featured

Son Yaz Dizisi Konusu Nedir? Fox TV Son Yaz Oyuncuları Kimlerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son Yaz dizisi oyuncuları ve konusu ile adından söz ettiren bir giriş yaptı. Son Yaz reyting sıralamalarında ilk bölümlerde güzel bir başarı yakaladı. Yeni yayına giren dizilerin uzun süre ekranlarda yer edinememesi ve seyircinin devamlı yeni bir arayış içerisinde olması yeni diziler için de büyük avantajdır.

Bu konuda Son Yaz bu fırsatı güzel değerlendirdi denilebilir. Son Yaz fragman ve geçen bölümleri ile en çok merak edilen diziler arasında yerini aldı. En çok araştırılan ise Son Yaz konusu nedir? Son Yaz dizi oyuncuları kimlerdir? Son Yaz 2 bölüm de yakaladığı bu başarıyı neye borçlu? İşte Son Yaz Dizisi hakkında merak edilenler!

Son Yaz Dizisi Konusu

YouTube video

Son Yaz konusu; hayatı boyunca başarılı operasyonlar yürütmüş bir cumhuriyet savcısının ailesini aslında nasıl ihmal ederek işindeki başarıyı özel hayatında yakalayamadığını anlatıyor. İşindeki gerçek bir başarı abidesi olan savcının; eşinin boşanma talebi sonrasında nasıl hatalar yaptığını ve ailesinin onu tanımadığını yıllar sonra anlıyor ve ailesine kendisini tanımak üzere ailesinin yanında uzun bir tatile geliyor.

Ancak bu tatil görevden uzak bilindiği gibi bir tatil değil! Büyük bir mafya liderinin oğlu Akgün’ü de kendi koruması altında tutan Savcı Selim Kara bunu ailesinden saklıyor ve gerçekte kim olduğunu da Akgün Taşkın’a anlatmıyor. Ancak Akgün’e Savcı Selim Kara ve Akgün’ün annesine dair yaşananları anlatacak kişi sayısı Savcı Selim Kara’nın düşündüğünden daha çok çıkıyor…

Son Yaz Dizisi Oyuncuları

Son Yaz oyuncuları ile de dikkat çeken bir kadroya sahip. Oldukça başarılı oyuncu kadrosu ile ekrana gelen dizinin oyuncu listesi şu şekilde:

1-Son Yaz Dizisi Selim Kara – Ali Atay

YouTube video

Son Yaz Selim Kara, kendisini işine adamış gerçekten idealist bir cumhuriyet savcısıdır. Ömrünü büyük bir suç örgütünü bitirmeye adamış yıllarca adını operasyonlarla duyurmuş bir isimdir. Ailesine gelecek her türlü kötülüğe karşılık evinden kısmen uzak kalmış bir adamdır.

Ancak işine bağlı olduğu bu dönemde ailesi ile arasına uzak mesafeler girmiş ve ailesinin yaşadıklarından uzak kalmıştır. Ta ki eşi Canan Kara artık boşanalım diyene kadar! Ancak boşanma teklifi öyle bir gün gelmiştir ki Savcı Selim Kara ailesini kaybetmekten de bu operasyonu hakkı ile bitirememekten de korkar.

Bu nedenle çete liderinin oğlu Akgün Taşkın’ı da arkadaşının oğlu diye tanıtarak tanık koruma olur. Ailesinin yanına gider. Savcının hayatı artık bambaşka bir sürece girer ve yeni bölümlerde iş ve aile arasında büyük uçurumlarda hayatta kalmaya çalışacaktır.

2- Son Yaz Dizisi Akgün Gökalp Taşkın – Alperen Duymaz

YouTube video

Büyük mafya babası Selçuk Taşkın’ın oğlu Akgün Gökalp Taşkın… Babası Selçuk Taşkın tanık olmaya karar verince oğlunu Savcı Selim Kara’ya emanet eder. Çünkü bu süreçte yaşananları en doğru değerlendirecek kişi Selçuk Taşkın’a göre Selim Kara’dır.

Selim Kara bu olanları Akgün’e anlatmaz. Aslında Akgün içerisinde merhametli bir yürek taşısa da annesinin ölümüne sebep olan her kimse ondan hesap sormak ister. Annesinin ölümünü hatırladıkça da bambaşka bir insana dönüşür. Bakalım bu hikayede Savcı Selim Kara ile Akgün hangi kişiliğini seçecektir? Ya iyilik kazanacak ya da kötülük…İzleyelim görelim.

3- Son Yaz Dizisi Canan Kara- Funda Eryiğit

Selim Kara ile aynı hukuk fakültesinde okuyan Canan Kara mesleğini yapamamış bir hukukçudur. Çünkü Canan Kara, Selim Kara görevdeyken onun çocuklarına bakmış onlara hem annelik hem de babalık yapmış mükemmel bir annedir.

Ancak artık çocuklar büyümüş Selim Kara’dan ayrı bir ilde bambaşka bir hayat sürmektedir. Artık kendisine değer vermenin de vaktinin geldiğini düşünür. Bakalım Canan Kara Selim Kara’dan boşanabilecek mi?

4- Son Yaz Dizisi Yağmur Kara – Hafsanur Sancaktutan

Hayali avukat olmak olan bir savcı kızı! Ancak babasının onları ihmal etmesinden dolayı nefret duygusu hat safhada olan ve mantıksal sınamaları yerinde olan bir genç kız Yağmur Kara! Annesi Canan Kara nın boşanma isteğini desteklese de babasının belki onları gerekten seveceği ihtimalini bekleyen savcı kızı…

5- Son Yaz Altay Kara- Ata Nedim Arman

Savcı Selim Kara ya aşık bir oğul Altay Kara. Annesi babasından boşanmak istese de o babasının annesini sevdiğini adı gibi bilmekte…

6- Son Yaz Fatih Doğanay – Emre Karayel

Savcı Selim Kara’nın okuldan arkadaşı Avukat Fatih, Selim Kara’nın görevde olduğu dönemde Canan Kara ile çalışmaya başlar. Ona avukatlık konusunda cesaret verir. İşini yapmasını gerektiğini söyler. Aslında işin arka planında Savcı Selim Kara’nın yıllarca uğraştığı çetenin ta kendisi vardır. İnanılmaz bencil, lüksüne düşkün bir adamdır. Bu yönü ile Kara Ailesinin aradığı sosyalliği sunmaktadır. Canan ve çocukların da dikkatini golf ya da benzeri aktivitelerle çekmiştir. Aile ile zaman geçirilmeli iş sonraki plandır görüntüsünde göze girmeyi başarmıştır. Ancak onun için iş para ve hırs her şey demektir.

7- Son Yaz Metin Yaman – Sinan Tuzcu

Son Yaz Selim Kara’nın biricik bacanağı… Zengin ailenin tek çocuğu iken sevgisi ve istediği hayat için paradan vazgeçen Metin Yaman

8- Son Yaz Serap Gök – Şebnem Dönmez

Şehit polis eşi Serap Gök oğlu Kaan ile beraber yaşamaktadır. Oğlu Kaan ise saplantılı şekilde Yağmur’a aşıktır. Bu durumda Serap elinden geldiğince çalışsa da emlak sektöründe işlerin durması ile ciddi bir borç batağına girmiştir. Son ümidi Avukat Fatih ile yaptığı emlak satış sözleşmesidir ancak Avukat Fatih bencil şekilde işi iptal eder. Serap ise bu durumu Canan’a anlatır. İşte bu konuşmada geçen isim ise Savcı Selim Kara için Fatih’in karanlık yüzüne açılan yoldur ve Serap’ta artık bu olayın bir piyonu haline gelir.

9- Son Yaz Selçuk Taşkın- Arif Pişkin

Akgün Gökalp Taşkın’ın mafya lideri babası. Selçuk Taşkın tutukludur ve tanık olmak ister. Ancak tanık olması halinde oğluna zarar gelmesinden korkar. Bunun için de Savcı Selim Kara’dan yardım ister.

Son Yaz Dizisi Hangi Gün? Son Yaz Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Son Yaz dizi yayın tarihi; Cuma akşamları saat 21:00 ‘dedir. Fox TV’ de yayınlanmaktadır.

Son Yaz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Yaz,  ilk etapta İstanbul’un bazı semtlerinde çekildi. Sonrasında ilerleyen bölümleri İzmir’in Seferihisar, Urla ve Çeşme gibi ilçelerinde çekilmiştir. Önümüzdeki bölümleri de aynı şekilde İzmir’den çekilen görüntülerle ekrana gelecektir.

Son Yaz 5. Bölüm| Son Yaz Selim Kara Operasyonu Başarısız Oluyor!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!