featured

Özgür Demirtaş Finans Piyasalarında Anarşi | Özgür Demirtaş Uyardı: Yatırımcılar Dikkat!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özgür Demirtaş Finans Piyasalarında Anarşi isimli videosu ile yatırımcıları uyardı. Amerika Birleşik Devletleri finans piyasalarında yaşanan borsa hareketliliği üzerinden örnek bir içerik hazırlayan Demirtaş, 42 dakika kesintisiz olarak bilgi aktardı. Borsa ve finans piyasalarına dair adeta ders niteliğinde olan içeriği ile takipçilerine seslenen Özgür Demirtaş, borsa terimleri hakkında ayrıntılı bilgiler de verdi. Özgür Demirtaş Youtube kanalının bu haftaki GameStop hisseleri örneği ile hazırlanan videosu, dört saat içinde 200 bin izleyiciye ulaştı.

Özgür Demirtaş Finans Piyasalarında Anarşi Videosu ile GameStop Hisselerinin Yükselişini Anlattı

YouTube video

Özgür Demirtaş Finans Piyasalarında Anarşi videosunda oldukça düşük hisse değerine sahip GameStop hisselerinin, son ayda inanılmaz yükselişini anlattı. Finans piyasalarında adeta anarşinin yaşandığına değinen Demirtaş, bu durumda GameStop hisseleri için açığa satış pozisyonu alan kişilerin ciddi maddi kayıplar yaşadığını anlattı.

Özgür Demirtaş Finans Piyasalarında Anarşi videosunda, örnek olayın daha iyi anlaşılabilmesi için 42 dakika boyunca adeta borsaya giriş dersi verdi. GameStop hisseleri yükselişinin daha iyi anlaşılabilmesi için uzun pozisyon, açığa satış ve daha pek çok borsa işlemlerinin ne anlama geldiğini anlatan Demirtaş, pandemi nedeniyle batmakta olan GameStop’ın hisselerinin finans piyasalarındaki anarşi nedeniyle nasıl yükseldiğini anlattı.

Özgür Demirtaş, Game Stop Hisselerinin Reddit Wallstreetbets Etkisiyle Yükselişini Anlattı

Reddit Wallstreetbets forumundaki küçük yatırımcıların, GameStop hisselerinin büyük yatırımcılar tarafından açığa satılması durumunda hisse satın aldığını belirten Demirtaş, daha sonra çeşitli siyasi çevrelerden ve büyük yatırımcılardan GameStop hamlesi geldiğini belirtti. Elon Musk’ın da içinde olduğu pek çok yatırımcı, söz konusu şirket için açığa satış yapan kişiler karşısında şirketi destekledi. Özgür Demirtaş Finans Piyasalarında Anarşi videosu ile olanı biteni tüm ayrıntılarıyla takipçileri ile paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!