featured

Sağlığınız İçin Sigarayı Hayatınızdan Çıkarın

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle Covid-19 ile birlikte alınan bir çok tedbir arasında sigara içilen mekanlar ile direk olarak sokakta sigara içmeye de yasak gelmesi ile birlikte, artık sigarayı bırakmak isteyenler için de büyük bir fırsatın doğduğunu söyleyebiliriz.

Öncelikle sigaranın bir çok zararının olduğu tıbben kanıtlanmış durumda. Durum böyle olunca da yıllardır sigaranın kanseri tetikleyen en önemli neden olduğu belli.

İşte bu nedenle sağlıklı yaşamak ve daha uzun ömürlü olmak için, sigaradan kurtulmalısınız. Günümüz fırsatlarını değerlendirirken bir çok farklı yöntem ile sigaradan kurtulabileceğinizi de söyleyelim.

Sigaradan Kurtaran Yöntemler

Tabii ki iradenizin yüksek olması en önemli yöntemlerin başında geliyor. Sonuçta sigara bağımlığı çok ciddi olmasından dolayı, hem azaltmak ve hemde sigaradan kurtulurken farklı uğraşlar içerisinde olmak oldukça önemlidir.

Bunlar bilinen şeyler olduğu gibi, ayrıca sigaradan kurtulmak için bitkisel yöntemler ve ayrıca elektronik sigara gibi ürünlerde bulunuyor. Bu nedenle tercihlerinizi yaparken, ne kadar bağımlı olduğunuzu da bilmeniz gerekiyor.

Örneğin aşırı bağımlılar için günlük nikotin ihtiyaçlarını karşılayacakları bu gibi ürünler oldukça etkili olacaktır. Bu konuda Avrupa’nın en fazla tercihleri arasında yer alan Jull, ülkemizde de çok fazla talep görüyor.

Tiryakiler İçin Doğru Çözümler

Öncelikli olarak kendi çözümlerinizi üretmeniz ve nasıl sigarayı bırakacağınızı iyi bilmeniz gerekiyor. Sadece belirli ürünlere yönelmek sigara bırakma aşamasında doğru değil.

Çünkü bu seferde onlara bağımlı olacaksınız. Bu gibi bağımlılıklar istemiyorsanız eğer, sadece ciddi anlamda nikotin ihtiyacınız olduğu anlarda tüketmelisiniz.

Gene tercihler arasında yer alan iQos Heets de bir diğer seçim olarak karşımıza çıkıyor. Bu ve benzeri ürünleri inceleyerek, günlük kullanımınıza uygun olan seçimler yapabilirsiniz.

Sağlığınız İçin Doğru Karar Verin

Her şeyden önce şunu bilmelisiniz ki tüm bunlar sizin sağlığınız için alacağınız kararlar ve tedbirlerdir. Buna göre düşünmeli ve sonrasında Juul Pod sipariş vererek doğru kullanım ile birlikte, sigaradan kurtulmalısınız. Özellikle dünya genelinde tercih edilen bu tür yardımcı cihazlar, sigarayı bırakmanız konusunda oldukça büyük fayda sağlıyor. Bu nedenle sigarayı bırakmaya artık karar verdiyseniz, sizde tercihinizi doğru yaparak, sigara bağımlılığından kurtulabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!