildiğiniz bu cihazla günde 4 kez yemek servis edebilirsiniz. Yemek ölçüsü de programlayabildiğiniz bu mama servis aracı ile öğünler arası değişen ölçüler de verebilirsiniz. Bu da kedinize özel uyguladığınız beslenme rutininin siz yokken bozulmasının önüne geçer.

6 – Dogness | Akıllı Evcil Hayvan Besleyici Markası

Köpekleriniz için hazırlanmış bu özel mama servis aracı evinizde yokken dostlarınızın emin ellerde olmasını sağlar. Toplam 3 kiloya kadar köpek maması yerleştirilebilen mama deposundan istediğiniz ölçüde ve saatte mama servis edilmesini sağlayabilirsiniz. Evinizde olmadığınız o anlarda aklınız evde kalmaz. Can dostlarınız sağlıklı bir şekilde sizi evinizde bekliyor olur.

7 – YemleBeni | Otomatik Hayvan Besleyici ile İş Yerinizde Rahat Edin

Bu ürün diğerlerinden çok daha az özelliğe sahiptir. Günü birlik işlerinizde kullanabileceğiniz bu cihaz ile evinizde bıraktığınız dostlarınız toplam 1 gün boyunca yemek servisi alabilir. YemleBeni bu yönü ile diğer otomatik hayvan besleyici cihazların gerisinde kalmaktadır. Bu ürünü günlük kullanımda tercih ederek, iş yerinizde çalışırken, hayvanlarınızın aç kalmadığından emin olmak için kullanabilirsiniz. Bu yönü ile can dostlarınızı evde bakmak zorunda olan bir yakınınıza bırakmak zorunda kalmazsınız.  

Bonus : Zaman Ayarlı Köpek Mama Kabı Yapımı

YouTube video

Sokak hayvanları için otomatik Su Kabı yapmak ya da evinizdeki hayvanlarınız için Otomatik Mama kabı yapımı işlemlerini öğrenmek istiyorsanız, yukarıdaki video anlatımı sonuna kadar izlemelisiniz. Eğer siz de otomatik kedi yemleme makinası için para harcamak istemiyorsanız, kendi akıllı makinenizi kendiniz yapabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!