featured

Konfetilerle Yapın ! |5 Adımda Balon Süsleme ve Mükemmel Doğum Günü Süsleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Az sayıda malzeme ile ortaya ideal görüntüler çıkarmak için balon süsleme yöntemlerini değerlendirebilirsiniz. Çok fazla zaman harcamadan dilediğiniz ortamı kendi beğenilerinize göre hazırlamak mümkün… Renk ve modellerde seçimlerinizi yaparken tam istenen görüntüleri elde etmeye özen gösteriniz.

Adım Adım Evde Balon Süsleme Hazırlığı

Malzemeleriniz tamamsa diğer aşamada artık uygulamaya geçebilirsiniz. Küçük poşet içerisine konfetileri doldurun. Ardından da bunları makas yardımı ile küçük parçalara ayırın. Küçük kareler dikdörtgenler oluşturduğunuzda sıradaki adım balon şişirmek olacak… Kaç balon lazımsa buna göre sayı belirlenmesi gerekiyor.   Önce konfetileri doldurun ve ardından balonları şişirin. En son da iple ağızlarını bağlayarak sonuca ulaşabilirsiniz.

1.     Hangi Malzemeler Var?

Etkileyici balon organizasyon firmalarının hazırlıklarına benzer bir oluşum için öncelikle malzemelerinizi hazırlamalısınız.  Konfeti, şeffaf balon, makas, şeffaf poşet ve ip temin etmelisiniz.   Birçok kırtasiye ve e ticaret mağazasından bu malzemeleri bulabilirsiniz.

2.     Balon Süsleme Standı Oluşturma 

Bir stant oluşturmak işlemlerinizi sorunsuz şekilde sürdürmenize fayda eder. Bu stanttan kasıt hazırlık bölümü ve de oluşturulan malzemelerin süslemelerin sergilendiği kısımdır. Hem üretim hem sergi kısımlarını stant alanında sunabilirsiniz.

3.     Balonları Üflerken Nefesinize Kaçmasın

Şişirirken balon süs malzemesi konfetilerin nefesinizi tıkamamasına önem vermelisiniz. Ağzınız balona yapışık haldeyken nefes almamak faydalı olacaktır.

4.     Patlatacağınız Alanı Doğru Ayarlayın

Balonların konfeti kısmı patlatma açısından en zevkli bölümü olacaktır. Doğru bölümlere yerleştirmek üzere ayarlamalarınızı yapın. Eğlenceli konfeti balon patlatmanın keyfini çıkarın. Patlatılan konfetilerin diğer canlılara zarar vermesinin önüne geçebilirsiniz.

5.     Duvara Balon Yapıştırma Ortama Hava Katacaktır

Askıda tasarım harici balon süsleme fiyat açısından da avantajlı bir seçenek, duvarda balon yapıştırmadır. Balonlarınızın duvarda özel tasarımlı bir süsleme alanı gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Bir kutlama yapılıyorsa ve yazılar varsa duvara belirli bir şekil oluşturarak sıralı balon yapıştırma işlemi yapabilirsiniz. Süslemelerin en güzel kısmı balonlardır ve rengarenk görüntülerin ortamdaki artılarını kullanabilirsiniz.

Alternatif Arıyorsanız Bunları da Deneyin

1.     Tülle Balon Süsleme

Birçok kişi tülle balon süsleme yöntemlerini yaygın şekilde kullanıyor. Balon ve tülü doğru oranda kullandığınızda ortaya güzel sonuçlar çıkabilir. Fakat balonlu masa süsleme etkinliklerinde daha sık rastlandığı söylenebilir. Bir örtü yerine geçecek süs malzemesi de lazımsa tülle beraber renk geçişlerini de kullanabilirsiniz.

2.     Metalik Balon Özenli Ortam Hissini Artırıyor

En çarpıcı metalik balon türlerinden oluşan bir süsleme hazırlığı yapabilirsiniz. Şeffaf ve metalik bir arada da kullanılabilir. Konfetileri bu sayede daha da ortaya çıkarmış olursunuz. Gri ile sınırlı olmayan metalik balonların ana özelliği kendiliğinden parlak yapısıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=BNOIsyRk92A

3. Uçan Balon Süslemeleri Her Zaman Ayrıcalıklı

Havada gezinen balonların keyfi ve ortama kattığı enerji her daim daha farklıdır. Süslemelerinizin konfeti ve uçan balonlu olması için doldurduğunuz havanın ayrıca özel hazırlanmış olması gerekir. Kendiniz şişirmeyerek helyum veya diğer şişirme seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Bütçe Ayarlaması Balon Süsleme Fiyatları

Ne kadar bütçe ile balon süsleme fiyatları oluşturulduğuna bakmakta fayda var. Kullanılan malzemelere göre 30 TL ve üzeri yeterli olabilir. Fakat mekan çok büyükse durum değişecektir. Malzeme sayısı ile harcanan paralar arasında farklılık olması da aşikardır. Tabi gereksiz malzeme kullanmamak ve doğru yerleşim konularına ayrıca önem vermek gerekiyor.

Bir alanı balonlarla süslerken kendi enerjinize en iyi gelecek görüntülere odaklanmanız önerilir. Neticede bir ortamdaki en güzel balon süs malzemeleri kötü bir enerjiyle anında yok olabilir. İyi enerji katan ortamlardan siz ve misafirleriniz daha da çok huzur bulacaktır.  Süslemeleri yapmadan önce kendi görsel tasarımınızı hazırlamak size iyi gelecek…

Oda ve masa süsleme konusunda etkileyici alternatif fikirler değerlendirilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!