featured

Instagram Profesyonel Pano Özelliği Sayesinde Sosyal Medyada Başarıya Ulaşın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şimdilerde Instagram Profesyonel Pano özelliğinin ne olduğu ve ne işe yaradığı merak ediliyor. Dünya’da yoğun olarak tercih edilen sosyal medya uygulamalarının başında gelen Instagram yeni bir özelliğe daha imzasını attı. Instagram’ın yeni özellik hamlesi olarak karşımıza çıkan Instagram Profesyonel Pano özelliği, içerik oluşturucuları ve işletmeler için önem taşıyor.

Instagram Profesyonel Pano Özelliği Nedir

Instagram Profesyonel Pano özelliği, sosyal medya uygulamasına gelen en son yenilikler arasında yer alıyor. Sosyal medya devi olan ve tüm dünyada yoğun olarak tercih edilen instagram, içerik üreticileri ve işletme hesaplarına Profesyonel Pano özelliği ile hizmet etmeye başladı.

Profesyonel Pano özelliğini kullanıma sunduğunu duyuran instagram, bu özelliğin performans ölçümü eğitici bilgilere erişim ve profesyonel araçları keşfetme fırsatı sunduğunu belirtti. Bu özellik aynı zamanda merkezi bir konum görevi görüyor.

Instagram Profesyonel Pano Bölümleri

Instagram Profesyonel Pano, içerik üreticilerini ile işletmeleri tek bir yerden destekliyor. Bunun yanı sıra bu özellik toplamda üç ana bölümden meydana geliyor. Profesyonel Pano’nun bölümleri ise şunlar olarak açıklandı:

Performans Takip Etİşletmeni BüyütGelişmelerden Haberdar Ol

Profesyonel Pano’da yer alan Performansını Takip Et bölümü, profesyonel hesapların 30 günlük istatistiklerinin görüntülenmesini sağlıyor. İşletmeni Büyüt bölümü de içerik üreticilerinin Rozetler ve benzeri araçlarının kontrolünü sağlarken, işletmelerin de alışveriş özelliklerini kontrol etmesine aracı oluyor. Profesyonel Pano’nun son bölümü olan Gelişmelerden Haberdar Ol bölümü ise Instagram’ın daha etkin nasıl kullanılabileceğine yönelik eğitici kaynaklardan yararlanılmasını sağlıyor.

Instagram Profesyonel Pano ile Hedeflere Ulaşılıyor

Profesyonel Kaynaklar merkezi, Kasım ayında kullanıma sunulmuş ve oldukça kısa zamanda yoğun talep görmüştü. Kasım ayından bu zamana kadar toplamda 82 milyon Instagram hesabından Profesyonel Kaynaklar merkezi ziyaret edilmişti. 37 milyon instagram kullanıcısı da buraya gelerek en az bir işlem gerçekleştirmişti.

Şimdi de milyonlarca Instagram hesabının Profesyonel Pano özelliğini kullanması bekleniyor. Çünkü bu özellik sayesinde milyonlarca Instagram hesabı olan içerik üreticileri ve işletmeler daha fazla büyüme şansı elde edecek, daha hızlı bir şekilde başarıya ulaşabilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!