featured

Seo Stratejilerinde Doğru Tercihler Nasıl Yapılır ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğru stratejinin belirlenmesi ve işinin ehli olan güvenilir bir firmanın tercih edilmesi halinde, SEO için ayrılan bütçenin kat ve kat fazlasını kazanmak mümkün. Tamseo olarak müşterilerimize her zaman uzun vadeli başarı vaat eden, organik, yüksek karlılık hedefleyen SEO hizmetleri sunmaya gösterdiğimiz özeni fiyatlandırma konusunda da birebir göstermekteyiz. Ancak ne var ki, söz konusu SEO olduğunda herkes için geçerli olacak sabit bir fiyatlandırma yapmak mümkün değil.

SEO fiyatlarını belli sabit hizmet seçenekleri üzerinden belirleyen bazı firmalar olsa da, aslında SEO stratejilerinin tamamen bireysel olarak yapılandırılması gerektiği için uygulanacak çalışmanın içeriği de müşteriden müşteriye farklılık gösterir.

Her müşterisi için aynı hizmetleri ezbere sunan SEO şirketleri, firmanız için asgari harcama ile azami fayda sağlayacak doğru planlamaları yapmadığı için yaptığınız ödemeden de beklediğiniz şekilde geri dönüş alamazsınız.

Sektöre, rekabete, uzun vadeli beklentilere, bütçeye, rakip firmaların mevcut durumuna, “internet kullanıcılarının alışkanlıklarına”, sitenin mevcut durumuna göre belirlenen SEO çalışmalarının içeriği talep edilecek ücretin de değişken olmasına neden olur.

SEO Fiyatlarının Belirlenmesi

Müşteriye uzun vadede azami karlılık sağlayacak doğru SEO stratejisi belirlendikten sonra bu çalışmanın içeriği belirlenir. Bu aşamada çalışmanın içeriğine bağlı olarak 1500 – 15000 TL arasında değişen bir fiyat belirlenir.

En küçük ölçekli çalışma için bile en az bir içerik editörü ile SEO uzmanın bir araya gelmesi, müşteriye maksimum karlılık sağlayacak çalışma planını belirledikten sonra düzenli olarak sitenin SEO çalışmalarına odaklanması gerekmektedir.

Kaldı ki, yukarda yalnızca birkaçına değinilen birçok etken faktör bulunduğu için çalışmanın niteliği ve niceliği de müşteriye bağlı olarak büyük değişim gösterebilmektedir.

Belirlenen hedefe ve rakiplerin çalışmalarının ortaya çıkarttığı rekabet durumuna göre çok daha geniş bir ekibin, her hafta onlarca saatini harcaması da gerekebilmektedir.

Bizler Tamseo olarak müşterilerimizin hangi kelimelerde, kaçıncı sırada yer almak istediğine bağlı olarak bir fiyat belirlememekteyiz. Zira istisnasız çalıştığımız her müşterimiz için hedefi birinci sıra olarak belirlemekteyiz.

Sunduğumuz SEO çalışmaları ile ölçeği ne olursa olsun, müşterilerimizin daha fazla kazanmasını sağlayacak bütün kelimelerde çalışma yapmakta ve her sektörden de yalnızca tek bir müşteri ile çalışmaktayız.

SEO Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

SEO çalışmalarının fiyatları belirlenirken, oldukça fazla unsurun değerlendirilmesi gerekir. Bu faktörlerin en önemlilerinden kısaca bahsetmek gerekirse;

Çalışma yapılacak anahtar kelimelerin sayısı, rekabeti ve aranma hacmiÇalışma yapılacak web sitesinin mevcut SEO uyumluluğuWeb sitesinin yaşı ve güvenliğiWeb sitesinin daha önce yapılan hatalı SEO uygulamaları sebebiyle zarar görüp görmediğiRakip firmaların sitelerinin rekabet gücü, geçmişte yaptığı ve halihazırda yapmaya sürdürdüğü SEO çalışmaları

Şüphesiz ki, bunlar dışında SEO çalışmasının niceliğini ve niteliğini etkileyen birçok farklı faktör bulunmakta. Ancak yine de, yukardaki faktörlerin müşteriye sunulacak SEO çalışmasının boyutunu ve dolasıyla fiyatları belirleyen en önemli etmenler olduğu söylenebilir.

Tüm web sitelerine birebir olarak uygulanabilecek ve karşılığında da her zaman aynı başarılı sonucun alınacağını standart bir SEO formülü yoktur. Web sitesine özel olarak planlanarak uygulandığında istenen başarının elde edilmesini sağlayan SEO ancak bu şekilde yapıldığında siteye rekabet gücü kazandırır.

Çok fazla iş almak başka bir şey düşünmeyen, farklı ihtiyaçlar olmasına rağmen tüm müşterilerine beklenen başarıyı sunamayan tamamen aynı hizmetleri sunan firmalardan farklı olarak Tamseo firmaya özel çözümler üretir.

Üst sıralarda yer almak kadar zirvede kalıcı olmakta önemli olduğundan, uzun vadeli planlamalar yapmakta ve Google aramalarında “kalıcı” şekilde üst sıralarda yer almanızı sağlamak için çalışmaktayız.

Kredi kartınızda Adwords ödemeleri için limit kalmadığı zaman da sitenizin üst sıralarda yer almayı sürdürmesini sağlayan SEO hizmetlerimizi, işinize yapacağınız kârlı bir yatırım olarak düşünmelisiniz.

Size yüksek karlılık olarak geri dönecek kelimelerde “her gün” üst sıralarda yer almak için yapmanız gereken Google Ads harcamalarını düşünürseniz, firmamızın profesyonel çözümlerine başvurmanın ne kadar avantajlı bir tercih olduğunu da göreceksiniz.

Hatalı SEO çalışmaları sebebiyle “enkaza dönüşmüş” web sitelerini kurtarılması için uzun süre boyunca çalışmak ve çok daha fazla harcama yapmak gerekir. Risk almadan ve yalan yanlış SEO uygulamaları yüzünden mağdur olmadan, en başından doğru seçeneği yani Tamseo profesyonelliğini tercih edin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!