featured

Sınav Sorularında “Tayyip’e Sor” Şıkkı Kullanan Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Bülend Nami Nomer Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Üniversitesi öğretim görevlisi Bülend Nami Nomer hakkında soruşturma başlatıldı. Soruştumanın nedeni ise Nomer’in hazırladığı sınav sorularında yer alan ” Tayip’e sor ” ve ” Tayyip her zaman kazanır ” şıkları oldu. Marmara Üniversitesi  İktisat Bölümü öğretim görevlisi Bülend Nami Nomer “Ekonomiye Giriş” sınavında yer verdiği sorular nedeniyle soruşturma sürecine maruz kaldı. 

Ekonomiye Giriş Dersinde “Tayyip Her Zaman Kazanır” Şıkkı

Marmara Üniversitesi öğretim görevlisi Bülend Nami Nomer hazırladığı sınav sorularında Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yakışıksız bir söylem bulundurduğu gerekçesi ile soruşturma başlatıldı. Söz konusu soru ise şu şekilde idi: 

“Küçük bir ticaret kasabasında herkes fındık yetiştiriyor. Kim refahı serbest ticaret ile yükselir?”“Tayyip her zaman kazanır” 

Marmara Üniversitesi Soruşturma Başlatıldığını İlan Etti

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada söz konusu olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilmiştir. 

“Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nden bir öğretim elemanın Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde test olarak yapılan sınavındaki seçeneklerden bazılarında, Sayın Cumhurbaşkanımızın adına yakışıksız bir biçimde gönderme yapıldığı ve öğrenciler üzerinde algı yaratılmaya çalıştığı iddiaları üzerine adı geçen hakkında derhal idari soruşturma başlatılmıştır”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!