featured

Az Bilinen Para Kazanma Yöntemleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Az bilinen para kazanma yöntemleri ile belki de kendinize yeni bir meslek belirleyeceksiniz. Her şeye sıfırdan başlayarak yeni mesleklere merhaba diyeceksiniz.

Son zamanlarda yaşanılan zorlu süreçlerle birlikte insanların ekonomik rehavet için farklı meslekler yaptığını duyar olduk. Gelirlerin giderleri karşılama noktasında eksik kaldığı bu süreçte çeşitli mesleklere yönelerek kazanç sağlayabilirsiniz.

Evde ya da dışarıda yapabileceğiniz mesleklerle maddi kazanç sağlamanın yanı sıra, psikolojik olarak da sizi olumlu motive ettiğini de göreceksiniz. Yeniden bir şeyler yapmak, hedefler koymak insanı hayata bağlayan ve motive eden unsurlardır.

Günümüzde ekmek aslanın midesinde olabilir ama pes etmeden vizyon belirlemeli ve hedefe yoğunlaşarak yeni deneyimlere yol almanın yöntemlerini belirleyeceksiniz. Bayanların ve erkeklerin rahatlıkla yapabileceği para kazanma yolları bulunmaktadır. Gayri meşru para kazanma yolları ya da yasadışı yollardan para kazanma yöntemleri araştırmalarına gerek kalmadan, meşru şekilde para kazanmanın yolları hakkında bilgi edinebilir ve biran önce işinize başlayabilirsiniz. Hatta yüklü bir sermayeye gerek kalmadan belki de “sermayesiz nasıl para kazanılır?” Diye üzerinde düşüneceğiniz meslekler karşınıza çıkabilir.

1- Twitch Uygulaması İle Bir Gelir Ya Da Ek Gelir Sağlayın

Az bilinen para kazanma yöntemleri arasında uygulayabileceğiniz Twitch uygulaması ile düzenli gelir elde edebilirsiniz. Oyun tabanlı bir platform olarak bilinmesinin yanı sıra “Sadece Sohbet” seçeneğini de ekleyerek, bünyesine konuşarak bir şeyleri anlatan ya da tanıtan kullanıcıları da dahil etti.

Düzenli gelir kapılarını aralayabileceğiniz bu uygulama, diğer sosyal medya platformlarına göre para kazanma açısından daha hızlı aktif olabilmektedir. Covidden kaynaklı bu süreçlerde evde para kazanmanın yolları arasında tercih edebileceğiniz bir iş olarak karşınıza çıkıyor. Aynı zamanda bayanlar için kolay para kazanma yolları arasında da yerini almış durumda.

Twitch uygulamasından para kazanmanın en önemli yöntemi, ilk etapta 10-15 kişilik bir grubun sizi yayına eşlik ederek desteklemesi olacaktır. Bir nevi lokomotif sistemi görevini üstlenecekler diyebiliriz. Canlı yayınları düzenli bir şekilde açmanız durumunda izleyici sayınız kısa sürede artabilir.

Sabredip, erken pes etmeyenler için iyi bir gelir ya da ek gelir kapısı olabilir ve aynı zamanda abonelik ve bağış sistemleri gibi para kazanma yöntemleri de sunmakta. Sıfırdan başlayıp para kazanmak açısından ve kısa zaman diliminde yapacağınız bir açıklama ile yani 1 saatte para kazanma şansını yakalayabileceğiniz iyi bir tercih olacaktır.

2- Az bilinen Para Kazanma Yöntemleri Listesinde Barter Sistemi İle Kazanç Elde Edebilirsiniz

Az bilinen para kazanma yöntemleri içinde rahatlıkla uygulayabileceğiniz yöntemlerden biri de Barter sistemidir. “Al gülüm, ver gülüm” olan bu model ile elinizdeki ürünü kolaylıkla değerlendirmiş olursunuz.

Yaşam koşullarının getirdiği şartlara bağlı olarak tedarikçi firma ya da üretici firmalar bu sisteme yönelmiş durumdalar. Bu işe başlamadan önce araştırmalarınızı tamamlayıp, elinizdeki var olan değerleri gözden geçirmelisiniz. Barter merkezli işbirliklerinde işin en can alıcı noktası karşılıklı fayda görmekte saklıdır.

Freelans veya şirkete bağlı yapabileceğiniz bu sistemde; üretici ya da tedarikçi firmalara sunabileceğiniz ürün, hizmet ya da farklı bir menfaat mevcudiyetiniz söz konusu olduğunda rahatlıkla deneyebilirsiniz. Bu doğrultuda elinizdeki unsuru değerlendirmiş olur ve karşı taraftaki firmadan da herhangi bir gider olmadan ihtiyaç karşılanabilir.

3- Fikir Sizden Yatırım Bizden

Az bilinen para kazanma yöntemleri arasında her zaman işleyen yöntemlerden biridir. Yeni bir iş fikri veya yatırımından yüzde 99 oranında kazanç sağlayabileceğiniz projeniz bulunduğu zaman, bu proje ile ilgilenen ve parası olan bir dostunuzu tercih etmeniz doğru olacaktır. Böylelikle yeni ve çeşitli yatırımcılara iş daveti yapmış olacaksınız.

Kimileri “Yatırımcının aklı yok mu da bizlerden fikir alsın?” diye düşünebilir. Tabi ki var ancak, yatırımcının düşündüğünüz kadar vakti ya da önereceğiniz konuda fikri olmayabilir.

Yatırımcı portföyünden yararlanabileceğiniz, bu hizmeti komisyonlu olarak yapan şirketlerden de destek almanız ikinci bir alternatifiniz olabilir.

 

4- Müşterilerinize Yerinde Hizmet Verin

Az bilinen para kazanma yöntemleri içinde bulunan” müşterilerinize yerinde hizmet verin” yöntemi tam da günümüze uygun olsa gerek. Covidden kaynaklı yaşanılan salgına bağlı olarak pazarlamacılık kriterlerinin bile değiştiğini rahatlıkla görmekteyiz. Bu yaşanılan değişimi göz önünde bulundurduğumuz zaman böyle bir hizmeti seçmeniz nokta atışı tercih olacaktır. Müşteri potansiyelinizi ve gelirinizi artırmak sizin gayretinize kaldı.

Sunumunuzu yapabileceğiniz ürün tedarikçisi ya da son satıcı veya hizmet üretimi noktasında teslimlerinizi gerçekleştirebilecek donanıma sahip olarak müşterilerinizin ayağına gidebilirsiniz. Adrese teslim hizmet veya ürün teslimi hizmeti veren kişilere karşı pandemi sebebiyle karantina kurallarına bağlı yaşayan kimseler ya da firmalar daha ılımlı ve anlayışlı davranacaktır.

5- Arabalı Sokak Satışı İle Perakende İlerleyin

Sokaklar, herkesi içinde barındıran aynı zamanda büyük imkanlarla buluşturan yerlerdir. Herkesi buluşturan bu yerlerde nasıl bir ürün satabileceğinizi ve nasıl bir hizmet verebileceğinizi kararlaştırın. Yetkili mercilerden de izin alın ve işinize istediğiniz yerden başlayın.

Satış yapacağınız ürünü veya hizmeti belirleyin ve bir semtten başlayın. Ürün ya da hizmetinizi müşterilerinizle en zahmetsiz şekilde buluşturmak bu pandemi süreci içinde karlı bir kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Yeter ki kalitenizden ödün vermeyin!

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!