featured

İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu: Annem Bir Çocuk Gelin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan Gör Beni Youtube programına konuk oldu. İş ve özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan İsmail Küçükkaya Gör Beni yayınında annesinin bir çocuk gelin olduğunu söyledi. İsmail Küçükkaya Gör Beni programında seçim gecesi ‘’adam kazandı’’ olayına da açıklık getirdi. Seçim gecesi Muuharrem İnce’nin ‘’adam kazandı’’ mesajını canlı yayında kullanan Küçükkaya, bu olay nedeniyle oldukça tepki çekmişti.  

Armağan Çağlayan İsmail Küçükkaya’ya Sordu: Habercilerin Egosu Çok Yüksek mi?

YouTube video

İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan tarafından merak edilen sorulara yanıt verdi. Yalnızca kendi merak ettiklerini soran Armağan Çağlayan İsmail Küçükkaya ile söyleşisine ‘’Habercilerin egosu gerçekten çok yüksek mi?’’ sorusuyla başladı. İsmail Küçükkaya bu soruya şu şekilde yanıt verdi:

‘’Bence herkeste var ego. Fakat egosu yüksek olan kesimleri sadece bir iki meslek grubuyla sınırlandırırsak haksızlık olur. Bence pek çok meslek grubunda ego şişmesi diye bir sorun var. Ama ego yüksekliği bir ölçüye kadar sağlıklılık işaretidir bence. Yaptığınız iş ile de bağlantılıdır. Evet, doğrudur pek çok gazetecinin egosu yüksektir. Ama çok aşırı değilse bence bu sağlıklıdır’’

Armağan Çağlayan: Zor Bir İş Yapıyorsunuz, Zor Olmadı mı?

Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında İsmail Küçükkaya’ya zor bir meslek icra ettiklerini düşündüğünü söyledi. Sıradan insanların aksine, herkesin uyuduğu saatte kalkmanın, herkes uyurken iş yapmanın zor olup olmadığı sorusu üzerine İsmail Küçükkaya Gör Beni yayınında şu cevabı verdi:

‘’Çok zordu. Bence işimin en zor tarafı o. Bir gün Okan Bayülgen aramıştı. Ben şimdi yatıyorum dedi. Onun yattığı saatte ben uyanmıştım. Tabi ki zor. Üstelik ben eskiden Akşam Gazetesi’nde göevliyken, gazete matbaadan en son onayı alıp, şehir baskıları gidene kadar uyuyamazdım. En az 1’e kadar. Eskiden böyle bir yaşam pratiğim vardı benim. Şimdi benim akşamları 9.30’da uyumam ve sabahları 4.30’da kalkmam gerekiyor.’’

İsmail Küçükkaya: Ben Hiç Akşam Yemeklerine Çıkamam

Gazetecilik ve habercilik mesleği nedeniyle belirli saatler aralığında yaşamanın zorluğuna değinen Armağan Çağlayan İsmail Küçükkaya’ya böyle bir yaşam tarzının zor olup olmadığını da sordu. İsmail Küçükkaya Gör Beni yayınında, mesleğinin çalışma saatleri gereği, hiç akşam yemeklerine çıkamadığını söyledi. Bu tempoda çalışmanın, sosyalleşmeyi zorlaştırıp zorlaştırmadığı sorusuna karşılık İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan programında şu yanıtı verdi:

‘’Mesela ben hiç akşam yemeklerine çıkamam. Ama sosyalleşmeyi seven de bir insanım. Akşam yemeklerine gideceğim kişilerle veya akşam yemekleri ile ilgili sosyalleşmelerimi gündüze kaydırdım. Mesela yayınım bitiyor, uyuyorum. Ondan sonra öğlen yemeğine çıkıyorum. Sosyalleşmelerimi öğlene aktarıyorum. Bir de hafta sonuna kaydırıyorum.’’

İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan Gör Beni Yayınında ‘Adam Kazandı’ Olayını Anlattı

İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan programında ‘adam kazandı’ olayına da açıklık getirdi. Seçim gecesi ve sonrasında yaşananlara dair Küçükkaya organik bir lince maruz kaldığını dile getirdi. Konu hakkında İsmail Küçükkaya Gör Beni yayında şu açıklamayı yaptı:

‘’Birinde ‘’Adam kazandı’’ tartışması. Bir seçim gecesi, Fatih Portakal ve ben seçim yayınındaydık. Muharrem İnce’ye bir soru sordum, mesaj attım neredeydi diye. Ondan gelen yanıtı televizyonda aktardım.’’ Adam kazandı’’ Milyonlarca insan hayal kırıklığına uğradı ve ilk başta benim üzerimde de yürüdü o tartışmalar. Ve geniş bir şekilde linçe tabi tutuldum aslında. Adeta o seçimin kaybedilmesinin sorumlusuymuşum gibi… Ama son derece sakin kaldım. Çok kısıtlı bir bilgilendirme yaptım. Hiç kimseyle polemiğe girmedim. Yaptığımın doğru olduğunu biliyordum, mesleğime uygun olduğunu biliyordum. Dolayısıyla beklemeyi tercih ettim. Ve bana o kızan bütün kitle geri döndü. Zaten terk etmemişlerdi, benim hakkımı teslim etmeye başladılar.’’

İsmail Küçükkaya: Çok Ciddi Linç Yaşadım

İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan tarafından değinilen trol saldırıları konusunda da açıklama yaptı. Etkili bir haber programı olan Fox Tv’de olmasından dolayı trol saldırılarına maruz kalan Küçükkaya’ya Çağlayan, bunun nasıl baş ettiğini sordu. Küçükkaya ise uğradı linçlerin ilkini ‘adam kazandı’ olayıyla açıkladı ve bunda organik bir lincin söz konusu olduğunu, trolelrin yer almadığını söyledi. Ancak trol saldırılar ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

‘’trollerin saldırıları var. Sıklıkla onlar yalan haberler üzerine kurulu, algı oluşturmaya ve itibarsızlaştırmaya dayanak arayan, bir yerden düğmeye basılmasıyla yola çıkan kampanya. O çok daha tehlikeli aslında. Ama orada da onların istediğini vermeyeceksiniz. Onlar aç canavarlar gibi. Çünkü onları yönlendiren, onların düğmesine basanlar sizi mindere çekmeye çalışıyorlar. Onların seviyesine iner, onlarla aynı minderde güreşmeye başlarsanız tam onların istediği oluyor. Ben bunu hiç yapmadım. Şunu öğrendim; trol demek Türkiye demek değildir.’’

Armağan Çağlayan: Haberciler Tarafsız mıdır?

Armağan Çağlayan İsmail Küçükkaya Gör Beni yayınında, habercilerin tarafsız olup olmayacağını sordu. ‘’Haberciler tarafsız olabilir mi?’’ sorusuna İsmail Küçükkaya Gör Beni yayında şu yanıtı verdi:

‘’Bu çok önemli bir soru. Ben ilk üç yılımda sürekli şunu söyledim ‘Ben tarafsızım’ O kadar inanarak söylüyorum ki bunu… Beni sevenler şöyle diyorlardı; İsmail Bey siz tarafsız değilsiniz. Siz Cumhuriyet’ten yana, Türkiye’den yana, halktan yanasınız, hatan yanasınız diyorlardı. Bir taraf da şöyle diyordu; İsmail Bey, siz tarafsız değilsiniz. Siz şu taraftansınız diyorlardı. Ben sonunda çok düşündüm, taşındım bu konuda. Okumalar da yaptım. Aslında tarafsızlık şu; karşı karşıya kaldığınız olay ve haber, yansıtılabiliyor mu? Tarafsızlık onu yansıtmakta. Kimilerinin yaptığı gibi haberi saklamak, tarafsızlığa darbe vuruyor. Ben ne yapıyorum? Kuşkusuz benim bir görüşüm var, yaklaşımlarım var, sevdiklerim sevmediklerim, ülkeme dair hayallerim ve hayal kırıklıklarım var. Ülkemin nasıl yönetilmesini istediğime dair bir takım görüşlerim var. Ama hiçbir şekilde bu haberi saklamıyorum.’’

İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan Anne Sorusuna Cevap Verdi: Annem Bir Çocuk Gelin!

İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan tarafından sorulan anne sorusuna şaşırtıcı bir cevap verdi. Armağan Çağlayan 196sekiz kanalında Gör Beni programında, İsmail Küükkaya’ya annesine düşkün olup olmadığını sordu. Küçükkaya, herkesin annesine ve babasına ne kadar düşkünse kendisinin de o kadar düşkün olduğunu ifade etti.

Armağan Çağlayan İsmail Küçükkaya röportajında dikkat ettiği bir fotoğraf paylaşımını da sordu. İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan için ‘’Ne kadar dikkatlisiniz’’ dedi. Armağan Çağlayan İsmail Küçükkaya ve erkek kardeşinin soyadının farklı olmasına değindi. Konu hakkında açıklama yapan Küçükkaya, annesinin bir çocuk gelin olduğunu şu sözlerle ifade etti:

‘’Biz 4 kardeşiz. Babam, annem ve biz dört kardeş beraber yaşadık. Beraber büyüdük kardeşlerimle. Fakat annemin benim babamdan önce, çok küçük bir kız çocuğu iken –bir çocuk gelin o- 15 yaşında evliliği var. Abim Mustafa Makas doğuyor. Fakat küçücük bir kız çocuğu düşünün. Sonra kendilerinin istememesine rağmen aileler tarafından boşandırılıyorlar. Abim sonra yatılı okudu, abim bizimle büyümedi.’’

İsmail Küçükkaya Kimdir ?

İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan tarafından hazırlanan ve sunulan 196sekiz kanalına konuk oldu. Türkiye’nin yakından tanıdığı isim, bu program sayesinde daha da merak edilir hale geldi. Gör Beni konuğu olan İsmail Küçükkaya, televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı bir gazetecidir. İlköğretimini ve ortaöğretimini Kütahya’da tamamlayan Küçükkaya, 1993 senesinde Ankara Gazi Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölümü’nden mezun olmuştur.

Mezuniyetinden önce iş yaşamına Hürriyet Gazetesi’nde başlayan İsmail Küçükkaya kimdir diye oldukça merak edilmektedir. Hürriyet Gazetesi’nde başlayan iş yaşamına Sabah ve Starda devam eden Küçükkaya, 2000 senesinde de Akşam Gazetesi’nde köşe yazarlığına başlamıştır. 2013 yılının Eylül ayından beri Fox Tv’de İsmail Küçükkaya Çalar Saat adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır. Ayrıca İsmail Küçükkaya Cumhuriyetimize Dair ile Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı isimli kitapların da yazarıdır.

İsmail Küçükkaya Nereli ?

Türk televizyon dünyasında yakından tanınan İsmail Küçükkaya Çalar Saat adlı programla popüler hale gelmiştir. Başarılı gazeteci ve televizyoncu İsmail Küçükkaya nereli diye de merak edilmektedir. İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan Gör Beni programında Kütahya Simav doğumlu oluğunu söylemiştir.

İsmail Küçükkaya Kaç Yaşında ?

İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan ile yaptığı Youtube röportajı sonrasında daha merak edilir hale gelmiştir. Küçükkaya hakkında merak edilenlerden bir tanesi de kaç yaşında olduğudur. 20 Ocak 1972 senesinde Kütahya Simav’da dünyaya gelen gazeteci, bu yazının hazırlandığı sırada 49 yaşındadır. İsmail Küçükkaya kaç yaşında diye merak eden kişiler, Küçükkaya’nın genç görünümü nedeniyle yaklaşık 50 yaşında olmasına şaşırmıştır.

İsmail Küçükkaya Nerede Çalışıyor ?

İsmail Küçükkaya nerede çalışıyor be hangi programı sunuyor diye de merak edilmektedir. Meslek hayatına 1991 senesinde başlayan Küçükkaya günümüzde Fox Tv’de çalışmakta ve Çalar Saat adlı haber programını sunmaktadır. İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan yayınında çalışma hayatına dair pek çok bilgi verdi. 

İsmail Küçükkaya Eşi Eda Demirci

İsmail Küçükkaya eşi Eda Demirci ile ilgili olarak Gör Beni programında herhangi bir açıklamada bulunmamıştır. Yakın geçmişte İsmail Küçükkaya’nın eşi Eda Demirci, şiddet gördüğünü söylemiştir. Bu iddiaları kabul etmeyen İsmail Küçükkaya Armağan Çağlayan röportajında bu konuya hiç değinmemiştir. İsmail Küçükkaya eşi Eda Demirci ile 2020 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştır.

İsmail Küçükkaya Instagram Hesabı

İsmail Küçükkaya Gör Beni röportajından sonra daha fazla popülarite kazanmıştır. Geçmişine ve özel hayatına dair pek çok açıklamalarda bulunan gazeteci İsmail Küçükkaya instagram hesabı da merak edilmektedir. İsmail Küçükkaya’nın instagram adresi ‘’@ismailkucukkaya’’ olarak bilinmektedir. İsmail Küçükkaya instagram hesabını aktif olarak kullanmaktadır. Bu yazının hazırlandığı sırada Küçükkaya’nin Instagram’da 1,4 milyon takipçisi vardır. Küçükkaya ise 228 kişiyi takip etmektedir.

İsmail Küçükkaya Twitter Hesabı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan İsmail Küçükkaya Twitter hesabı kullanıcı adı da ‘’KucukkayaIsmail’’ olarak bilinmektedir. Küçükkaya, bu yazının hazırlandığı sırada Twitter’da 647 kişiyi takip etmekte ve 3,6 milyon kişi tarafından da takip edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!