featured

Manuel Hasta Yatağı ile Konforlu Bakım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manuel Hasta Yatağı Yatalak hastalar, felç olanlar ve hareketinde önemli ölçüde kısıt olup yataktan kalkamayacak seviyede olanlar için özel tasarlanmış olan tıbbi yataklara hasta yatağı veya hasta karyolası denilmektedir.

Hasta yatakları da kendi içinde kullanım şekilleri, çalışma prensipleri ve kullanım alanlarına göre isimlendirilmekte ve kategorilere ayrılmaktadır. Bunlardan birisi de manuel hasta yatağı olarak adlandırılan standart yataklara ek olarak özellikleri olan yatak çeşididir. Manuel çevirme sistemi olan ve bu şekilde hareket ettirilen hasta yataklarına manuel hasta yatağı denir ve bunlar genel olarak set halinde satılır.

Manuel hasta yatakları kısa süreli yatışlar için kullanılabilmektedir ancak uzun ömürlü bir yatış olacaksa otomatik olanlar önerilir, onların kullanımları oldukça kolay ve pratiktir. Onlarda hem hasta hem de çalışanların, bakıcı ve hasta yakınlarının rahatı sağlanmış olur.

Manuel Hasta Yatağı Özellikleri

Manuel hasta yatağı genel özelliklerine bakacak olursak karşımıza kendine has olan ve ayrıca diğer hasta yatağı çeşitleri ile ortak özelikleri çıkmaktadır.

Elle çevirmeli bir sistemi vardır ve enerji gerektirirHasta yatağının baş ve ayak kısımları bu sistem sayesinde kaldırılır.Ayak bölümü, düz kısmından kırılabilir ve bir başka aparat ile düz açıya getirilebilir.Ahşap başlık kullanılarak toz tutması önlenir.Korkulukları vardır ve bu sayede hastanın hem güvenliği sağlanmış olur hem de yataktan kalkabilmek adına destek alabileceği sağlam bir bölümü olur.Tekerlekleri olur ve bu tekerleklere ek olarak kolay katlanabilir olmasıyla birlikte oldukça pratik taşınabilmektedir.Karyola tekerleklerinde çapraz fren sistemi mevcuttur ve bu sayede sabitlenebilir.Serum askısı mevcuttur.

Manuel Hasta Yatağı Kiralama

Manuel hasta yatağı genelde kısa süreli yatışlar için kullanılmakta olup satın alınmak yerine kiralanması tercih edilmektedir. Teknoloji gelişmesi ile birlikte manuel hasta yatağı çeşitleri hayatımızdan çıktı gibi bir şey oldu ki bunun nedenleri iki ürün kıyaslandığında açıkça görülebilmektedir. Bu sebeplerle de manuel olmayan hasta yatakları büyük ilgi ve üretim maliyetinin oldukça yüksek olması sebebiyle satış fiyatı da oldukça yüksektir. Bu durumdan ötürü de kısa süreli yatışlar için manuel hasta yatağı kiralama fikri en mantıklı fikirdir.

Elit Sağlık Ürünleri Olarak Hasta Yatağı Kiralama Hizmeti Vermekteyiz.

Bize  https://www.elitsaglikurunleri.com sitemizden ulaşabilirsiniz.

Manuel Hasta Yatağı Kullanım Alanları

El ile ayarlama yapılan bu hasta yatağı çeşitleri, sağlık ile ilgili bütün alanlarda karşımıza çıkmaktadır. Çok sık hastanelerde rastladığımız bu yataklar evlerde de kullanılmaktadır. Hatta lazer epilasyon merkezinde, cilt bakımı ve güzellik salonlarında da kullanılmaktadır. Yani kullanım alanı çok geniştir.

Bunun temel nedeni kullanışlı ve rahat olması ve bu rahatlığa rağmen fiyat performans kıyaslamasında oldukça başarılı sonuçlar vermesidir. Hatta fiyat bakımından her bütçeye uygun hasta yatakları da bulunabilmektedir. Yani hastalar için konforlu, rahat bir yatak tipi, satın alacak olan kişi için de ucuz, cep yakmaz fiyatları mevcuttur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!