featured

Instagram Reels ile Alışveriş Yapmak Artık Mümkün! İnstagramdan Para Kazanmak İsteyenler İçin Instagram Reel Video Paylaşma Özelliği Aktif Edildi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram reels ile alışveriş yapmak isteyen her instagram kullanıcı için alışveriş artık çok daha kolay. Dünya genelinde fotoğraf ve video paylaşımı konusunda en popüler uygulama olan instagram reels video alanını ürün tanıtım ve satışına açtı. Artık isteyen herkes bu alanda ürün satışı yapabilir.

Facebook ile ortak çatı altında faaliyetlerini sürdüren instagram sanal alışveriş konusunda her geçen gün kendisini geliştirmeye devam ediyor. Kullanıcıların rahatça alışveriş yapabildikleri bir pazaryeri niteliğine sahip instagram için en son eklenen özellik reels videosu ile alışveriş yapmak.

İnstagram Reels ile Alışveriş Yapmak Fırsatını Zaman Kaybetmeden Keşfedin!

Şirket Temmuz 2020 “shop” özelliğini aktif ettikten sonra IGTV ve Reels kapsamında yeni satış özelliğini de ekim ayında denemeye başlamıştı. Başarılı geçen deneme süreci sonrasında Aralık 2020’de instagram reels ile alışveriş yapma özelliği tüm üyelerin kullanımına sunuldu. Bu özellik sayesinde artık instagram çok daha kolay ve hızlı bir alışveriş alanı haline gelmeyi hedefliyor. Diğer uygulamalara göre en bariz farkı video ve görsel konusunda oldukça başarılı olmasıdır.

Tiktok benzeri videolar ile çeşitli ürün tanıtımları yapmak instagram üzerinde reels videoları ile mümkün. Bunun için tek yapılması gereken kısa kısa reels videosu çekmek. Ürünü kullanımı ya da diğer özellikleri konusunda akılda yer edecek şekilde tanıtmak yeterlidir. Bu özelliği ile adeta bir e ticaret sitesi gibi ciddi bir donanıma sahiptir.

Reels ile alışveriş yapmak isteyenler sponsorlu ya da sponsorsuz içerikle ürün satışı yapmak fırsatını yakalamaktadır. Tüm bu özellikleri ile sosyal bir arkadaş platformu olmaktan öte sosyal bir alışveriş ağı niteliğine kavuşmuştur.

İnstagram Reels Nasıl Kullanılır? Reels Video Nedir, Nasıl Yapılır?

İnstagram Reels ile Alışveriş Yapmak artık ticaretin en büyük artıları arasında yer alırken henüz reels videosu paylaşma konusunda bilgi sahibi değilseniz bu kısma dikkat etmelisiniz. Reels videosu aynı IGTV canlı yayın ya da Tiktok videoları benzeri kısa videoları çekerek yayına aldığınız bir alandır.

Bu alanda çektiğiniz ürün videoları yurtdışı dahil ürün satışı yapma fırsatı yakalayın. İnstagram takipçi üyelerinin tamamının aktif olduğu bir alanda reels videosu ile sponsorlu ya da sponsorsuz tanıtım yapmak için reels videosu nasıl yapılır konusunda birkaç deneme yapmanız yeterli olacaktır.

Reels Video Nasıl Paylaşılır?

YouTube video

İnstagram Reels ile Alışveriş Yapmak İçin Insgtagram Reels Video Yükleme

İnstagram reels ile alışveriş yapmak için reels video özelliğini kullanmak ve inceliklerini de öğrenmek gereklidir. Videonuzu başarılı bir görsel şölen haline getirerek ürünü ana hatları ile kısa mesaj eşliğinde sunmanız büyük oranda satış desteği sağlayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!