featured

Şerit Detaylı Kadın Hırka Modelleri Baharın En Şıkı Siz Olun

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Soğuklar yüzünü göstermeye başlayınca kalın kıyafetlere ihtiyaç duyulur. Her sezon kendini yenileyen kadın hırka modelleri hanımların daha şık ve göz alıcı olmasına yardımcı olmaktadır. Modayı yakından takip edenler son zamanlarda şerit detaylı ürünlerin çok popüler olduğunu bilmektedir.

Çeşitli renklerde satışa sunulan şerit detaylı parçaların düğmeli ve düğmesiz modelleri vardır. Düğmesiz olanlarda kuşağın kullanıldığı modeller olduğu gibi agraf kullanılanları da vardır. Bazen hiçbir detay kullanılmaz. Her haliyle çok estetik olan ürünler her yerde ve her zaman kullanıma uygundur.

İncili Fermuarlı Kadın Hırka Modelleri

Soğuklarda sımsıcak olabilmek için kadın hırka modellerinden zevkinize uygun olanı tercih etmelisiniz. Fermuarlı modeller dışarı kıyafeti olarak da kullanılabilir. Fermuarı çekildiğinde derli toplu durur. Kapatılan fermuar aynı zamanda soğuğun içeri girmesine de engel olacağından çok kullanışlıdır. Biraz daha spor görüntüye sahip olan fermuarlı modeller Jean pantolonlarla, kumaşlar pantolon ve eteklerle kullanılabilir. İnci detaylı model ise çok derece göz alıcıdır.

Yaka, kol kenarlarına yerleştirilen inciler çok dikkat çekmektedir. Davet ve yemek kombinleri üzerine harika olacaktır. En güzel ve göz alıcı modellere https://www.roman.com.tr/kadin-hirka linkinden ulaşılabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!